reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
jolek lepiej niech nie robi wrażenia a dobrze swoją robotę.Bo tych od robienia wrażenia to lepiej popędzić;-)

poza tym dopiero dotarłam do biura, jeszcze do 15 posiedzę i lecę:-p
poziomki w sumie to masz 3 pomocników ;-) chociaż może lepiej jakby nie pomagali:-D

Co do naszego weekendu- to u mnie odwrotnie- "stary" ma turniej, wiec do niedzieli go nie ma.Ale nie przeszkadza mi to strasznie, przez ostatnie 2 dni pospałam.

Czytałam rano o tej tragedii lipcówki- rozbiło mnie to i już nie wiedziałam co napisać, bo jak zwykle ciśnie się na usta- dlaczego?

Ostatnia edycja:
No to koleś był,żadnej nieszczelności nie stwierdził za to powiedział że instalacja nadaje się do wymiany bo jest strasznie stara. Nie pomyślałam,żeby mi pieczątkę przybił skoro niby jest ok. Powiedział że w kilku miejscach trzeba rury wymienić i kolanka. Mam się zgadać z właścicielką i dąć mu znak. M ma dziś jeszcze do niego zadzwonić i z nim gadać. Ech jak ja nie lubie załatwiać spraw na których się nie znam!

Młody wstał. Ubieramy się i idziemy opłaty porobić. Obiecuję nadrobić Was później. Buziaki

Hope - ale masz fajnie. może mojemu też muszę przypomnieć że ma jeszcze urlop niewybrany...

Ciasto na pierniki wczoraj zarobione zostało, ja sypałam składniki a M zagniatał i zmęczył sie strasznie. Wieczorem stwierdził, że nie wiedział że gotowanie może być tak fizycznie wymagające.

Krzykacz śpi, ale skoro tu piszę to pewnie zaraz się obudzi.
Jutro zakupy, pieczenie pierników i ubieranie choinki. Plan ambitny, ciekawe czy sie uda zrealizować.

Za chwilę mam korki, a wieczorem na basen z krzykaczem, ciekawe jak się będzie tam zachowywał.

Witajcie. Dziś już nie zdołam was nadrobić. Mam latany dzień. Jutro znowu wyjeżdżam się edukować;-)i mam kolokwium. Dziś jeszcze zakupy mnie czekają,sprzątanie i pakowanie.
Widzę,że dariaa wpadła;-)i niestety rzuciła mi się wiadomość o zmarłej lipcówce:-:)-(jakie życie potrafi być niesprawiedliwe:-(

Młoda podziel się przepisem na pierniki, ten co ja mam jest do duszy, pierniki są pyszne ale twarde jak kamień. Co nie przeszkadza Zuzi zjeść wszystkich po kryjomu :dry: Razowy jest dla niej za twardy a kamienne pierniki nie :wściekła/y:

Aina zapomniałam o tobie, my też ze względu na perspektywy być może wyemigrujemy z tego smutnego i biednego województwa. Póki co priorytet to dzieci ale niewykluczone, że gimnazjum starsza zacznie w dużym mieście.

Otworzyli dzisiaj u nas Rossmanna, warto czy nie warto w ten deszcz iść...

Hope - przepis z którego robię wrzuciłam na Mam apetyt...

Już po korkach dzisiejszych lecę robić obiad, a młody drze się z maty bo padł na plecy i wstać nie umie do siadania, a mama wredna nie chce przyjść pomóc...

reklama
Do góry