reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Witam się muszę powiedzieć że wczorajszy krzyk nie był bezpodstawny ponieważ mamy drugą dolną jedynkę do kompletu. :-D
Aniu niestety nie mam pomysłu na pracę z domu, wogóle na żadną prace, i wiem jak ciężko jest o prace w Polsce moja siostra już od kwietnia szuka a nie ma dziecka z dzieckiem pewnie gorzej. No ale nie załamuj się szukaj w necie może coś się trafi.

reklama
Nie czytałam jeszcze nic co naskrobałyście.

Wpadłam się tylko przywitać. I lecę dalej "tańczyć na miotle" bo nowi oglądacze mają wpaść dzisiaj obejrzeć mieszkanie. To niemożliwe jak szybko małe mieszkanie obrasta w brud :wściekła/y:

Jak u nas wieje dzisiaj :szok: Ale co się dziwić. Wczoraj zimno jak cholera (rano nawet taki śnieżny pyłek leciał) a dzisiaj ciepło od samego rana. Tylko zachmurzone niemiłosiernie.

Dobra uciekam walczyć :-)

Witam Was kobietki ;-)
Ze szpitalem już wszystko pozałatwiane. W końcu. Padam ze zmęczenia, nie śpię od 4 rano...brrr.. Od 5 rano nie widziałam mojego Smyka aż do teraz...ale się stęskniłam:-( Teraz wskoczyłam zobaczyć co u Was a mały bawi się moją torebką:-D

aniu jak to Ty nic nie robisz?! Jak to chcą Was wyrzucić? A to, że zajmujesz się synkiem to jest dla teściów nicnierobienie? Oni sobie chyba żartują...Jak masz możliwość to tak jak pisały dziewczyny bierz małego i idz do swoich rodziców.

Styna gratuluję kolejnego ząbka:tak:

Marzena trzymam kciuki za zdecydowanych oglądaczy &&&&&&&&&&&&&&&&

Majowa dobrze,że już szpital załatwiony.

My się zbieraliśmy na spacer ale młody zasnął więc musimy chwilę poczekać.

Joluś a masz jakieś wieści od Poziomki (jeśli wolno spytać;) ciekawe jak u nich, jak dziewczynki, jak sobie radzi z taką gromadą?:tak:
Styna gratuluję ząbka, teraz Nadia będzie aniołkiem i da mamusi odsapnąć troszkę po tych marudzeniach;-)
Majowa mam nadzieję, że w szpitalu wyjaśni się wszystko:tak:

kurde ja to bym tak zrobila ze juz by tak czesto malego nie widzieli tylko ty niestety nie masz jak. Ja jestem strasznie msciwa my mieszkamy z dziadka M i kiedys mnie wkurzyl to miesiac malej nie widzial nie wychodzilam z pokoju jak bym w domu. Aniu naprawde wspolczuje coz to za okropni ludzie juz zapomnieli jak to jest miec dziecko w domu i ile przy tym zajecia;/

Aniu kurcze nie wiem co Ci poradzić, najpewniej porozmawiać i z M i z teścióka... a jak to nie pomoże to się wyprowadzić do rodziców ... a M niech powalczy o rodzine. Kurcze jak to jest że niektóre teściowe jakoś starają się pomoć inne tylko by dowalić chciały. Trzymam kciukasy oby wszystko się jakoś rozwiązało.

Ja znowu ledwo żyje, młody dawał do pieca od kilku dni i dziś zauważyłąm dlaczego ... wyłażą mu 2 górne jedynki, po Camili jest lepiej, ale ja już mam dosyć tego skwierczenia ... czasem mam ochote zwiać od własnego dziecka :/

Pozdrawiam Was dziewczynki

Cześc Laski:-)

Jak zyjecie?? Ja już ostatkiem sił... Jak zwykle sama...padam
Dzieciaki najmniejsze zasmarkane:eek: ale nic poza tym,reszta zdrowa.:tak:
Sprzedałam ogromną fure bliźniaków i kupiłam parasolke M&P:):-D
dostałam okresu:cool:i w głowie mi się kręci

Jak widać nic ciekawego u mnie

reklama
Poziomki fajnie, że się odezwałaś:tak: nie miałyśmy okazji jeszcze się poznać i porozmawiać bo ja tu nowa:tak: tzn od początku ciązy ale piśmienna od niedawna:-D Podziwiam Cię laska czwórkę bab ogarnąć trzeba być mistrzem organizacji;-) zdrówka życzę dziewczynkom:*:-) a jak starsze dziewczyny pomagają przy maluchach?

Do góry