reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Marzenka zdrówka, zdrówka kochana!
Matusia coś strasznego.... (*)
Styna udanej i spokojnej podróży:tak:
Kamia udanej wizyty gości i wizyty w gościach;-)

a nas dziś P nad morze zabrał pięknie było! Słonko, spacer!!! Później pyszna gorąca kawa!

reklama
bra wrześniówka 2008 https://www.babyboom.pl/forum/pozegnania-f216/pozegnanie-kasi-kate_bush-nasza-mamusia-wrzesniowa-2008-a-55014/#post7772271
normalnie dziś jestem taka ospała.. że nie mam siły nawet poisać.. a jeszcze składanie prania mnie czeka .. więc uciekam :-p-

uff widze ze troszke sie dzialo jak mnie nie bylo...
strasznie zakrecone dni mam ostatnio...
melduje ze zyje ale zaraz klade sie spac bo padam.....

dyskusji o karmieniu nie znalazlam wiec sie nie wypowiem:-p
styna spokojnej podrozy zycze:)
a reszcie milego wieczorku

Witajcie:)
Ja tylko na chwilkę bo padam na twarz.
Matusia to straszne ,
[*] życie jest takie kruche:-(

Stynka jeszcze chwilka i uściskasz męża, a Nadia tatusia:)

Marzena - zdrowka! Cholerne chorobska...
Styna - bezpiecznej i spokojnej podrozy dziewczyny zycze! I przytulaski..:* ..wiem cos o rozlace, tesknocie za rodzina.. moja mama i siostra tez dalekooo.. a maz takze czesto pracuje za granica i to dopiero masakra.. Najbardziej cierpi moja mama od lat na tym - tym bardziej teraz kiedy zabraklo dziadka - jej taty, a tak rzadko sie widywali pod koniec.. (mieszkaja za granica od jakis 8 lat okolo, wiec nie bylo tak zawsze..)ehhh tak juz to jest, nie mamy w zyciu wszystkiego..co miec chcielibysmy, lub co powinnismy.. :(

Bylismy dzis u babci na obiedzie, na cmentarzu.. i dzien zlecial raz dwa.. dalej zimno, ale troszke wiecej slonca przynajmniej.. Pola dzisiaj miala dzien WYCIA, wczoraj zrobila sobie przerwe i byla kochana i cichutka a dzisiaj dalej... Bo przedwczoraj, a w zasadzie wieczorem dzien wczesniej jeszcze to sie zaczelo... WIELKIE WYCIE..
Jestem wypompowana...
Czekam tylko na wiesci od Bubbles - mam nadzieje, ze ma sile jeszcze, aby dac dzisiaj znac nam jeszcze tu..

co za tragedia.....smutno :-:)-:)-(

styna.....szczęśliwej podróży...już jutro Wasza trójka będzie razem :-) a jak długo jesteście w rozłące?

ja też dziś bez sił.....i pewnie wczesniej pojde spac (o ile Młody mi pozwoli ;-))

reklama
Do góry