reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Jolek nie wiem dokładnie jak się trzyma. Od czasu urodzenia Matiego podobno ma depresję lekką. Jeszcze w wakacje sytuacja u nich się powtórzyła ale już na wczesnym etapie więc chociaż bez tego dramatu co poprzednio. Ale już miało być fajnie. Mało ze sobą gadamy bo trochę mi ciężko, że nam się udało a im nie... Trochę tak jakbyśmy im coś zabrali :zawstydzona/y:

W związku z integracją. Ja na Mazury mam lekko 600 km :(((

reklama
No nie nadrobię was, nie ma bata. Poziomki babajaga widzę odżyła :-D

Pracy mam aż nadto, jeszcze kilka dni i odsapnę, o ile uda mi się gdzieś podrzucić Purchawkę bo idą górne jedynki i jest istna MASAKRA.

Idę do wyra. Woła mnie ostatni kawałek pizzy ale to nieludzkie jeść o tej godzinie.

Jakby kogoś interesowało (akurat) to żyjemy. Na przekór światu ;-):-)

Hope małpo, nie martwimy się o Ciebie tylko dlatego że wiemy już od Jolek, że się przepracowujesz.

Ale wracaj wreszcie :happy2:

Dobry deń, dobry deń
My właśnie wstalismy. Mały dzisiaj sobie pospał zdrowo;-)A teraz śpiewa, ja tylko na chwilkę wpadłam do Was żeby być w miarę na bieżąco, bo później przeczytać Was wszystkie to jest masakra:-D I zaraz uciekam do wyrka do moich chłopów. Miłej, leniwej niedzieli życzę, bez płaczów mężów i dzieci:happy:

edit: Czy Wasze dzieci też weszły już w etap lęku separacyjnego? U mnie jest obłęd nie mogę wyjść nawet na sekundę z pokoju, ani zniknąć Kubie z oczu bo jest nieziemski płacz...

Ostatnia edycja:
witam kochane :)
dzionek u nas rozpoczął sie dobrze, bo słonecznie ale jednocześnie w nastroju podirytowanym. nie radze juz sobie z sierścia kota, a kiedy zaczęłam ja wyczesywac to załamałam sie totalnie, bo dwa pociągnięcia grzebłem dały dywan sierści. jutro dzwonie do weta by umowić ja na golenie. trudno, będzie pierwszym brytyjczykiem bez sierści...

majowa, raczej tak, mała musi miec mnie w polu widzenia, bo inaczej marudzi i płacze
hope, jolek dała nam znac dlaczego cie nie ma, pewnie, że tęsknimy za tobą!

Czołem niewiasty:-)

Pustki przy niedzieli jak zwykle:-) my rodzinnie dzisiaj idziemy wszyscy na spacer:-) kurcze pojechałabym na jakieś ciuchowo butowe zakupy :tak: zmykam na kawę;-)

Marzenka ja lubię reklame old spice jak oglądamy razem z mężem tv i leci ta reklama to patrzę raz na niego raz w tv, a TŻ mówi, że głupia jestem i że widziały gały co brały:-D

Miłego dnia!

Tęsknicie, taaa... oszustki :-p

Chciałam wam tylko na szybko polecić coś, co właśnie utula do snu Purchawkę, istne zbawienie. W geście rozpaczy sięgnęłam po płyty. Od kilku dni przy usypianiu puszczam dość głośno Kołysanki - Utulanki Magdy Umar i Grzegorza Turnaua i już wyrobił się u małej odruch pawłowa :-D:-D

Przy pierwszym odtwarzaniu wierciła się i wyrywała (ma problemy z zasypianiem) a po kilku dniach od razu zamienia się w roślinkę, zastyga w zasłuchaniu, ślina jej cieknie po brodzie i zasypia przy trzeciej kołysance :-D

W ogóle wykonanie fantastyczne, cudowny, ciepły głos Turnaua, słoneczny i radosny Urman oraz cudowny saksofon w tle, wystarczy, że posłucham i natychmiast uchodzi ze mnie ciśnieni jak z balonika :tak:

Kołysanki-Utulanki (Digipack) - Umer Magda, Turnau Grzegorz - 31,49 zł - empik.com

Heloł :-)
U nas dziś brzydko na dworze, a w dodatku mój M się rozchorował. A wiecie jak to jest z chorym facetem....:dry:
Hope wiemy,że ty zapracowana jesteś,ale dawaj znaki życia tu do nas:-)
Majowa to już wiem czemu młody ryczy jak wychodzę z pokoju...:tak:A jak wracam po dwóch dniach z zajęć,to jak mnie zobaczy to od razu wymusza płaczem na ręce:szok:

reklama
witam
ja jestem wykończona od 3 nocy Natka budzi sie non stop w nocy nie wiem co jest???normalnie czuje sie jak bym miała noworodka:)a nie juz prawie 8-miesięczna pannice:)

Do góry