reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Hope mnie nikt, to ja wydzwaniam :-p Jeszce jeden telefon mnie czeka ale to do szefa i nie mam jakoś weny zadzwonić :-(

reklama
Znów przyszłam pocieszyć Jaipur i znów muszę spadać bo moje dziecko śmierdzi :-D. A ściślej rzecz ujmując jej pampersik:)
Jaipur - mam nadzieję, że już trzymasz Juniorka w objęciach. Ja już w poniedziałek poczuję co to znaczy. Póki co ryczeć mi się chce jak tylko o tym pomyślę :-(.

basiekkk, a ty cos szybko wracasz do pracy. Ja urodziłam wcześniej a później wracam. Nie wybrałaś urlopu?

Teście zabrali Majkę do ciotki na sąsiednią wieś i mialabym luz, gdyby nie Mat, który ogląda Pana Robótkę i teraz chce wszystko robić co on, więc co chwilę woła : mamo czy mamy plastelinę, mamo a daj mi farby, mamo a masz takie foremki do babeczek itd. Ale lepsze to niż Playstation.

Wybrałam urlop wypoczynkowy, ale pewnie miałam go mniej niż Ty Matusia:tak:.
Ja w ciąży pracowałam praktycznie do końca więc korzystałam z urlopu podczas pracy np na wizyty kontrolne u gina, badania itp.
Pisałaś gdzieś czy masz w pracy dostęp do neta?? Jedynym pocieszeniem jest to, że ja mam dostęp i liczę na Wasze wsparcie w poniedziałek.

Basiekk będziemy Cię wspierać duchowo nie martw się. :*

Matusia a co ten Mati tam majstruje??

Ech a ja urodziłam najwcześniej i dopiero dziś kończy mi się urlop wypoczynkowy :-p

basiekk, ja oszczędzałam urlop i miałam jeszcze 6 starego 2010 i 26 dni 2011 + 2 opieki, a zostawiłam sobie tylko 2 wypoczynkowego. Do gina jeździłam popołudniami i w lutym poszłam już na L4, bo stwierdzilam że to jedyna i ostatnia szansa wybyczenia się. Z Matim chodziłam do końca i nikt mi nigdy nie podziękował, nie docenił, więc teraz byłam wygodniejsza. :-)

jolek, najpierw rysował białą olejną kredką na kartce a potem zamalował całość farba i krzyczał "to magia, mamo to magia", a ja przecież wiem, bo w podstawówce świeczką to robiliśmy. Potem robił jakieś jajo-ludki z plasteliny z włosami i oczami itp, a na końcu jakiegoś ptaka, którego dziobem była papilotka do babeczek. Ufff. Na szczęście mąż go zabrał na przejażdżkę busem, sprawdzić go po naprawie.

Ostatnia edycja:
poczytalam i zapomnialam codziennie obiecuje sobie ze bede odpisywala ale wy strasznie duzo piszecie a moje dziecie wymagajace jakos i wogole zaczela histeryzowac mi ostatnio piszczy wykrzywia sie masakra:wściekła/y: 

co do tych matek co robia krzywde dzieciom slyszalyscie co u mnbie w miescie sie dzieje?? Więzienie za klapsa? Oto Polska Tuska | niezalezna.pl Tacy co martretuja to siedza w domu i nikt nie zwraca uwagi a tu odrazu. Oczywiscie nie jestem za biciem dzieci ale czasem mysle ze cierpliwosc moze puscic

Aaniaap ty nie nadrabiaj bo nie podołasz za dużo tego :-D

Na stronie 1784 tego tematu masz streszczenia co się wydarzyło u nas do tamtego czasu resztę może Ci ktoś streści :)

Ostatnia edycja:
reklama
Przepraszam,ale dopiero teraz się witam. Staram się między spaniem,jedzeniem a marudzeniem mojego dziecia pisać pracę o tym systemie emerytalnym...
Także dziś was nie nadrobię. Miłego wieczoru
edit:chyba druga jedynka idzie...:confused2:

Do góry