reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
majowa - gratuluję butków, nie miej wyrzutów żadnych, dobre buty na zimę muszą być :) I trzymam kciuki ze zębola, żeby się szybko wybił i nie dokuczał więcej.
bra - na tych seansach jest ściszony dźwięk i zapalone lekkie światło. A jak coś zawsze mogę wyjść :) Idziemy za tydzień w środę.
aina - gratuluje wózka :)
aniu - trzymaj się laska, tulimy z Mikołajem mocno :)
jolek - również trzymam kciuki za zębolka :)
MajaPolka - hhaha :) Ja z alko na razie wypiłam po obronie słabe Martini, w połowie odlałam połowę tego co zostało mężowi i uzupełniłam spritem, a i tak w nogach czułam :) Muszę znowu Sprita kupić :)
agacio - zaległe buziaki dla synusia na pół roczku :)
karolq - buziole dla małej:)
Gdyby mój klops urodził się w terminie to dzisiaj by pół roczku świętował, a tak dał mamie jeszcze trochę czasu zanim się rozklei nad tym, jak szybko ten czas leci.

To się witam i miłego dzionka życzę :) Muszę wymodzić pismo do pracy, że wracam na pół etatu i nigdzie nie mogę znaleźć wzoru. A w ogóle Mikim zajmie się chrzestna 4 razy w tygodniu więc żłobek mu będzie oszczędzony na razie. Ten jeden raz zaofiarował się teść - też macie tak że jeśli chodzi o własnych rodziców to pełne zaufanie, a teściom to byście zaraz dzieciaki z rąk wyrywali?

Też salsera, też...Tylko ja mam o tyle źle, że mieszkam z teściami, więc często nie mam wyboru :-(Ale w ogóle jak do mojego Kuby nadskakuje ktoś z rodziny męża to zaraz mnie cholera bierze. Takie mam na nich uczulenie, a zwłaszcza na chrzestną Kuby. Wrrr co za gooopia dziewucha :angry:

Witam sie,
Dziewczyny ja nie wiem co Igorowi no mnie zaraz cos trafi dzisiaj chyba bo ile mozna marudzic? Wszystko zle jesc nie pic nie spac nie bawic sie nie no kur... to co? W nocy to samo jezu juz nie mam cierpliwosci do niego a oczywiscie jestem sama, nie wiem moze to zab bo usta zaciska nie da dotknac dziaselek ale z tego co widzialam to wygladaja normalnie. Co do rodziny P to ja mam tak samo jak wy dokladnie...

Witam was kobiety:happy:
My dziś przed 7:00 już na nogach,bo młody stwierdził,że dosyć spania:sorry:
Wczoraj byłam w końcu w kinie na "Przed świtem" no i... podobał mi się:tak:
salsera fajnie,że masz opiekę dla małej. A z tymi teściami,to ja mam odwrotnie.Mieszkam z nimi i teściowa mi dużo pomaga,więc jej powierzam dzieci jak muszę coś załatwić. Mojej mamie zostawilam raz i umierałam ze strachu...
Agniieszka kochanie włącz muzykę relaksacyjną i staraj się być ZEN :)
Majowa, jolek oby te zębolki górne szybko i bezboleśnie ujrzały światło dzienne
MajaPolka winko dobre od czasu do czasu na przyrost krwi :)

Dziewczyny likierek jeszcze jest,a i winko się znajdzie-takie swoje,prosto z balona :-)

Agnieszka współczuję - możliwe, że to ząbki się cisną i dokuczają Igusiowi. U mnie też po przespanej nocy ledwo oczka otworzył był płacz, ale na szczęście póki co pomógł nam Dentinox.

reklama
salsera zanlazłam wniosek pracownika wracającego z urlopu macierzyńskiego o skrócenie wymiaru czasu pracy na tej stronie: Wzory pism na Pracuj.pl
Agnieszka cierpliwości kochana też tak czasem mam:tak:
Persefona ja nie zostawiłabym małego mojemu ojcu choćby mi mieli zapłacić:no:

Moja teściowa nie żyje:-(, super babka z niej była, teść jest równie fajny:tak: także nie narzekam nie dzierże za to męża bratowej tępa strzała z niej:sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry