reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

lepi nie watpie ze cieszyliby sie nawet z chorego dziecka..:tak: w końcu to dziecko :-)
lekarka powinna się stuknąć porządnie :/

agacio mała bo jako gości liczę tylko dzieci :-p a rodzice tak dla towarzystwa tylko hihih ;-)
a ja sobioe usypiam młodzszą , mąż starszą i zaraz będziemy stroić salon w baloniki :-p

reklama
Witam się i właściwie wpadam, żeby powiedzieć dobranoc. Dzień u nas do kitu. Ledwie żyję. Mam @ i straaaszny ból brzucha zupełnie nie wiem skąd (jestem na tabletkach) boli mnie jakby całą macica. Jestem wykończona. Dobrze, że moje Dziecię było dziś kochane i już smacznie śpi. Dziś zmieniłam mu system karmienia na 5 posiłków co 4h, jednocześnie zwiększyłam mu porcję mleczka i bardzo dobrze sobie z tym poradził...Zmykam spać, bo jutro o 7 rano muszę jechać z mężem na badania. Miłego i spokojnego wieczoru Majówki ;-)

Agnieszko mi też dzisiaj śniło się ze jestem w ciąży i będę miała córeczkę. Jak bym wiedziała, że wszystko będzie znowu dobrze to bardzo bym chciała, żeby ten sen sie sprawdził ale tak za rok:)

U nas też czasami Oliwierek potrafi sie przesiusiać, ale zazwyczaj po nocce kiedy pampers jest mocno przesiusiany i Synek leży na boczku!

Basiek busiaczek dla coreczki z okazji ukonczenia 6 miesięcy.

Lepi cudowna wiadomość:-) a wiesz że może powinni zrobić tak jak m owi twoj m? Moi znajomi mieli podobna sytuacje, lekarze stukali sie im w czolo ze nie chca usunac ciazy bo dziecko mialo byc 100% roslinka. Kiedy urodzila sie malutka (zdrowa, z 10pkt) zaniesli ja pokazac tym lekarzom i jedna lekarka az sie połakała (ta która najbardziej naciskała). Jeszcze raz gratulacje i buziaki dla małego Jasia:-)

Alex no to życze zeby te marzenie Ci się ziściło:-)

Co do siusiania bokiem, ja zawsze jak nakładam pampka to pilnuje zeby sisuiak był a dół a nie gdzies na bok i nie mamy takich akcji, a jak nie pilnowałam to się zdarzało;-)

Ostatnia edycja:
persefona a jakich pampersow uzywasz? Ja jak uzywalam Dady i Pamper premium care to tez sikal na boki, a jak na pampers activ jestesmy to nic a nic cala noc w jednym pampersie przespi i ani kropelki na zewnatrz, moze tez zwroc uwage jak go ubierasz czy siusiak sie nie przekreca na bok albo do gory

Lep
i bardzo dobrze zrobili ze nie posluchali tej lekarki, teraz moga cieszyc sie swoim szczesciem i to zdrowym szczesciem

U mnie brak czasu na wszystko Oskar od ponad tygodnia "skokuje", ja powoli zbieram sie do zalozenia dzialalnosci i tej calej papierkowej roboty o dotacje
ponad to mialam niedawno telefon z redakcji chwili dla ciebie, ze zdjecie ktore wyslalam do nich z rok temu ze swoim piesem Majkim bedzie opublikowane w nastepnym numerfze i jeszcze 50zl za to dostane hehe
a tak wogole to nic mi sie nie chce przez ta pogode

Witam się i ja:)

Dziękuje za wsparcie. Jesteście kochane, cieszę się,że Was mam*. Dzisiaj jest o gram lepiej, choć zdjęcie uśmiechniętej córci, które stoi w centralnym miejscu mojego biurka sprawia, że mam łzy w oczach. Przez całą drogę do pracy prowadzę auto i ryczę, a drogę powrotną do domu jadę jak wariat przekraczam wszystkie prędkości:zawstydzona/y:. Mam nadzieję, że nie żadna z Was nie pracuje w drogówce:-D. Nie mogę spać, nie mogę jeść. A wieczorem nie mogę się dzieckiem nacieszyć choć wiem, że powinnam ugotować obiad czy sprzątnąć coś, ale póki co nie potrafię. Potrzebuję czasu. Nie wiedziałam, że aż tak będę to przeżywać.

Ypra, Alex - spóźnione buziaki dla bąbelków:)

Witam Was kochane!
Alex
życzę Ci tego z całego serca kochana!:-)
Mandrzejczuk u ciebie w mieście cały nakład chwili dla ciebie zniknie z półek bladym świtem;-):tak:
basiekkk z każdym dniem będzie lepiej zobaczysz! :tak:a na drodze uważaj i spiesz się powoli, wiesz jak dziś jest na drogach i o stłuczkę nie trudno, także be careful!!!

Franek spi, popijam kawkę, mogę więc poczytać co tam naskrobałyście;-)

reklama
cześc kochane :)

mam chcwilkę, więc lecę podpatrzec inne wątki.
basiekk czytam i mam łzy w oczach. bidulko mogę tylko sobie wyobrażać jak ci ciężko. a jak malutka znosi twoja nieobecność? jak się zachowuje w ciągu dnia?

mocne uściski i całuski dla wczorajszych i dzisiejszych okrągłomiesięcznych skarbów!

Ostatnia edycja:
Do góry