reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Majowa zdrówka dla taty i M.Całe szczęście że Kubusiowi nic sie nie stało jak spadł z wersalki!
Agnieszka o kurcze to też się pewnie zdenerwowałaś, najważniejsze ze nic mu się nie stało!
Wisienko gratuluje ząbków!

A nas dzisiaj odwiedziła teściowa ze swoją siostrą i pradziadkiem Oliwierka. Synek oczywiscie bal sie ich i sie prężyl starsznie jak do niego podchodzili i popłakiwał. No to tłumacze, że potrzebuje czasu i najlepiej żeby sie do niego nie odzywali to za chwile sie przełamie. A teściowa oczywiście swoje jak zaczęła nad nim piszczeć, wydzierać się, to Oliwierek od razu w płacz ja do niej mówię, że on tak nie lubi jak sie tak głośno do niego mówi ale ona swoje. no żeś kur... mać ana jest głucha czy co... I tylko stale do niego to samo gadała tym piskiliwo-głośnym tonem "i co Oliwierek i co Oliwierek", kur... niech sie chociaż wyslili i normalnie zacznie do niego gadać.
To się wyżaliłam.

reklama
Alex rozumiem doskonale - moja tesciowa tez ma taki ton i sie wydziera wiecznie nad Polcia! Och.....jec mozna po prostu!!!

Aha Wisienko - gratki zabkow- to musi byc niezla jazda - 4 naraz!:szok:

Ide sie kapac, bo nie zdaze na True Blooda... PA!

Kurcze nie wiem czy to zęby nie da sobie zaglądnąć, ale dziąsła wydają się być różowe z tego co dało się dostrzec:confused2: może faktycznie bo gryzaka męczył tylko piszczało jak szorował po dziąsełkach :sorry2: po czym Wy poznajecie, że jakiś ząbek wychodzi?
Wisienko tu potrzeba czasu... bądź cierpliwa napewno będziesz umiała dotrzeć do męża:tak:
Ale się Ainka będzie żalić jak wróci:tak::-)
Poziomki dla mnie jesteś prze baba:-)
Alex Franek też nie przyzwyczajony jak toś skrzeczy głośno a jeszcze obcy, doskonale Cię rozumiem kochana mamy takie przypadki w rodzinie, może oni myślą, że nasze dzici jakieś przygłuchawe, albo jak do obcokrajowca czasem się wydzierają:confused:

Ostatnia edycja:
Alex moje też tak reagują poatym ja też nie cierpie takiego pisku i dziwnego przekrecania słów.Do dziecka trzeba mówić normalnie bo uczy się mówić obserwując otoczenie

Dziewczyny dajcie mi kopa na rozpęd bo ostatnio się lenie a chałupa zarasta:dry:,stary wraca w pon i musze się jakoś wygrzebać:-D

Ostatnia edycja:
Daję kopa wygrzebuj się bo cię nie znajdzie jak zarośniesz razem z chałupą:-D Moje chłopaki śpią słyszę tylko chrapanie:-)

Zmykam spać padnięta jestem jutrzejszy dzień napewno szybko sie zacznie a i w nocy jakaś pobudka będzie. Dobrej nocki:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie ponownie.Naskrobałyście tyle,że nie sposób was nadrobić. Ale nie dziwię się-w końcu poziomka wróciła-witamy serdecznie:happy2:
Byłam dziś u ciężarnej (czyt.siostry) i śmiać mi się chciało jak zaczęła dziś pochłaniać potrawkę mięsno-ryżową w meeeega ilościach. Dzieciak wie co dobre:-D
Alex rozumiem cię w 100%-moja mama bywa taka natarczywa w stosunku do Remika i on też reaguje płaczem.Ale żadne argumenty do niej nie trafiają:no:
wisienka gratuluję ząbków :tak: a P może musi to jakoś poukładać sobie sam-faceci czasem tak mają.Daj mu czas
agacio zazwyczaj dziąsła są napuchnięte i bordowe (przynajmniej u nas).Poza tym pod dziąsłem widać krechę-u nas w drodze albo lewa dolna dwójka,albo górna jedynka:dry:
poziomki ja ogarnęłam dziś chatę aż mam wyrzuty sumienia,że tak czysto :-p ale jak znam życie jutro znowu będzie bałagan i to w dużym stopniu przyczyni się do tego Gabi :-D A co do rozmiarów-Remik tez w 80 śmiga
jolek nie martw się-u nas to samo.Drzemka jedynie 10-15 minut w ciągu dnia.Dobrze,że chociaż nocka przespana:happy2:
Matusia wolny weekend (jeżdżę co 2 tyg),ale teraz przed świętami będę mieć 2 tygodnie pod rząd i 3 egzaminy :szok:
MajowaMamusia zdrówka dla M. i taty.Dobrze,że małemu nic nie jest...A co do mandarynek-NIE WYOBRAŻAM SOBIE BEZ NICH ŚWIĄT.
:tak:

Ostatnia edycja:
A mój dopiero zasnął...Wcinam kolację. Co do piszczenia to u nas tak nad Kubą piszczy moja babcia - jego prababcia. Raz zostawiłam go z nią dosłownie na 10 min i wracam a Kuba zapłakany i długo nie dało się go uspokoić.:no:

Wisienko
[*]. Niestety na drodze to jak na wojnie - niewinni giną...

Jolek Ty jędza jesteś! Biednego M się czepiasz że kompletami nie ubiera :-D Ciesz się że zmienia bo ja mojemu takiego odpowiedzialnego zajęcia bym nie powierzyła, nieeee :-D

Maja jak będę w Zakopanem w najbliższym czasie to wybiorę się do tej karczmy na bank! Pozdrowię górala od Ciebie :-)

Ania takich teściów to :wściekła/y:

Ypra Twoja teściowa też jakaś ograniczona.

Majowa te objawy co opisałaś to faktycznie niezbyt dobrze wyglądają. Kciuki za badania. I dzień faktycznie miałąś koszmarny. Buziaki dla Ciebie.

Poziomki witaj po przerwie :*

Dziewczyny uśmiałam się z tych Waszych westchnień do mięśniaków a już Agacio Twój opis skrobania się po tyłku Twojego faceta :-D Przypomina mi się ta durnowata reklama bodajże OldSpice co ja taki murzyn reklamuje "popatrz na mnie a teraz na swojego faceta, znów na mnie..." Ja proponuję żebyśmy się wszystkie facetami na kilka dni pozamieniały i może bardziej swoich docenimy. Był nawet taki program "zamieńmy się żonami".

A co do parówek to te dla dzieci to też często ***** w folii. Często jest to MOM. U mnie w netto są dobre malusie kiełbaski drobiowe co mają dużo białka i nie są MOM I dobrze smakują.

Wyobraźcie sobie, że ci co mieli wczoraj przyjść oglądać w ogóle nie przyszli. Ludzi są niepoważni. Ale jutro koło 11 mają być nowi, tzn mają się odezwać najpierw.

Alex dobrze, że tylko na Twoim strachu się skończyło.

Agnieszko ci faceci...

Buziaki dla wszystkich miesięczniaków :*

A wiecie, niedługo moja siostra przyjeżdża z Anglii i będą chrzciny! I przylatują na 3 tygodnie ... Boziu już się nie mogę doczekać!!! Ale z drugiej strony jak pojadą to zaraz do pracy idę :zawstydzona/y:

Ufffff z grubsza nadrobiłam! Jak się nie opanujecie z pisaniem to się wypiszę :p:p:p

reklama
Marzena ja Ci się wypiszę ja Ci się wypiszę!!!!!!!!:wściekła/y::-p
A chrzciny na starej czy na nowej chacie??? A jak się siostra trzyma wiesz po czym?:(

Brykam spać ... nadrobię Was jutro.

Do góry