reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Cześć dziewczyny:-)

Myśmy spali dzisiaj do 9:tak: przedpołudnie spędziłam z moimi chłopakami, później mieliśmy gości i tak dzień zleciał:-)
Mój mąż nie jest jedyny bo czasem jak Franka ubierze to tragedia ludziom nie możnabybyło tego pokazać:-D

reklama
Witam!!
Nie było mnie chyba ze dwa dni a tyle mam do nadrobienia znowu szokkkkkk!!

Zaraz bede się starała nadrobić wszystkie wątki, ale nie wiem jak mi będzie szlo bo niestety i Oliwierka katarek dopadł, wczoraj w nocy tak mu charczało w nosku podczas picia mleczka, ze czasami az się dławił biedaczek i cały czas ch chwila sie wybudzał, dzisiaj w dzień też mu rzęziło i mial temp. 37,3. Ale ten katar mu nie leci tylko jak mu ściągam to z jednej dziurki trochę mu wyciągałam jak na razie białych wodnistych smarków. Nie wiem czy to może być reakcja po sczepieniu bo w środę mieliśmy czy po prostu sie przeziębił. jutro mykam do lekarza żeby go osłuchał.

Oj Alex nie marudź! Wcale przez ostatnie dni dużo nie pisałyśmy.
Zdrówka dla Oliwierka. Miejmy nadzieję,że żadne choróbsko się nie rozkręci.

Agacio do 9tej:szok: My spaliśmy do 10tej z małymi przerwami :-p:rofl2:

A ja mam nowy sposob na chandre jesienna-zimowa - kako plus baileys plus bita smietana... ;-) pycha... oczywiscie dla tych nie cyckujacych, po jednym kubeczku humorek szybk wraca i jakos tak cieplej na serduszku sie robi.
My dzis bez spaceru bo M chory i w domu jak zwykle roboty od cholery i ciut ciut. oczywisie jak facet chory to gozej niz dziecko i pozarlam sie z nim juz chyba z 10razy, jak mu kiedys palne to sie obudzi w jakim swiecie zyje...
Milego wieczoru...

Karolka nie stresuj się. Ja z moim M też się dziś pożarłam. Kazałam mu prać dywan to mi się niedzielą wykręcał,a w tygodniu się wykręcał że późno z pracy wraca więc w weekend to zrobi. Wczoraj nie zrobił więc kazałam dziś...no to dziś problem zaczął stwarzać i oczywiście z pretensją,że mu w tygodniu nie przypomniałam:baffled: Myślałam że go lutnę!:wściekła/y:

Jolcia, u nas pomalutku :)
Małego coś przeziębienie wzięło, ale już przechodzi. Zębów nie mamy, dalej się cycujemy. Siadać sam się nie podniesie, ale za to jak siedzi, to wstaje hehe
to tak w skrócie ;)

Co do partnerów to doceniajcie, że są...
pomyślcie co by było gdyby ich zabrakło...

Ostatnia edycja:
Witam się i zaraz uciekam ...
Byłam dzisiaj z teściami w Tesco na zakupach i dopadł ich szał ... nawsadzali do koszyka kupe zabawek i zero gadki że za dużo ... teść już oglądał jakieś karabiny i inne szable i g ...a i samochody jakieś ogromne ... jezusie, strach się bać co to będzie jak młody skończy trzy lata... Trza będzie ostro pilnować żeby nie zrobił się z niego mały bubek :zawstydzona/y:

Uciekam spaciu bo padam na ryjek.
Buziaki laseczki

reklama
Do góry