reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
witam się poźną pora,
padam na twarz, Bąk tylko u mnie na rękach zasypia, wiec moje plecy błagają o masaż!
dopiero zasnął.
:baffled: znów wygladam jak zombie.
niech mnie ktoś wyprzytula!!!

Don Kichot trzymam kciuki!
Madzik główka do góry, Jesteś wspaniałą mamą:tak:

heh może on też się tuli online? ;-) posiedzicie jedno na jednym końcu drugie na drugim a jak się wam znudzi (a znudzi się napewno) przytulaski i masaż masz pierwsza klasa:tak:

Witajcie wieczorowo
No i więcej nie wiem co napisać bo podam na pychol, dzieciaki daja popalić na maksa:-(, jestem wykończona czekam z utęskniebiem na męza, bedzie w piatek:-(
Uciekam spać bo nie wiem co mnie w nocy czeka:-(

widzę że same problemy z bąbelkami Naszymi kochanymi....
dzisiaj mój młody też dał popalić ale zdecydowanie krócej , stawiam albo na zęby których jeszcze nie ma albo na ten kaszel co go męczy momentami...

KOchane wierzę i liczę na to że Nasze dzieci mają takie akcję tylko przejściowe i że jeśli zachowamy w miarę zimną krew i postawę bycia ZEN! uda się Nam to przejść łagodnie! :*:tak::-)
jest ciężko bo jest co tu dużo mówić...

reklama
Ania, każda ma takie dni. Mi dzis przyszedł na myśl klaps, bo mnie Maja zdenerwowała. Ja też sama, mój 2 dni na polowaniach zbiorowych od rana do wieczora. Doszły mi roraty, godzinę szukałam lampionu po sklepach, a przy lekcjach z matim o 20.oo Maja siedziała mi na kolanach, bo odłożona na tapczan, leżak, krzesło płakała, no i ta Maja jednym ruchem zepsuła nam pracę, którą z Matim 15 minut męczyliśmy. powiedziałam Jej że klapsa dostanie, to ani Ją to uraziło, dalej próbowała łapać wszystko co pod reką. Dopiero pół godziny temu zasnęli oboje, a ja siedzę na necie i szukam pogody wstecz, bo się Matiemu przypomniało że od piątku miał prowadzić dzienniczek pogody. nigdzie nic takiego nie mogę znaleźć.
styna, moja też jest marudna i płaczliwa. Może to faktycznie zęby, chociaz nowych nie widać. Pochwaliłam sie niani, że jest taka grzeczna i nie płacze wcale, a ja bliżej do pracy, a Ona taka bidula marudna. tylko na kolanach chce siedzieć.
marzena, ale Ci tej nowej kuchni zazdroszczę. Zresztą calego domu! A co do projektora, to lepiej by się mój o takim technicznym sprzęcie nie dowiedzial, bo aktualnie kombinuja z Matim żeby PS2 wymienić na PS3 i skladaja kasę na ten pomysł.
jolek, kopa w dupę M daj, to się nauczy na wózek uważać. A ja bym nie potrafiła mojemu Mai zostawić i iść gdzieś.
marzena, odnosnie trzymania trunków, to jak ja się urodziłam babcia kupiła wino i postanowiła otworzyć je na moją 18stkę. no i otworzyla, ale pić się tego nie dało. A biedaczka tak trzymala, chowała to.

KONKURS : Mój nie ma pracy stałej, więc raz w tygodniu we wtorki wraca w nocy, więc chodzi na palcach, zeby nas nie obudzić. W czwartki jak wraca popołudniu, to mówi cześć, siada i opowiada przeważnie jak podróż. W niedzielę tak samo. Buziakujemy się w niedziele popołudniu jak wyjeżdża na 2 dni, wtedy buziak dostaje każdy, ja największy.

Tak naprawdę, to inaczej robił rok po ślubie, inaczej 5 lat po ślubie, a inaczej dziś czyli 9,5 lat po ślubie.
Prawie wcale mi nie pomaga, bo go w domu nie ma. Malej nawet pic nie da bo się boi.

Do góry