reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
"garnuszek na klocuszek" podoba mi się :-D:-D a co za wcześnie na nocnik, co za wcześnie? junior już zrobił dwa siki w nocnik.Ale wzięłam go sposobem, bo pieluchę zdjęłam i dałam pićku, to wiadomo , że naleje:-D Ale najważniejsze ,że tron ochrzcił.

ale wy macie grzecznych chłopów, fiu fiu, mój to jedyne co umył wieczorem to swój odwłok:-D Chociaż u nas zmywarka robi czarną robotę,no ale powstawiać trza:-p a gary niestety ręcznie.

Witam się porannie - nic sie nie wyspałam ostatnia jedynka ans morduje :sorry2:
jaipur póki młody sam stabilnie nie siedzi - to nie będe go na żadne "garnuszki" sadzać niech się cieszy srankiem w gacie póki jeszcze może.

Udanego dzionka laseczki :*

Hey Laski.

A co tu tak pusto od rana???

Żelka :-D

Persefona zazdrościłaś mi pogody... to dzisiaj u mnie brzydko :( Szkoda bo M dziś ma wolne i myślałam że jakiś rodzinny spacer uskutecznimy :/

Jaipur o której masz lekarza? Czekamy na wieści.

Salsera buziak dla naszego ostatniego półroczniaka :*

Siemka :-)

a jednak Olga no i dobrze :tak:

Pada deszcz :dry: Szymcia odwiózł tata a ja siedzę i czekam na siostrę bo mi pasemka będzie robić , młody śpi . :-)
i nie wiem czy do 13 się wyrobimy to w razie co mamcia mi Szymka odbierze - fajnie. :-)

Żelka- nie masz TV ??? :szok: ja to bym w życiu nie dała rady mi musi coś nad uszami rzępolić :tak::-D

Witam się :)
U ans bardzo wietrznie od paru dni, więc znowu siedzimy w domu.
Poskładałam już pranie i teraz mam chwilę dla siebie :) Miki śpi
Wczoraj dalszy ciąg gadania, wygląda wtedy jakby z zapamiętaniem żuł gumę z otwartą buźką :-D

Żelka moja teściowa też już Małego widziałaby na nocniku szczególnie jak wali kupkę. Nie liczę ile razy stopowałam ją, bo już chciała lecieć po nocnik...

reklama
Witam się:)

Bosz laski czy Wy wiecie, że ja nie sama w pokoju w pracy, a jak przeczytałam o tym garnuszku na klocuszek tak rykłam śmiechem :-D, że moje współpracownice popatrzyły na mnie z politowaniem :-D:-D:-D.
Córa w domku też daję tatusiowi popalić. Chyba taki wiek, musi minąć.
Ja mam śnieg :tak:.

Salsera buźki dla Mikołaja*

Do góry