reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Siemka :-)

Ja dziś z młodym do lekarza znowu idę bo nic a nic nie pomogło więc chyba trzeba coś zmienić...

Jolek- chciał dobrze a wyszło jak zawsze :-D skąd ja to znam... ;-)
Styna ,Alex- buziaki kochane , dużo siły życzę w końcu będzie dobrze!
Maja- oglądałam oglądałam :tak: ojjj fajny Janosik fajny ;-):-)
Aniu- kurcze kotek jak to co się dzieje? sama szukam takiej jakiejś pracy w domku to ciężko... jedynie same jakieś gry co niby można wygrać albo jakieś pułapki łańcuszkowe :no:
Ypra- ojj współczuje naprawdę :*

reklama
Żelka, dlatego ja zawsze dwa takie same komplety kupuję:) Ale na jaśka nie ma rady niestety:)

Ania, co się dzieje, co z teściami się stało, zwariowali?? I buziak dla maluszka przede wszystkim.

Ypra, współczuję teściowej.

Paula, buziak dla synka.

Ja po południu przejdę się z młodym do przychodni, bo przez to nasze wczorajsze ważenie spać nie mogłam. Miłego dzionka baby!:)

Ostatnia edycja:
Witam się i zaraz mykam. Nie mogę się ogarnąć ostatnio...U nas pada, młody marudny i nauka goni....
86ania86 ja też szukam jakiegoś zajęcia,ale nic nie znalazłam..Wczoraj już myślałam,że się udało z taką stronką w necie,a dziś nie mogę wejść,więc pewnie ściemna..A co ci teście chcą? Ja też mieszkam z teściami i nie pracuję.
Ypra wspołczuję
jolek ja też muszę mieć pościel do kompletu
Maja ja też oglądałam Geslerową - ta zupka mmm...miodzio. I jak potem ma się w nocy jeść nie chcieć?
milla będziemy trzymać kciuki. Mnie to czeka z 1,5 roku i już się boję
Buziaki dla okragłomiesięczniaków :***

Karolq to ja bym mu kazała zakładać pościel nawet w nocy :wściekła/y: Oszzzzzzzz z tymi facetami :-p

Ania jak to wyrzucić?? Czemu??? Ty się martwisz, Twój mąż taki cwaniaczek to niech on się martwi. Ja na Twoim miejscu poszłabym do rodziców a on ...jego bym miała w doopie tak jak on do tej pory miała was!!!
Ania buziak dla Dareczka z okazji ukończenia pół roczku :*

Ypra ja się dziwię,że Wy na taki hotel się zgodziliście:dry:

Futrzaczku trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&

Madzik idź będziesz spokojniejsza:tak:

Ania doczytałam...Ale Ty przecież od nowego roku miałaś wrócić do pracy??

Witam się.

Sama bym chętnie jakąś pracę znalazła do domku. Moja kumpela teraz zwolniła się z cukierni (pracowała tam na pół etatu) bo w drugiej robocie w końcu umowę dostała no i kurde chętnie wskoczyłabym na jej miejsce ale nie mam co z Igorem zrobić. A miałabym blisko bo 5 minut od domku i tylko 4 godziny dziennie w pracy.. no ale niestety głową muru nie przebiję:(

aniu co to są za ludzie ?! i jak Twój M na to zareagował, przeciez, dopóki dziecko jest małe, obowiązek utrzymania rodziny jest na nim!!! czy w razie czego możesz przenieśc się do swoich rodziców? w jakiej sytuacji oni Was w ogóle stawiają...

buziaki dla malucha!

Witam się szybko bo syn mi wrzeszczy strasznie nawet na rękach.
Jolek - idę dopiero w następnym tygodniu ale już przebieram nogami :)
A KR można obejrzeć w necie na tvnplayer bez czekania na powtórkę :)
aniu - jak to wyrtzucić? I jak sytuacja z mężem bidulko?

Ania pisałaś że czekają na Ciebie... Kurde dlatego ja się jednak nie wbiłam w mieszkanie z teściami, bo też co chwile jakieś dziwne loty by były. Mieszkam w ciasnej kawalerce, wynajmujemy , raz jest lepiej raz gorzej ale zawsze to jesteśmy sami i sami musimy sobie radzić.

Salsera ja też się w środę wybieram z kumpelą tylko jeszcze jedną gazetkę muszę kupić :tak:

reklama
ypra nie zazdroszczę naprawdę żmija:crazy:
Futrzaczku daj znac jak wizyta?:tak:
Madzik napisz jak po ważeniu :tak:
Ania współczuję Ci... Nie łatwe widzę relacje z mężem, teściami pogadaj z M niech stanie na wysokości zadania! Niech wie że rodzina to świętość! Dla niego rodziną jesteś Ty i Daruś i o Was powinien się trosczyć bez względu na to gdzie i z kim mieszkacie i jaka jest Wasza sytuacja finansowa. Zgadzam się z Jolek poszłabym do rodziców wyjaśniła mężowi co Cię "boli", będzie musiała zawalczyć. W życiu nie przychodzi niestety nic lekko... Ogromny buziak dla Dareczka na pół roczku:*

Spacer zaliczony Fransisco spi:-)

Do góry