reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Salsera ja miałam cesarkę i po porodzie jakies 2-3 miesiące odezwała mi sie rwa kulszowa właśnie ból w tym miejscu co opisujesz:) czasem aż przez całe udo szedł na dół nie mogłam wstać dostałam serie zastrzyków tablety i na razie cisza....
a u nas właśnie nad morzem chyba jest Twoje słońce ;-)

Bry:-)

Sto lat dla kolejnych okrągłomiesięczniaków :-)

Kamcia zdrowia dla męża i brata:tak:

Jolek kochana ja mam do Ainy 40 km i też słońce :-p

Aina trzymam kciuki za mamę, dzielna babeczka, badanie podobno nieprzyjemne, oby wyniki dobre :baffled:

Jagódź kilka dni temu powiedziała BABA, znaczy, że następne dziecko jakiej będzie płci? :-D;-)

jolek, u mnie jest słońce, ale nie dam:-p.
aina, trzymam kciuki za wyniki.
Futrzaczku, tulę mocno. Ja, to mojego nie mogłam z domu wypędzić wczoraj, tak mi grał na nerwach. Dziś jest pełnia, więc nocka w lesie, oby tylko mgły nie było.
Hope, Styna, Lwia - buziaki dla miesięczniaków!
kamcia, brak słów, że nie wykryli tego wcześniej, a biedak musiał się męczyć. Trzymam kciuki za operację Obu.
salsera, :szok:pierwsze słyszę. Nie mam pojęcia:no:.

Idę siebie i dom ogarnąć, bo przez tą fatalną noc spałyśmy od 8.oo do 10.30 :zawstydzona/y:.
Potem się umówię z prawdopodobną nianią. Ale mam pietra.
Aaaa, i teściowa przyniosła blachę rogalików drożdżowych, mięciutkich, słodziutkich z domowymi powidłami :-p.

Ostatnia edycja:
Moja Madzinka po badaniu, ma helicobactera,już wczesniej miała, ale wszystko wporządku, wiec mam dobry humor. Pobrali wycinki do badania ze względu na obecność tej bakterii.
Najważniejsze,że już po.
Hope a Twojej Mamusi wyniki? Hmmm.. jakiej płci będzie kolejne? NIespodzianka będzie!:-D albo Baba:p
Matusia ja chce rogaliki! Przestanę na forum wchodzić, bo za każdym razem sobie na coś ochotę zrobię i później zapycham się byle czym.

salsera:-D:-D:-D:-D a BABABABA ? ,że zostanę podwójną babcią?:-D
odnosnie tych siniaków to nie wiem, ja mam często, w zagadkowych miejscach i powstanie ich zawsze owiane jest tajemnicą.Czasami była wtopa, bo u lekarza obnażam się na corocznej kontroli znamion- a ten wytrzeszcza oczy i mówi- "bolało? " i pokazuje mi mega siniak na połowie biodra:-D a ja widzę go po raz pierwszy.A po cc miałam granatowy brzuch i podbrzusze.:rofl2: (morfologię mam super:)
Ale nie bolą, więc to coś innego niż u Ciebie.A bóle lędźwiowe miałam kiedyś od za długiej pracy przy kompie, masaże mi pomogły.
Matusia trochę Cię nienawidzę, mi nikt nic nie przynosi:wściekła/y: a już napewno nic do jedzenia

reklama
Do góry