reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

reklama
Witajcie
Dopiero albo już 15 a u nas ciemno jak....coraz zimniej się robi niestety a miało nie być zimy :(

Ypra nie na darmo są złośliwe kawały o teściowych że są nie fajne i to prawda
Styna dobrze, że w końcu dałaś lekarce do wiwatu należało się :)
Persefona u nas też dzień marudzenia nie byłyśmy na spacerze bo mroźny wiatr i cały dzień w domu marudzimy
Karolq8 tak to jest z rodziną mówią, że najlepiej z nią na zdjęciu i nie zawsze dobrze się wyjdzie....

tak odnośnie wszystkich problemów "rodzinnych"- bo z rodziną, to najlepiej na zdjęciu :-D:-D

styna moze idź do innego lekarza?

edit:nie zauważyłam,że bombelq to samo napisała:-D
czyli nie tylko ja tak uważam:-D

Bassiek zapraszam do Zamoscia od piątku:*!
Dziękuje Kochane!:tak:
Żelka ja tam ze złości prawie rozszarpałam:angry:
Japiur racja! a z moją nawet na zdjęciu sie dobrze nie wychodzi:D
P kąpie Jasia a ja wcinam banana, brak planów. Coś ciekawego w tv?

Ainka Zamość to ładne miasto:tak:

U Franka były dzisiaj mikołaje:-) ciocia czyli moja siostra matka chrzestna Franka przyniosła rękawiczki takie męskie w paseczki wydała pewnie na nie z dychę;-) ale ona biedna studentka :tak: zresztą takie prezenty mnie cieszą najbardziej, odmówi sobie dziewcze kebaba a swojemu ukochanemu siostrzeńcowi zawsze coś kupi drobnego a fajnego:-) Była też moja mama kupiłą mleko, kaszki chyba z10 sztuk i z20 różnych słoiczków i biedronkowego ślimaka:-) Od strony męża nikt nie przyszedł, ale to normalne, no poza teściem bo wczoraj kaskę sypnął;-)

haha aina to tak jak z moją tesciową :-D
a swoją drogą jak Wasza przeprowadzka do Toronto? :D

u nas tez był Mikołaj i to, że ja byłam grzeczna i dostane prezent to wiedziałam, że Lenka tez, ale M? przeciez on nie zasłuzył...
kot dostał wizytę u fryzjera :( nawet sobie nie wyobrażacie jak dziwnie wygląda ogolony brytyjczyk. ale czuje się dobrze, jakby nie zauważyła-póki co, że coś się zmieniło. oby tak zostało.

poza tym nastroj kiepski, jestem zmęczona, ostatnie wieczory M spędza przed kompem i nad książkami bo ma egzaminy w pracy, do tego jutro wyjeżdża i wraca w czwartek późnym popołudniem. mam nadzieję,że chociaż mama mnie nawiedzi. myślalam o tym, aby zaprosić moją psiapsiółkę na noc, ale uświadomiłam sobie, że nie będę dobrym towarzystwem, skoro ostatnio chodze spać o 21... jakie to smutne ... :(
co tam jeszcze... udało nam się sprzedać wózek, znowu ścięłam włosy i mam wygolone z tyłu ;) zawsze chciałam miec takie króciutkie :)
oprócz jestem szczęśliwa bo w końcu udało mi się znaleźć w sklepie pierogi z jagodami i jutro je sobie ze smakiem zjem- jeśli dzidziol pozwoli, bo dzis jestem na dwoch bułkach i kawalku ciasta...

to chyba na tyle, spróbuje nadrobic ciut więcej niż jedna strona <az mi głupio>

agacio u mnie też tylko moja strona rodziny pamiętała o mikołaju :(

Ostatnia edycja:
Ja tylko na chwile, Oskar chory jak nie wiem co, ma zawalone cale gardlo i lekarz mowi ze samo przejdzie (jak bedzie bardzo zle i bedzie sie dusil to dac czopek :crazy:), on probuje spac ale go drapie gardelko i co chwila poplakuje, chyba wezme go na noc do nas do lozka, moze bedzie spal troszke spokojniej,. W szkole nie bylismy przez ta jego chorobe, bo mi go szkoda i w sumie dobrze bo caly dzien to przysypial to poplakiwal.
Lece chyba sie zaraz poloze z nim...

Bra koleżankę zawsze możesz zaprosić:tak: cieszę się, że sprzedał się wózek i że fryzurka się podoba:tak: :-) narobiłaś mi smaka na pierogi z jagodami:-p
Karolka bidulek tulę mocno! mam nadzieję, że przejdzie:tak: ale coś ta diagnoza nie tego skoro aż tak źle, źe jest możliwość, że będzie się dusił:sorry: czuwaj kochana!

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkim zdrówka życzę
Karolqa
a ja myślę, że nie masz co ciuszków oddawać, czy zaznaczyła dając, że pożycza :no: to ci zołza! :wściekła/y:
Ledwo żyję, Mały od dwóch dni jest nieznośny, myślałam, że mu przejdzie a tu gorzej, może znowu skok lub ząbki i brzuszek (póki co przestanę dawać biszkopty bo widzę że po nich są też akcje)

Życzę spokojnej nocy

Do góry