reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

oj kamcia wam da jak wróci! ;-)

u mnie dzis jak i przez cały tydzień intensywnie, M na zajęciach , na szczęście mama mi pomogła. do tego jutro goście więc trzeba obiad zrobic, ciacho, uff jak mi się nie chce. tym bardziej, że jak pomysle o tym zgiełku, zamieszaniu i chaosie to mi sie odechciewa. jak człowiek zmęczony to jednak spokoju mu trzeba :tak: z malutką wszystko super, jak mama blisko to dzidziuś zadowolony :-D tak więc noszę ja wszędzie, w kuchni juz na stałe stoi jej krzesełko do karmienia, tam ją sadzam gdy chcę cus porobic i jest zgoda :-D

reklama
Poziomki wcale się nie dziwię ogarnąć wszytko pewnie ledwie dnia starcza!
Bra najważniejsze, że dzidziuś zadowolony:tak:

Franek dziś dał nam popalić marudził prawie cały dzień nie wiadomo o co mu chodziło:dry: najlepiej na rękach i to chodzić z nim trzebabyło, a najlepiej pokazywać co widać przez okno. Nawet nie płakał tylko jęczał niemiłosiernie, takie jojczenie jest mega męczące:dry: Na szczęście już śpi... padam na cycki ręce mnie bolą

ostatnio dużo sie czyta, że albo maluchy marudne,albo spac nie chcą, czy na przełom 6 i 7 miesiąca nie przypada jakis kolejny skok ?

co do skoków to właśnie sprawdziłam w rozpisce- od połowy 33t do polowy 37t wypada skok,czyli mega maruda.
a wcześniej- połowa 28 do połowy 30t

poziomki ja też bym zjadłam:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry