reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Cześć dziewczynki,

u nas dzis bardzo kiepsko, nawet @ dzis dostalm ehh, P mnie dzis tak wkur ze wieszajac pranie na stychu ryczalam jak glupia ;(
ania bardzo ci wspolczuje mam nadzieje ze jakoś rozwiazecie ten problem.

O poziomki, my tez nie mialysmy okazji sie poznac ale pamietam jak tu pisalam bo wtedy tylko czytywalam was, no i wielkieee brawa dla joluś bo sciagnela nam poziomki ;*

Jolek, Ty chyba jakimś medium jesteś;)
Poziomki witaj kochana! Wszystkiego dobrego dla Twojej brygady. P.S. czy ja w suwaczku dobrze widzę, że jest Lena zamiast Kasandry?
Ania, trudna sytuacja, mam nadzieję, że znajdziecie wspólnie z M jakieś sensowne rozwiązanie, bo ta sytuacja z teściami woła o pomstę do nieba.

Mi od dwóch dni kręgosłup pęka. Boli mnie już cały od góry do dołu i jeszcze prawy bark. Byłam z Julkiem na ważeniu, napiszę na wagowym.

reklama
Do góry