reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Marzenka zdrówka, zdrówka kochana!
Matusia coś strasznego.... (*)
Styna udanej i spokojnej podróży:tak:
Kamia udanej wizyty gości i wizyty w gościach;-)

a nas dziś P nad morze zabrał pięknie było! Słonko, spacer!!! Później pyszna gorąca kawa!

reklama
bra wrześniówka 2008 https://www.babyboom.pl/forum/pozegnania-f216/pozegnanie-kasi-kate_bush-nasza-mamusia-wrzesniowa-2008-a-55014/#post7772271
normalnie dziś jestem taka ospała.. że nie mam siły nawet poisać.. a jeszcze składanie prania mnie czeka .. więc uciekam :-p-

uff widze ze troszke sie dzialo jak mnie nie bylo...
strasznie zakrecone dni mam ostatnio...
melduje ze zyje ale zaraz klade sie spac bo padam.....

dyskusji o karmieniu nie znalazlam wiec sie nie wypowiem:-p
styna spokojnej podrozy zycze:)
a reszcie milego wieczorku

Witajcie:)
Ja tylko na chwilkę bo padam na twarz.
Matusia to straszne ,
[*] życie jest takie kruche:-(

Stynka jeszcze chwilka i uściskasz męża, a Nadia tatusia:)

Marzena - zdrowka! Cholerne chorobska...
Styna - bezpiecznej i spokojnej podrozy dziewczyny zycze! I przytulaski..:* ..wiem cos o rozlace, tesknocie za rodzina.. moja mama i siostra tez dalekooo.. a maz takze czesto pracuje za granica i to dopiero masakra.. Najbardziej cierpi moja mama od lat na tym - tym bardziej teraz kiedy zabraklo dziadka - jej taty, a tak rzadko sie widywali pod koniec.. (mieszkaja za granica od jakis 8 lat okolo, wiec nie bylo tak zawsze..)ehhh tak juz to jest, nie mamy w zyciu wszystkiego..co miec chcielibysmy, lub co powinnismy.. :(

Bylismy dzis u babci na obiedzie, na cmentarzu.. i dzien zlecial raz dwa.. dalej zimno, ale troszke wiecej slonca przynajmniej.. Pola dzisiaj miala dzien WYCIA, wczoraj zrobila sobie przerwe i byla kochana i cichutka a dzisiaj dalej... Bo przedwczoraj, a w zasadzie wieczorem dzien wczesniej jeszcze to sie zaczelo... WIELKIE WYCIE..
Jestem wypompowana...
Czekam tylko na wiesci od Bubbles - mam nadzieje, ze ma sile jeszcze, aby dac dzisiaj znac nam jeszcze tu..

co za tragedia.....smutno :-:)-:)-(

styna.....szczęśliwej podróży...już jutro Wasza trójka będzie razem :-) a jak długo jesteście w rozłące?

ja też dziś bez sił.....i pewnie wczesniej pojde spac (o ile Młody mi pozwoli ;-))

reklama
Do góry