reklama
marzena9
Fanka BB :)
Dziewczyny Was chyba Bóg opuścił! Tyle stron do czytania?! Ja się poddaję, ja nie mam siły! :-) Ja dzisiaj cały dzień sprzątałam na budowie i wysprzątałam niemal całą górną łazienkę po remoncie więc z tony pyłu. I jestem dumna z siebie. I jeszcze mały pokój na dole z oknem i pastowaniem paneli. Padam na ryj. Jutro powtórka z rozrywki. Mam ambicję do końca tygodnia posprzątać bo moja kochana teściowa wymyśliła, że podeśle mi kobietę do pomocy przy sprzątaniu i za to zapłaci... A ja nie chcę. Bo mi wypomni przy wigilijnym stole półgębkiem, że gdyby nie jej pomoc to byśmy dalej się nie wygrzebali z brudu. Dziękuję, zarobię się sama. I mam taką mega satysfakcję jak kolejne pomieszczenie się posprząta
Uciekam do filmów bo sił brak na cokolwiek.
Uciekam do filmów bo sił brak na cokolwiek.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
to ja biore wino i lody i też jade teściowym mówimy NIE!
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Moja teściowa też lubi wszystko wypomnieć! Co za baba
poziomki
mama 00 08 11 13 15
reklama
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
cze kochane:-)
poziomki witaj stara koleżanko z "objawów";-)super że jesteś:-)
dziewczyny troche was podczytywałam ale ani sił ani jakos wny do pisania nie było:-( Tymek absorbujący jak chyba każde majowczątko z tego co czytam;-) u nas juz po remontach, odsprzatane i troche spokoju:-)
marzenka powodzenia w sprzataniu;-) no i sprzedaży mieszkania:-)
teściowe... ja jestem wczoraj po wizycie mojej... ;-)
jolek powiedz jej że jakoś jej syn nie narzeka na twoje rozmiary;-)
ania86 tak właśnie w temacie tesciowych to zmroziły mnie twoje posty jak oni moga uważać że bedąc w domu z polrocznym dzieckiem nic nie robisz?? a to teściowej dzieci się same karmiły i przewijały itp?? a jak sytuacja z mieszkaniem? współczuje bardzo:-(
poziomki witaj stara koleżanko z "objawów";-)super że jesteś:-)
dziewczyny troche was podczytywałam ale ani sił ani jakos wny do pisania nie było:-( Tymek absorbujący jak chyba każde majowczątko z tego co czytam;-) u nas juz po remontach, odsprzatane i troche spokoju:-)
marzenka powodzenia w sprzataniu;-) no i sprzedaży mieszkania:-)
teściowe... ja jestem wczoraj po wizycie mojej... ;-)
jolek powiedz jej że jakoś jej syn nie narzeka na twoje rozmiary;-)
ania86 tak właśnie w temacie tesciowych to zmroziły mnie twoje posty jak oni moga uważać że bedąc w domu z polrocznym dzieckiem nic nie robisz?? a to teściowej dzieci się same karmiły i przewijały itp?? a jak sytuacja z mieszkaniem? współczuje bardzo:-(