reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Co to za złe samopoczucie?????Jolus gotuj bigos:-) Igus będzie smutny jak mama swiąt nie zrobiBra ja tez dziś poszalałam poszłam na całego, zgapiłam od Jaipur body i mamy na święta super strój, dziewczyna też kupiłam sporo ciuszkówPoziomki ty masz czas na pieczenie ciasta??? Połż sie lepiej :-) Ja na wigilie idę do mamy to jakieś 10min spacerkiem
Wisienka ale śliczne zębulki:-)

Ostatnia edycja:
Bosz nie ogarniam was, za duzo piszecie...
Ja chce i ciasto i bigos, wszystko mi sie chce na raz, jakies dziwne zachcianki...
Maja znam ten bol 1000km... mam nadzieje ze uda sie szybko auto naprawic i przyjedziecie w te ''nasze'' strony...
Jolus nie smutaj i kopnij tego swojego w cztery litery niech Cie nie denerwuje przed swietami...

A ja wigilie robie w domu z M, Oskarkiem i moja mama bo w tym roku zostaje u nas...
i kurcze w srode na kursie robimy sobie male przyjecie, kazdy ma przyniesc cos tradycyjnego do jedzenia ze swojego kraju... musze cos zrobic zeby sie nie narobic ale cos zrobic...

Matusia, Bra- gorące całuski dla dziewczynek:)
Wisienka ale śliczne zębolki:)

a ja dzisiaj miałam sprzątać i nic z tego jak zwykle nie wyszło, ale jutro zawijam rękawy i biorę sie do roboty. Jedynie to byłam na częściowych zakupach.
My tez dzisiaj nie byliśmy na spacerku bo pogoda fatalna, strasznie wietrznie i trochę padało.

Poziomki to żaden kawał, to najprawdziwsza prawda. Wczoraj ścieliłam łóżko a M Igiego pilnował wchodzę do pokoju a młody coś wyciąga z buzi i wyrzuca podchodzę do niego patrzę a tam co?! Gumowa zabaweczka psa!!!!!!!!!!!!!!!! Myślałam że piz*ne M. Biedny tak był zapatrzony w Tv że nawet nie zauważył!!:no: Dziecko by mu ponieśli też by się nie kapnął!!

Wisienka super zębulki.

Ania fajnie,że się pokazałaś.

Paula no to kasiora wydana dzieci będą się prezentować pięknie na święta :)

Karolka zanieś pierogi ruskie ;-):-D

Alex robota nie zając nie ucieknie :)

Mój młody zasnął dziś podczas ubierania po kąpieli.Nawet nie pocycał.Widać padnięty był od tego dzisiejszego płaczu. Jestem ciekawa o której się obudzi:cool:

Jolek coś o tym wiem:-D załamac sie mozna:-D

Idka mi sie darła(nie mylić z płaczem) ze 3 godz ze śpiaca jest tym czasem Lela śpi od 2 godzin a ta mi skrzeczy na kolanach:eek:

reklama
Do góry