reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

oj kamcia wam da jak wróci! ;-)

u mnie dzis jak i przez cały tydzień intensywnie, M na zajęciach , na szczęście mama mi pomogła. do tego jutro goście więc trzeba obiad zrobic, ciacho, uff jak mi się nie chce. tym bardziej, że jak pomysle o tym zgiełku, zamieszaniu i chaosie to mi sie odechciewa. jak człowiek zmęczony to jednak spokoju mu trzeba :tak: z malutką wszystko super, jak mama blisko to dzidziuś zadowolony :-D tak więc noszę ja wszędzie, w kuchni juz na stałe stoi jej krzesełko do karmienia, tam ją sadzam gdy chcę cus porobic i jest zgoda :-D

reklama
Poziomki wcale się nie dziwię ogarnąć wszytko pewnie ledwie dnia starcza!
Bra najważniejsze, że dzidziuś zadowolony:tak:

Franek dziś dał nam popalić marudził prawie cały dzień nie wiadomo o co mu chodziło:dry: najlepiej na rękach i to chodzić z nim trzebabyło, a najlepiej pokazywać co widać przez okno. Nawet nie płakał tylko jęczał niemiłosiernie, takie jojczenie jest mega męczące:dry: Na szczęście już śpi... padam na cycki ręce mnie bolą

ostatnio dużo sie czyta, że albo maluchy marudne,albo spac nie chcą, czy na przełom 6 i 7 miesiąca nie przypada jakis kolejny skok ?

co do skoków to właśnie sprawdziłam w rozpisce- od połowy 33t do polowy 37t wypada skok,czyli mega maruda.
a wcześniej- połowa 28 do połowy 30t

poziomki ja też bym zjadłam:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry