reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Hej..
Poczytalam Was piate przez dziesiate. Ale juz nie pamietam co to ja komu mialam... wybaczcie taka jakas skolowana jestem. Dopiero w poniedzialek mamy pogrzeb. Wiec jeszcze czeka nas sporo smutnyc dni. Z P. nie mozemy sie dogadac.... Ja bym chciala zebysmy sie wspierali wzajemnie razem sobie jakos pomagali w tych nienajlatwiejszych chwilach a on sie zamyka w tej swojej skorupie, ciagle chodzi smutny i najchetniej spedzalby czas w samotnosci albo szuka sobie zajec ech...... ciezko pogodzic sie ze smiercia biskiej osoby.
Ale trzeba zyc dalej...
poziomki jak milo Ciebie tu widziec. Podziwiam ze dajesz rade z czworka. Ja czasem jednego lobuza mam dosc. a u Ciebie jescze te blizniaki male. I powiedz mi jeszcze ze Ty gotujesz?:szok: cyborg jakis normalnie:-D:-D:-D
Co do rozmiarow o ktorychh pisalyscie wczesniej to moja Nadia to jakis okruszek przy Waszych kluchach bo nosi jeszcze rozmiar 68, jedynie pajace ma na 74. :-)

A i ida nam cztery zeby naraz masakra jakas:oo2: gorne jedyneczki i dwojeczki... lewa jedynka i dwojka sie juz przeciely....

Ostatnia edycja:
reklama
Wisienko to późno ten pogrzeb :( Trzymaj się kochana. Mam nadzieję,że jakoś się porozumiecie z mężem.
No i gratuluję ząbków.

jolek co do mieszkania, zawsze jakis plus, nie musisz latać z krzesełkami :-)
poziomki u mnie zapiekanka z ziemniaczków i mięsa mielonego jutro, mniammmm :-)
a krokieta tez bym zjadła
wisienko współczuję, faceci tak mają, że zamiast porozmawiać to zamykają sie w sobie :-(

Czesc babeczki !

Nie da sie Was nadrobic tak klepiecie od wczoraj - ale nie dziwie sie ! :)) W koncu poziomki zawitaly po tak dlugiej przerwie ;)
..i bardzoooo podziwiam - szacun! ..bo my tu z jednym dzidziolem ledwo dychamy...

Jak tylko zaczelam pisac Pola sie obudzial i wyje... dokoncze pozniej :/

ooo zapiekanka, podzielicie się dziewczyny?;-)
Mój ancymonek już wykąpany, nakarmiony ale zamiast spać to na śmiechy mu się zebrało i chichra się wniebogłosy :-D U nas leje i wieje...ehhh...Mam dwie ostatnie noce z moim M. muszę je jakoś spożytkować, bo nie wiem na ile on mi ucieknie do tego szpitala:-(Kupiłam dzisiaj 1,5kg mandarynek...ahhh ten zapach świąt :tak:
Wisienko gratuluję ząbeczków i współczuję trudnej sytuacji po śmierci przyjaciela P.:-(

....glodna byla jeszcze.. ale nie mamy za duzo mleczka :((

Pola rozrabia dzisiaj jak pijany zajac! takze jak mowilam trudno cos ponadrabiac tu ..

Wisienka
- biednas... wiem, trudno tak pomoc komus, wspierac, jak jeszcze odrzuca pomoc.. trzymaj sie !
Majowa - oj to nieciekawie macie.. jak sie wali to wszystko i tyle na raz.. niestety tak to juz jest.. ehh.. rowniez silki wiecej zycze :)

Wiecej nie pamietam juz dzisiaj.. bom padnieta.. nie mam chwili dla siebie przez caly dzien, jeszcze pozno wstalam..

Ale za to dobry obiad byl - kuleczki z pietruszka z mielonego, klopsiki znaczy sie w sosie pomidorowym :p:p

Aaaaaaa! Ainka pisala - niestety symulacja choroby sie nie powiodla i jest u tesciow - ale juz jutro rano wyjezdzaja ! :))

Spadm zaraz do lazienki i na Czysta... mmmmm... o 22 leci.

Tak jolek pozno, tym gorzej... no ale robili mu sekcje zwlok i pobierali organy do przeszczepow.
poziomki :szok: i ja narzekam ze nie mam czasu dla siebie wychodzi na to ze mam go az za duzo:-)

reklama
Wisienko daj mu troche czasu nie naciskaj,bedzie gotowy to powie

Czasu mam troche w nocy:-D

DZiewczyny trzymajcie kciuki,małe przemęczyłam i teraz usnęły:-) mam nadieje że się nie obudzą o pierwszej:eek:

Ostatnia edycja:
Do góry