reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam Was, padam na ryjek dzisiaj:-( Pół dnia w mieście załatwiania i nie mam sił. Byłam dziś u dentystki, jeden ząbek zrobiony, za tydzień kolejny...Mój Ananas już śpi, choć myślałąm że już nigdy nie zaśnie, taki był rozkokoszony.Ja też zaraz się kładę, bo głowa boli niemiłosiernie. U nas pogoda dziś piękna. Słonko poświeciło i było 4 stopnie na plusie:tak:Zaliczyliśmy spacerek oczywiście.
Bra tak to już jest z tymi naszymi łobuzami - czasem dają rodzicom w kość, dobrze, że ma Ci kto pomóc żeby malutka nie czuła Twojej złości. Mnie w takich sytuacjach nie ma kto zastąpić, więc baaardzo się staram trzymać nerwy na wodzy, choć bywa tak, że nie daję rady i podniosę głos na Kubę:crazy:Też później mam okropne wyrzuty sumienia, na szczęście takie sytuacje nie zdarzają się często. Cóż - jesteśmy tylko ludźmi, czasem po prostu mamy dość, ale to nie znaczy, że nie kochamy naszych dzieciaczków. One to czują i wiedzą o tym, więc głowa do góry ;-)

reklama
Zainspirowana postem Ainy oglądałam galerię, maluchy rosną w oczach, ale co ciekawe naszło mnie na drugie dziecko:errr::errr:
Idę zatem spać...

Ja mam dziś wybitnie dość tego malego %$%#&*(%#%&**( !!!!!!!!! :wściekła/y::no:
Przeczytalam, ale nie mam sily nic pisac ... ja sie wleke spać, a stary niech walczy ... rozpiescił do granic niemożliwości Młodego to niech teraz stawia go do pionu :dry:
Dobranoc.

Dziękujemy za życzonka Tymon nic a nic nie zasłużył nawet na pół buziaka dziś!

Witam się znów wieczornie;-)
styna zazdroszczę śniegu.Nie to,żebym kochała ten ziąb,ale lubię jak na święta jest biało.
bra,Żelka ja też miewam nerwicę na dzieci (bo z dwójką to jeszcze ciekawiej).Ale trzeba wyluzować,doprowadzić się do stanu używalności i...być ZEN :) Swoją drogą to poziomki ma wesoło :p
mloda cieszę się,że małemu zbladł obrzęk. A przy tej zmiennej pogodzie moja głowa też mi daje o sobie znać :/
karolka ja to bym im chyba nakopała,no!
Kamcia witaj spowrotem :) Jak tam urlopik w Polsce? Już choinkę ubierasz???Pewnie macie sztuczną?
Maja to mieliście ciekawy i głośny dzień :)
Futrzaczku,poziomki zdrówka :)
Hope Jagódź się uspokoiła?Bo w wiadomościach nic nie mówili :p
marzenka cierpliwości i już z góry-udanych chrzcin i przeprowadzki :)
agacio a może już instynkt macierzyński daje o sobie ponownie znać? Zapytaj się Frania czy chce braciszka albo siostrzyczkę :)

A swoją drogą ciekawe jak tam obrona mili?:confused:

witam Was:-)
wymęczona, wykończona.
Jasiek wyssał ze mnie całą energię, pijawka jedna!
dziś o 17.00 do lekarza lecę.
Majeczka mieliście intensywny, interesujący dzień:tak::tak:
Bra, Żelka ja też czasem opadam z sił i mam nerwa na tą małą wredną małpkę!
Agacio już mnie P wkurzył, wiec jak przyjedzie to kopa w tyłek dostanie i tyle:tak: ja jak te zdjęcia oglądam to też mi się brzuszka chce znów:-D:-D
Jolek wyściskaj Igusia:*

Siemka :-)

Joluś- tak tak wstawię jakieś fotki , czekam aż siostra mi je podeśle na meila. Buziaki dla Igorka :*
Majowa- dobrze że ząbek zrobiony :tak: a powiedz jak tam mąż się czuję ?
Marzenka- powodzenia w załatwianiu spraw:tak: ja jak Poziomka też uwielbiam jak się coś dzieje :-)
Żelka, Bra- tak to jest z tymi Naszymi szkrabami :sorry: dużo siły życzę będzie lepiej :*
Kamcia- witaj kochana ! opowiadaj... :-)

obiadek zrobiony , pranko wstawione hmm i dalej laba :-) może mamcia wpadnie na kawkę :tak:

reklama
Jolek buziak dla Naszego "dziadunia" :-D uciekam wegetować strasznie mnie boli głowa

Dzięki za ciepłe słowa dziewczyny, ja to wszystko wiem, ale wczoraj sie nie dało :(

Do góry