reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Siemka :-)

Ja dziś z młodym do lekarza znowu idę bo nic a nic nie pomogło więc chyba trzeba coś zmienić...

Jolek- chciał dobrze a wyszło jak zawsze :-D skąd ja to znam... ;-)
Styna ,Alex- buziaki kochane , dużo siły życzę w końcu będzie dobrze!
Maja- oglądałam oglądałam :tak: ojjj fajny Janosik fajny ;-):-)
Aniu- kurcze kotek jak to co się dzieje? sama szukam takiej jakiejś pracy w domku to ciężko... jedynie same jakieś gry co niby można wygrać albo jakieś pułapki łańcuszkowe :no:
Ypra- ojj współczuje naprawdę :*

reklama
Żelka, dlatego ja zawsze dwa takie same komplety kupuję:) Ale na jaśka nie ma rady niestety:)

Ania, co się dzieje, co z teściami się stało, zwariowali?? I buziak dla maluszka przede wszystkim.

Ypra, współczuję teściowej.

Paula, buziak dla synka.

Ja po południu przejdę się z młodym do przychodni, bo przez to nasze wczorajsze ważenie spać nie mogłam. Miłego dzionka baby!:)

Ostatnia edycja:
Witam się i zaraz mykam. Nie mogę się ogarnąć ostatnio...U nas pada, młody marudny i nauka goni....
86ania86 ja też szukam jakiegoś zajęcia,ale nic nie znalazłam..Wczoraj już myślałam,że się udało z taką stronką w necie,a dziś nie mogę wejść,więc pewnie ściemna..A co ci teście chcą? Ja też mieszkam z teściami i nie pracuję.
Ypra wspołczuję
jolek ja też muszę mieć pościel do kompletu
Maja ja też oglądałam Geslerową - ta zupka mmm...miodzio. I jak potem ma się w nocy jeść nie chcieć?
milla będziemy trzymać kciuki. Mnie to czeka z 1,5 roku i już się boję
Buziaki dla okragłomiesięczniaków :***

Karolq to ja bym mu kazała zakładać pościel nawet w nocy :wściekła/y: Oszzzzzzzz z tymi facetami :-p

Ania jak to wyrzucić?? Czemu??? Ty się martwisz, Twój mąż taki cwaniaczek to niech on się martwi. Ja na Twoim miejscu poszłabym do rodziców a on ...jego bym miała w doopie tak jak on do tej pory miała was!!!
Ania buziak dla Dareczka z okazji ukończenia pół roczku :*

Ypra ja się dziwię,że Wy na taki hotel się zgodziliście:dry:

Futrzaczku trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&

Madzik idź będziesz spokojniejsza:tak:

Ania doczytałam...Ale Ty przecież od nowego roku miałaś wrócić do pracy??

Witam się.

Sama bym chętnie jakąś pracę znalazła do domku. Moja kumpela teraz zwolniła się z cukierni (pracowała tam na pół etatu) bo w drugiej robocie w końcu umowę dostała no i kurde chętnie wskoczyłabym na jej miejsce ale nie mam co z Igorem zrobić. A miałabym blisko bo 5 minut od domku i tylko 4 godziny dziennie w pracy.. no ale niestety głową muru nie przebiję:(

aniu co to są za ludzie ?! i jak Twój M na to zareagował, przeciez, dopóki dziecko jest małe, obowiązek utrzymania rodziny jest na nim!!! czy w razie czego możesz przenieśc się do swoich rodziców? w jakiej sytuacji oni Was w ogóle stawiają...

buziaki dla malucha!

Witam się szybko bo syn mi wrzeszczy strasznie nawet na rękach.
Jolek - idę dopiero w następnym tygodniu ale już przebieram nogami :)
A KR można obejrzeć w necie na tvnplayer bez czekania na powtórkę :)
aniu - jak to wyrtzucić? I jak sytuacja z mężem bidulko?

Ania pisałaś że czekają na Ciebie... Kurde dlatego ja się jednak nie wbiłam w mieszkanie z teściami, bo też co chwile jakieś dziwne loty by były. Mieszkam w ciasnej kawalerce, wynajmujemy , raz jest lepiej raz gorzej ale zawsze to jesteśmy sami i sami musimy sobie radzić.

Salsera ja też się w środę wybieram z kumpelą tylko jeszcze jedną gazetkę muszę kupić :tak:

reklama
ypra nie zazdroszczę naprawdę żmija:crazy:
Futrzaczku daj znac jak wizyta?:tak:
Madzik napisz jak po ważeniu :tak:
Ania współczuję Ci... Nie łatwe widzę relacje z mężem, teściami pogadaj z M niech stanie na wysokości zadania! Niech wie że rodzina to świętość! Dla niego rodziną jesteś Ty i Daruś i o Was powinien się trosczyć bez względu na to gdzie i z kim mieszkacie i jaka jest Wasza sytuacja finansowa. Zgadzam się z Jolek poszłabym do rodziców wyjaśniła mężowi co Cię "boli", będzie musiała zawalczyć. W życiu nie przychodzi niestety nic lekko... Ogromny buziak dla Dareczka na pół roczku:*

Spacer zaliczony Fransisco spi:-)

Do góry