reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Ja mam dość. W pracy lustracja przeszła ok, bez większych nerwów. Z Mają byłam u lekarza,a to 40 km od nas i w tej miescowosci jest lidl, więc głupio nie zahaczyć. wróciliśmy o 20.oo, Mati bez lekcji, Maja spała w aucie, więc w domu nie przejawiała oznak snu. Zasnęła pół godziny temu, Mati skończył lekcje przed chwilą. Żeby takim dzieciom tyle naraz zadać. Już zasypia, ale jeszcze buty pastował i swojego i mai postawił na parapecie. Leży już, leży i mówi "Mamo,a może w moim bucie też rozepnę zamek, tak jak Majce rozpiąłem, żeby Mikołajowi było łatwiej coś włożyć?" A wczoraj pytal, czy mógłby moje kozaki pożyczyć, dla Majki i dla siebie, bo stwierdził, że biednej Majce w Jej kozak nic się nie wmieści :-D. Zal mi go czasem, że tak wierzy w te wróżki zębuszki itp, nawet w zająca wierzy:tak:. Idę spać po przed 6 pobudka, a Mati musi jechać rano ze mną do pracy bo do szkoły na 10.

Ja kompleksy mam ale wali mnie czy ktoś się patrzy:-D
Matusia Mati jest pewnie tego samego zdania jak można tyle zadać na raz:tak: Nie dziw się z tymi kozakami mały chciałby niezły biznes ubić z mikołajem:-D Słodkie jest to, że dzieci wierzą w takie rzeczy:tak: Wierzę, że jesteś padnięta...

Ostatnia edycja:
Majowa- współczuję problemów , dziewczyny mają rację w razie co wzywajcie pogotowie :tak:
Młoda- to gratulować gratulować i wagi i męża :tak::-)
Jolek- udanej jutro wizyty gości :-)
Agacio- fajnie że zadowolona z treningu :tak: ja ostatnio swoje odpuściłam z powodu braku czasu a bardzo mi brak ... :-(
Jaipur, Poziomki- zdrówka życzę :tak:
nie pamiętam co jeszcze :-p

Prezenty od Mikołaja zapakowane :-) ojj ale Szymulek przeżywał zanim zasnął ,a to dopytywał a to coś śpiewał o Mikołaju a to popłakiwał ... ale jutro się ucieszy już się nie mogę doczekać jego reakcji. :-)

Poziomka twoje 42 to pikuś przy moim 44 :zawstydzona/y:

Matusia przesłodki jest ten Twój synuś, a jak dba o siostrę..Kochany chłopak :) Buziak dla niego :) Roczulił mnie dzisiaj :)

Agacio no to kiedy śmigamy na te ćwiczonka???

Młoda zazdraszczam i gratuluję :tak: Mąż się super zachował...

Poziomki na to liczę:-D

A zapomniałam się pochwałić dostaliśmy dzisiaj o d teścia 5 stów na mikołaja:-):-):-)

Zmykam spać dobrej nocki dziewuszki:-)

Joluś pon, śr i czw to byśmy dwie w takim rozmiarze były:tak:

reklama
Do góry