reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ja tylko na chwilke, wplasnie dotarla do mnie wiadomosc o lipcowej mamie, to straszne... :-(

Maja buziaczki dla Polci...

Ja jutro biore sie za pozadki, pierniki tez bym zrobila ale nie umiem :sorry2: trudno kupie cos...
M w pracy do konca przyszlego tygodnia, jutro mamy kupic chionke jak wroci z pracy, ale ja dalej nie czuje atmosfery swiat mimo tego nawet ze dzis spadlo toche sniegu (po czym spadl deszcz i tyle snieg widzieli :angry:).
Spadam juz spac bo tylko slysze jak M chrapie za drzwiami ... :baffled:

p.s. znacie jakis sposob na chrapanie???:confused:

reklama
Hej hej
Dziekujemy pieknie za zyczonka :))

Futrzaczku - grzane winko?hmmm :happy2: no no no... a jak spray - pomogl troszke?
Jolek - to w koncu nie masz podbite, ze instalacje szczelna ? no ale jak z woda ciepla - masz juz??
Poziomki - Ty to masz dziewczyno zapierdziel teraz, serdecznie Ci wspolczuje i zloszcze sie razem z Toba na goscia-malza ;-) ...moze zroganizujesz sobie kogos do pomocy?
Basienko - weekendzik :)):-)

Aina - myslalam, ze bedziesz studia kontynuowac w Szczecinie i ze P tam pracuje na stale.. to troszke macie trudna decyzje jakby nie bylo - pewnie chcialabys do Zamoscia - ale jak tam z praca?
Czemu rozwazacie Toronto - czy tam mieszkaja tesciowi Twoi? Lepiej dalej od nich niz blizej :))
Buzki dla Jasienka :* I piesa ;-) chyba sie lubia coooo? :-p Ciekawe jak Polcia zareaguje na mojego piesia - bo ostatnim razem, wtedy w lecie, nie za bardzo zwracala na nia uwage, a psica tez zestresowana niezle byla...

Bra - :-D zapomnialam - rozwalilo mnie to Twoje doprowadzenie sie do sytuacji obzarstwa - do jakiej to masz ponoc talent - hahha .. Znam ten bol - wlasnie zagryzlam kielbaske kolacyjna mandrynkami....:baffled::-D
..i pieczenie piernikow super Wam wyszlo! ihihihiihihi
Wiesz, jak wracam z dlugiego spacerku to tez musze wytarmosic i wyprzytulac Polke! :)

Fajnie macie z tymi swiatecznymi "sprawami" - my wyjezdzamy, co prawda dalej nie wiem kiedy, bo auta ni ma..:( , ale zadnej choinki, piernikow itp w domu nie robie - wiec swieta czuc ledwo ledwo.... No a spzratam na biezaco - wiec to czuje, w kosciach..
Dzisiaj znowu latalam po miescie, zalatwialam,,,, tym razem sama i gardlo mnie nawala z tego wszystkiego, bo wiatr zimny a w tych urzedaskach to cieplutko maja, nie ma co...

Edit : Tak Karolka - znamy - strzal w leb!!!!:cool2:

Aina no coś Ty tandetnie:no: napewno super będziesz wyglądać:tak:
Fytrzaczku bidulko oby już dały spokój Ci te migdałki, o ale widzę że grzane winko poszło w ruch;-)
Madzik dziwne taka bezsenność:dry:
Hope oj bidny Twój chłop, a swoją drogą ciekawe czy wie, że na urlopie będzie wykaorzystany w stu procentach:-D
Poziomki napewno sobie poradzisz:tak: a jak nie to gadaj z Hope podeśle Ci swojego;-):-D
Młoda pierniki zapowiadają się ckiekawie:-)

Myśmy dzisiaj byli w auchanie na zakupach coś tam dziubnęłam porządków, spacer wysłuchiwanie jojczenia i zgadywanie o co chodzi mojemu dziecięciu o i tak dzien zleciał:tak: A dzisiaj moja siostra zdała prawko za pierwszym razem:szok::-) Poczytam co na innych wątkach i zmykam do męża pod kołdrę;-)

Karolka niestety nie znam nic poza razem z łokcia między żebra, działa na chwilę. Kupowałam P plastry spraye i inne cuda nie widy i nic. Najlepiej się sprawdziły korki do uszu ale przy dziecku nie polecam.

Potrzebuję rady. Chcę kupić prezent na gwiazdkę dla siostry i nie wiem co????? Poradźcie coś plisssssssssssssss

Wszystkim naszym Majówkowym okrągłomiesięczniakom z całego tygodnia życzymy duuuużo zdrowia.

Majeczka znów ma katar.
Dni u niani takie na zmianę, wczoraj dała niani popalić, a dziś bardzo grzeczna.
Wybiły się górne ząbki.
Jutro czeka mnie dzień sprzątania, bo już w tygodniu takiej okazji nie będzie. Dziś miałam urlop, ale Majka była u niani, a my na zakupach.
W pracy jest mi fajnie, stęskniona jednak byłam. Co się naśmiejemy nieraz. Mówią, że od kiedy wróciłam to się ciągle śmieją, a i wydajność pracy spadła, bo ja cały czas nadaje, a reszta słucha zamiast pracować. A ja po prostu muszę nadrobić nieobecność.

Poziomki, a to tak wcale nie jest, że obie śpią na raz , co?

styna, ja moim siostrom pokupiłam szale takie http://allegro.pl/atmosphere-primark-snood-szal-komin-orange-s1-i1971243667.html (z Londynu idą)http://allegro.pl/atmosphere-primark-snood-szal-komin-kobalt-s3-i1989746521.html i do tego rękawiczki w kolorze takim samym http://allegro.pl/rekawiczki-skorzane-hurtownia-15-99-zl-rozm-l-i1981956295.html.

Ostatnia edycja:
Matusia - jakie sliczne prezenty - gustowne :))
Zdrowka dla Majci :*
No nie dziwie sie, ze wydajnosc w pracy legla.. hahahha juz widze jak nadajesz - ja jak sie dorwe gdzies to tez namielic jezorkiem sie nie moge :pP :-p

Majusia no nie mam tej pieczątki. A wodę ciepłą mam- odkręcamy sobie gaz. Nie ma innego wyjścia na razie. Jakoś rozwalona jestem tą całą sprawą
w dodatku M jakoś średnio tym przejęty..ech głupie myśli mi do głowy przychodzą.

Kimnęłam się usypiając Igora i teraz zakręcona jestem

Matusia zdrówka dla Majki i gratuluję ząbków.

Agacio gratki dla siorki, pozazdrościć szczęścia!

Karolka ja tam mojego jak chrapie łokciem trącam!

Ech te porządki...kto je u mnie zrobi????

No to tu opiszę te przypadki.
Moją kierowniczką jest moja koleżanka, z którą się przyjaźnię, ale jeszcze nad nią jest taka jena młoda siksa. Nie ma dzieci i tylko ubrania, tipsy, solarium itp jej w głowie, jest taka do potęgi głupiutka. Ta moja kierowniczka zawsze mnie prosi, zebym się opanowała, bo ja czasem bez namysłu jak coś wypalę, to raz musiałam tą młodą iść przeprosić, bo chciała na mnie już wyżej kapować.
W środę zabrałam do pracy Mai lakierki, zeby im pokazać i pokazuje jednej a ona "o jakie śliczne itd", drugiej a ta " ojej jakie słodkie itd", a pokazuje jej bo przylazła akurat a ona prychnęła i mówi " co to jest?". To jej prychanie mnie najbardziej wkurza, więc pełna opanowania powiedziałam tylko " Kasia wytłumacz Karolinie co to są buty i do czego służą". A ta kretynka w śmiech i mówi że wie co to buty, ale nie wie po co je przyniosłam i po co pokazuje i po co takim małym dzieciom takie buty. To ja jej na to że nie ma instynktu macierzyńskiego wcale, nie potrafi się rozczulić i ciekawe czy w ogóle ten instynkt będzie miała.
To taki jeden przykład, a codziennie jest taka sytuacja, że muszę walczyć ze sobą, żeby jej czegoś nie odpalić.

Matusia współczuję. Ja to już bym pewnie na dywaniku siedziała nie raz albo z pracy bym wyleciała za dogryzanie przełożonej!!!! Co za kretynka!!!!!

Już po północy więc Matusia buziak dla Majusi na 7 misięcy:*

Bra ucałuj Lenonka z okazji 7meczki na suwaczku :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry