reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Hope a ty wolisz podusię od nas????

Aguś buziak dla Igorka :*

Jaipur no to poczekamy do czwartku co Ci lekarz powie:) Byłam grzeczna i co???I nie widzę prezentu :(

Agacio kisiel jest ponoć dobry na zakwasy

Ania86 napisz jak tam sytuacja u Ciebie??

Styna
bidulka z Twojej niuńki.

Majowa śnieg ????ale numer to już zima :-D

Salsera
kciuki za dobre wyniki:)

Ypra współczuję kochana

Co do "teściowej" to ja sobie poczekam na odpowiednią odpowiedź!!!

Witam kobietki. Kończę śniadanie i idę odkurzać. Pogoda jak na razie super, oby się nie zmieniło tak jak wczoraj.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie w Mikołajkowy poranek:-)
U nas młody-maruda (standard). Trochę widzę,że katar ma.Jednak go nie ominęło.Ale nie jest źle,bo sam spływa od czasu do czasu.

ypra współczuję niemądrej teściowej.Pocieszaj się,że niedługo będziecie na swoim
Agniieszka buziak dla Igorka :*
salsera buziaki dla Mikołajka z okazji jego pierwszych imieninek :*
agacio na zakwasy jest dobry sok pomidorowy
styna oby wizyta coś dała
jolek jak ty to robisz,że u ciebie ciągle ładna pogoda????U mnie znowu szaro i pewnie padać będzie :/
Co do tesciowych to bra ma rację-zawsze coś znajdą "nie takiego" u synowych :p A mnie to już zwisa i powiewa :)
86ania86 ty pracujesz 24h na dobę-bo tego wymaga opieka nad dzieckiem,więc niech się odczepią...no!
MajowaMamusia moja Gabi znalazła w butach słodycze,ale się cieszyła. Ale posprawdzła wszystkie buty czy każdy z nas dostał.Dobrze,że Mikołaj się przygotował :p

A wy byłyście grzeczne?????;-):-)

mikołajkowe "hoł, hoł, hoł!"

Jolek pociagnij teściową z łokcia!te teściowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry: aż się pienie jakbym wściekliznę miała.
Agacio trzymam kciuki,żeby przeszło &&!!
Poziomki teściowym stanowcze NIE, NIE, NIE!!!!!

wracając do mojego wyjazdu- nie przepadam za Nimi i tyle. Całymi dniami mi małego na rękach nosili!!!!! Teściowa caly czas się dziwi,że pokarm mamm bo niby jak???? Może Jaś się nie najada!
Ale najbardziej wściakłam się jak teść dał Jasiowi szklankę z piwem do wylizania, myślałam,ze wyjde z siebie, zwróciłam uwagę, P oczywiście cisza! i ja się pytam, gdzie Ci faceci mają jaja? Chyba w dup**!
teraz w czwartek do nich jedziemy-cholera jasna, chyba 5 litrów melisy wcześniej wypije, a w piatek rano jadę do mojej Mamy i zostaje już do świąt.

Salsera buziaki dla Mikołajka!

och witam po tym ciezkim poniedzialku...
jeszcze wczoraj bylismy na usg bioder (trzeci raz na szczescie ostatni)i dwie godziny stalismy w tym tlumie niezadowolonych niemowlakow. To jakies nieporozumienie zeby usg bioder wykonywano w jednej tylko przychodni i tylko raz w miesiacu:wściekła/y: (oczywiscie odplatnie). tak to jest mieszkac na zadupiu:angry:

poziomka wspolczuje ze maz ma taka przekichana prace, ale takie glupie czasy nastaly...
matusia niezly cwaniak z mateusza, ale dziewczyny maja racje slodziak z niego:)
styna zdrowka dla malej.
jolek kobito o tej porze sprzatac:szok: podziwiam:)
u nas prezenty na mikolajki tez sa ale narazie nie w bucie bo Nadion i tak jeszcze nie kuma za bardzo:)
O i tyle bo wlasnie przyszedl mi sms i obudzil gluciaka:sorry:

Przeczytalam wszystko ale jestem tak zla ze zaraz nie wytrzymam:wściekła/y: tym razem nie tesciowa ale siostra M:crazy: Czy rodzina chlopow musi byc tak wkurzajaca :no: Wyobrazcie sobie moja siostra w styczniu rodzi bedzie miala tez dziewczynke a siostra mojego M stwierdzila ze teraz jej musze oddac za male ciuszki bo wiekszosc mialam od niej. Nie mogla mi tego wczesniej powiedziec mialabym ja w dupie oddala a siostra by kupila wyprawke jakas a tak teraz przed swietami takie cos:wściekła/y: juz ja jej pokaze do czego ja jestem zdolna tylko szkoda mi mojego M bo jest miedzy mlotem a kowadlem:-( wrrr poprostu nie moge

Witam się Mikołajowo :)
Jak zawsze zaczynam czytać forum od końca :p

Salsera wielkie buziaki i najserdeczniejsze życzonka pierwszo - imieninowe dla naszego Mikołajka :)
jolek poproszę się podzielić ze mną chociaż częścią zapału do sprzątania bo u mnie ona jest na poziomie -100 i ciągle spada :-D
jaipur zazdraszczam masaży, daj koniecznie znać co tam lekarz Ci powiedział!
matusia to niezły manipulant z Mateuszka :laugh2: ale zgadzam się w 100 % przesłodki synio!!
stynka kurcze to niedobrze, że Nadia się coraz gorzej czuje ... weż tych lekarzy opitol z góry an dół i może faktycznie syropem z cebuli się wspomaj ... robi się go tak żę w słoik układasz: plaster ukrojonej cebuli zasypujesz cukier, plaster - zasypujesz cukrem itd taka piramidke - odstawiasz - cebula puszcza sok i tworzy sie syropek strasznie słodki i z tego co pamiętam z dzieciństwa całkiem dobry :tak: może pomoże!
aina ja bym chyba taką awanture zrobiła za to piwsko, że tyle by widzieli młodego - skoro mają takie durne pomysły maja :szok: to ogranicz nioszenie an rękach branie itd (ja tak zrobiłam) dziecko to nie zabawka, a żywa istota która czuje i przeżywa wszystko i chłonie 100x bardziej niż dorośli. Nie umieją się zająć, to niech podziwiają z dala, aż się ogarną :angry:
Karolq brzydko sie zachowała, na szczęście jest troche czasu, żeby skomletować wyprawkę, pomóż siostrze i się nie stresuj, a przynajmniej już wiesz że an szwagierke nie można liczyć.
wisienka super że już ostatnią wizyte macie zaliczoną i koniec męczarni z uciążliwymi wizytami wreszcie nastąpił :tak:

My zaraz jemy obiadek i uciekamy na spaceros jak Młody się obudzi ... dzisiaj w sumie 2 raz w życiu młody sopał ze mną w łóżku całą noc i czuję się jak wyrodna matka ... bo tak się wtulił tak złapał tą moją koszulinę w piąstki, że się chyba cała noc nie poruszył tylko się tak wtulał ... ychs ja się nie wyspałąm ... bo prawioe nei spałąm tylko czuwałam ... Niech mu ten zębol kolejny wyjdzie - bo się w zombie zamienie.

Ostatnia edycja:
Ainka u rodziców się zrelaksujeszcz kochana i zapomnisz na jakiś czas chociaż wybrykii teściów:tak:
karolq pomożesz siostrze wszystko kupić a szwagierka niech się wypcha;-)
Persefona ja byłam grzeczna, chcesz zostać moim mikołajem?;-):-)

Głowa boli nadal ale już lekko. Pożygałam się z bólu przespałąm z małym i przeszło z grubsza. Może wyjdziemy jeszcze na krótki spacer?

Ostatnia edycja:
Kochane dziękujemy z Mikołajem za życzenia ale mój łobuz jest wrześniowym solenizantem :) Niemniej jednak na buziaki łasy i bez imienin :)
A w przychodni zgubili gdzieś jego wyniki chyba bo nie było. Oby się jutro znalazły w laboratorium bo nie chcę go drugi raz kłuć.
ypra - współczuję teściowej, ale jeszcze troszkę i na swoim będziecie :)
agacio - na głowę to mocna kawa z cytryną pomaga.

Witajcie:)

Miałam wczoraj Was nadrobić, ale padłam nawet bez kąpieli:zawstydzona/y:. Dopiero rano przed pracą się kapałam.
Mój Klusek też marudzi okrutnie także przyłączam się do Was:confused2:
Widzę temat teściowych też mam dość swojej, też non stop nosi małą na rękach, mała się ładnie bawi na macie, ta podchodzi myk ją na ręce bo ją plecki bolą:wściekła/y:, ja nie mówię niech ją przytuli jeśli chce, pogada z nią, ale do choinki nosić ją non stop na rękach. A najgorzej mnie wnerwia jak mówi do niej po dziecinnemu "cesc Maltynko" nóż tyle razy jej mówiłam, że do dziecka się mówi normalnie, ale do niej jak do słupa:confused2:. Także teściowe to ZŁOOOOOOOOO. Ja już nie mogę się doczekać kiedy się wyprowadzimy, niby nie mieszkamy razem, ale teściowa po sąsiedzku to samakra:confused2:.

Ainka słonko, nawet nie wiesz jak Ciebie rozumiem <tuli>, ciesz się teraz chwilami bez nich. I nie myśl o spotkaniu z nimi tylko o spotkaniu z mamcią.
Persefonka ja byłam grzeczna!!!
Joluś teściową zlej, noż wariatka jedna, powiedz, że Twojemu M się podobasz, a jej nic do Twojej wagi
Salsera ja też buziam Mikiego choć nie ma dzisiaj imeininek
Agnieszka buziaki dla Igorka
Agacio zabierz moją doopę na trening :-D Mam nadzieję, że już łepetynka nie boli?
Styna zdrówka dla Nadi
Ypra super, że już zaraza pojechała::-D

Tęsknie za córeczką dzisiaj jakoś wyjątkowo mocno, w radio mi tu lecą świąteczna kawałki i już odliczam minutki do 14,30:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny byłam u lekarza tak jak mówiłam jak nie trzaśniesz to nic nie zdziałasz. No nie wklupałam jej ale o*******iłam że dziecko już miesiąc męczy się z kaszlem i kaszel się pogłębia jest coraz gorzej a ona twierdzi że jest zdrowa, no i łaskawie dała mi antybiotyk. Ja też nie jestem za dawaniem antybiotyku na wszystko ale po miesiącu już mi się wydaje że nie ma innego wyjścia. Tym bardziej że jak poprosiłam o syrop na kaszel to mi powiedziała że dzieciom nie dają bo nie jest udowodnione że takie syropy działają:baffled::baffled::baffled::confused2::confused2::confused2: Uciekam do małej postaram się wpaść potem.

Do góry