reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Cze Laski
Preziębienie przeszło z małych na mnie
Co do separacji to moje też wpadają w histerie jak wychodze,a jak uda mi się czmychnać to nie mogą mnie zobaczyć
W zakopanym nie byłam ale za to morze kocham i chciała bym tam mieszkać
Artykułu nie czytałam bo do jutra bym wsciekła chodziła,za silne emocje takie rzeczy we mnie budza
Gabi znowu obudziła małe i cały czas marudzą a żeby tego było mało to odkurzacz mi się zepsuł AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Preziębienie przeszło z małych na mnie
Co do separacji to moje też wpadają w histerie jak wychodze,a jak uda mi się czmychnać to nie mogą mnie zobaczyć
W zakopanym nie byłam ale za to morze kocham i chciała bym tam mieszkać
Artykułu nie czytałam bo do jutra bym wsciekła chodziła,za silne emocje takie rzeczy we mnie budza
Gabi znowu obudziła małe i cały czas marudzą a żeby tego było mało to odkurzacz mi się zepsuł AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
Majowa Mamusia
Fanka BB :)
Przeczytałam artykuł...W takich sytuacjach faktycznie jestem za karą śmierci i to nie dokonywaną żadnymi humanitarnymi sposobami...:-(
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Majowa kara smierci to za mało 30 lat męki rodem ze sredniowiecza!!
Hope
podwójna mama :-)
Lukam lukam co u was i do pracy wracam. W Zakopcu byłam, w Trójmieście tysz, Sopot, Gdynia - nic nadzwyczajnego, Gdańsk tylko starte miasto ale ogólnie jako całość ciekawie, dużo atrakcji i fajnie położone. Zakopane hm... pięknie położone ale plastikowa tandeta tak bije w oczy, że przesłania całe piękno miejsca a tłumy ludzi na ścieżkach pozbawiają chęci na wycieczki. Wolę miejsca bardziej wyludnione i szczere ;-)
Zakopiec jest straszny.I tyle w temacie.
Już wolę Sopot w sezonie.
rzecz jasna nie ma to jak piękne miejsca,gdzie ludzi nie depczą sobie po głowie. Dlatego wiochy są fajne do "stacjonowania" a wyskoczyć można zawsze do metropolii jak się zachce tłumów.
Aleee nie piszcie mi o miesjcach gdzie można wypoczywac, bo mnie szlag trafi.Do wakacji jeszcze tyle, a do lutego też sporo czasu
Już wolę Sopot w sezonie.
rzecz jasna nie ma to jak piękne miejsca,gdzie ludzi nie depczą sobie po głowie. Dlatego wiochy są fajne do "stacjonowania" a wyskoczyć można zawsze do metropolii jak się zachce tłumów.
Aleee nie piszcie mi o miesjcach gdzie można wypoczywac, bo mnie szlag trafi.Do wakacji jeszcze tyle, a do lutego też sporo czasu
Ostatnia edycja:
No to , Hope Jaipur w bieszczady musicie przyjechać można łazić godzinami i żywegu ducha nie widać, a jak się ma ochotę nad zalew soliński można się udać albo jaką ś inną miejscowość zwiedzić jak się chce ludzi pooglądać, wspaniałe okolice do wyciszenia się, przyroda..... ech.... uwielbiam. Zresztą chyba każdy kto przyjedzie chce wrócić jeszcze raz Ale się rozmarzyłam Do wakacji jeszcze hohoho napewno pojedziemy z małym już się nie mogę doczekać:-)
Wymiękam mały dzisiaj dalej marudzi tzn buczy, do tego jescze nie chce jeść nie nie wiem co mu się dzieje... Padł z tego wszystkiego i na śpiocha go nakarmiłam...
Joluś oglądam właśnie Szybcy i wściekli 5, znowu się napalę jak mięśniaków pooglądam
Wymiękam mały dzisiaj dalej marudzi tzn buczy, do tego jescze nie chce jeść nie nie wiem co mu się dzieje... Padł z tego wszystkiego i na śpiocha go nakarmiłam...
Joluś oglądam właśnie Szybcy i wściekli 5, znowu się napalę jak mięśniaków pooglądam
Ostatnia edycja:
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Pewnie zębole ida
Ja bum wogóle gdzieś pojechała,tak zeby wyrwać się z domu
Ja bum wogóle gdzieś pojechała,tak zeby wyrwać się z domu
reklama
Dobry wieczor...
Przepraszam ale was nie nadrobie, wypatrzylam tylko ze Poziomki powrocily, ciesze sie i witam po dluuuuugiej przerwie...:-)
U nas wszystko ok i nic ciekawego sie nie dzieje, pogoda do d...
Dzis wygonilam M. na spacer z malym bo mialam straszna potrzebe pobyc sama ze soba, to ponad godzinke odpoczelem chociaz troche psychicznie.
Moze uda mi sie chociaz troche nadrobic inne watki.
Milego wieczoru...
Przepraszam ale was nie nadrobie, wypatrzylam tylko ze Poziomki powrocily, ciesze sie i witam po dluuuuugiej przerwie...:-)
U nas wszystko ok i nic ciekawego sie nie dzieje, pogoda do d...
Dzis wygonilam M. na spacer z malym bo mialam straszna potrzebe pobyc sama ze soba, to ponad godzinke odpoczelem chociaz troche psychicznie.
Moze uda mi sie chociaz troche nadrobic inne watki.
Milego wieczoru...