reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Ja mam dość. W pracy lustracja przeszła ok, bez większych nerwów. Z Mają byłam u lekarza,a to 40 km od nas i w tej miescowosci jest lidl, więc głupio nie zahaczyć. wróciliśmy o 20.oo, Mati bez lekcji, Maja spała w aucie, więc w domu nie przejawiała oznak snu. Zasnęła pół godziny temu, Mati skończył lekcje przed chwilą. Żeby takim dzieciom tyle naraz zadać. Już zasypia, ale jeszcze buty pastował i swojego i mai postawił na parapecie. Leży już, leży i mówi "Mamo,a może w moim bucie też rozepnę zamek, tak jak Majce rozpiąłem, żeby Mikołajowi było łatwiej coś włożyć?" A wczoraj pytal, czy mógłby moje kozaki pożyczyć, dla Majki i dla siebie, bo stwierdził, że biednej Majce w Jej kozak nic się nie wmieści :-D. Zal mi go czasem, że tak wierzy w te wróżki zębuszki itp, nawet w zająca wierzy:tak:. Idę spać po przed 6 pobudka, a Mati musi jechać rano ze mną do pracy bo do szkoły na 10.

Ja kompleksy mam ale wali mnie czy ktoś się patrzy:-D
Matusia Mati jest pewnie tego samego zdania jak można tyle zadać na raz:tak: Nie dziw się z tymi kozakami mały chciałby niezły biznes ubić z mikołajem:-D Słodkie jest to, że dzieci wierzą w takie rzeczy:tak: Wierzę, że jesteś padnięta...

Ostatnia edycja:
Majowa- współczuję problemów , dziewczyny mają rację w razie co wzywajcie pogotowie :tak:
Młoda- to gratulować gratulować i wagi i męża :tak::-)
Jolek- udanej jutro wizyty gości :-)
Agacio- fajnie że zadowolona z treningu :tak: ja ostatnio swoje odpuściłam z powodu braku czasu a bardzo mi brak ... :-(
Jaipur, Poziomki- zdrówka życzę :tak:
nie pamiętam co jeszcze :-p

Prezenty od Mikołaja zapakowane :-) ojj ale Szymulek przeżywał zanim zasnął ,a to dopytywał a to coś śpiewał o Mikołaju a to popłakiwał ... ale jutro się ucieszy już się nie mogę doczekać jego reakcji. :-)

Poziomka twoje 42 to pikuś przy moim 44 :zawstydzona/y:

Matusia przesłodki jest ten Twój synuś, a jak dba o siostrę..Kochany chłopak :) Buziak dla niego :) Roczulił mnie dzisiaj :)

Agacio no to kiedy śmigamy na te ćwiczonka???

Młoda zazdraszczam i gratuluję :tak: Mąż się super zachował...

Poziomki na to liczę:-D

A zapomniałam się pochwałić dostaliśmy dzisiaj o d teścia 5 stów na mikołaja:-):-):-)

Zmykam spać dobrej nocki dziewuszki:-)

Joluś pon, śr i czw to byśmy dwie w takim rozmiarze były:tak:

reklama
Do góry