reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Kamcia trzymam kciuki za Brata i Mężą!
szaro za oknem, zimno... brr! ale i tak pozniej opatulamy się i wyruszamy na dwór!
Dziś moja Mama a gastroskopie idzie, wiec czekam na telefon od NIej i na dobre wieści.

I my się witamy.

Kamcia
kurcze to się porobiło. Trzymam kciuki za operację brata.

Paula się maiła po lekarzu odezwać i co???

Matusia udanej gościny:tak:

Aina współczuję mamie wstrętnego badania i trzymam kciuki za dobry wynik &&&&&&

Aguś humorku Wam życzę i dużo uśmiechu :-)

Alex piękny avatarek:-)

Jakaś taka niewyspana dziś jestem:( Pogoda dziś u nas lepsza niż wczoraj. Nie ma tej wstrętnej mgły i mżawki więc spacerek zaliczymy. Stopni coraz mniej ta termometrze..kurka idzie zima :baffled:

Hope Styna Lwiapaszczka buziaki dla kolejnych półroczniaków :*:*:*

Ostatnia edycja:
Hejka :-)

U Nas dziś też szarówka i zdecydowanie zimniej....

Dzięki za opinię z tą lampą :tak: prawdopodobnie jak nic innego nie wpadnie mi w oko to zakupimy tą. :-)

Kamcia- życzę aby operacja brata jak i męża przebiegła pomyślnie i aby chłopaki szybko wrócili do pełnej sprawności! :*
Paula- właśnie Joluś ma rację , czekamy na wieści!
Aina- kciuki za mamę zaciśnięte! :-)

polecam teraz w biedronie są saszetki Mocate cappuccino - pycha!
szkoda że już wypiłam a nie mam więcej bo wzięłam tylko dwa smaki na spróbowanie .

a i ogólnie ten tydzień czuję się bardzo bardzo samotna.... mam dwóch szkrabów kochanych ale męża mi po prostu brakuje ... :-:)-:)-:)-( wychodzi o 6 rano wraca 21-22 , mało rozmawiamy aaa szkoda gadać :-(

Hejka:-)
U nas też zimnica brr. Zaraz idę pranie robić, a jak się ociepli na spacer z Kluchem. Dzisiaj pobudka "tylko" 6 razy więc na szczęście tendencja spadkowa:-D.
Aina trzymam kciuki za gastro mamci, choć to nic przyjemnego!
Futrzaku co prawda nie zastąpię Ci męża, ale i tak tulę. A jutro długi weekend może nadrobicie i ile mąż ma wolne.
Hope, Styna, Lwia - buziaki dla Jagódki, Nadii i Lenki***
Miłego czwartku

Witajcie,
u nas też pogoda nie zachęca do spacerów. Rano prześwitywało słonko, ale teraz jest mgliście i zimno. Wczoraj Zośka była ze mną na spacerze prawie godzinkę, później zmienił mnie M, niby sprawdzał, czy mała nie marznie, ale jak wrócili po kolejnej godzinie to Zośka była zmarznięta:szok:, tylko dziwne, że nie płakała wcale. Oby sie nie przeziębiła!

Ooo, obudziła się.
Kamcia - musi być dobrze, najważniejsze, że wreszcie lekarze doszli do tego, co dolega bratu. Głowa do góry!

Lecę do głodomorka mojego ;)

reklama
Futrzaczku Twoja sytuacja ma tez dobra stronę- nie macie się jak pokłócić;-)

Hope styna lwiapaszczka buziaki dla półroczniaków i grabka od juniora:-)

jestem dzisiaj jakaś zakręcona, nawet nie pamiętam ile razy junior się budził, pamiętam ,że o 3 u niego byłam i koło północy,a potem po 7 dobiegało radosne gdakanie z pokoju.Hmmm

i nie marudzić mi! no:-D pogoda niedługo będzie jeszcze gorsza- zimno,leje i gwiżdze

Do góry