reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Salsera ja miałam cesarkę i po porodzie jakies 2-3 miesiące odezwała mi sie rwa kulszowa właśnie ból w tym miejscu co opisujesz:) czasem aż przez całe udo szedł na dół nie mogłam wstać dostałam serie zastrzyków tablety i na razie cisza....
a u nas właśnie nad morzem chyba jest Twoje słońce ;-)

Bry:-)

Sto lat dla kolejnych okrągłomiesięczniaków :-)

Kamcia zdrowia dla męża i brata:tak:

Jolek kochana ja mam do Ainy 40 km i też słońce :-p

Aina trzymam kciuki za mamę, dzielna babeczka, badanie podobno nieprzyjemne, oby wyniki dobre :baffled:

Jagódź kilka dni temu powiedziała BABA, znaczy, że następne dziecko jakiej będzie płci? :-D;-)

jolek, u mnie jest słońce, ale nie dam:-p.
aina, trzymam kciuki za wyniki.
Futrzaczku, tulę mocno. Ja, to mojego nie mogłam z domu wypędzić wczoraj, tak mi grał na nerwach. Dziś jest pełnia, więc nocka w lesie, oby tylko mgły nie było.
Hope, Styna, Lwia - buziaki dla miesięczniaków!
kamcia, brak słów, że nie wykryli tego wcześniej, a biedak musiał się męczyć. Trzymam kciuki za operację Obu.
salsera, :szok:pierwsze słyszę. Nie mam pojęcia:no:.

Idę siebie i dom ogarnąć, bo przez tą fatalną noc spałyśmy od 8.oo do 10.30 :zawstydzona/y:.
Potem się umówię z prawdopodobną nianią. Ale mam pietra.
Aaaa, i teściowa przyniosła blachę rogalików drożdżowych, mięciutkich, słodziutkich z domowymi powidłami :-p.

Ostatnia edycja:
Moja Madzinka po badaniu, ma helicobactera,już wczesniej miała, ale wszystko wporządku, wiec mam dobry humor. Pobrali wycinki do badania ze względu na obecność tej bakterii.
Najważniejsze,że już po.
Hope a Twojej Mamusi wyniki? Hmmm.. jakiej płci będzie kolejne? NIespodzianka będzie!:-D albo Baba:p
Matusia ja chce rogaliki! Przestanę na forum wchodzić, bo za każdym razem sobie na coś ochotę zrobię i później zapycham się byle czym.

salsera:-D:-D:-D:-D a BABABABA ? ,że zostanę podwójną babcią?:-D
odnosnie tych siniaków to nie wiem, ja mam często, w zagadkowych miejscach i powstanie ich zawsze owiane jest tajemnicą.Czasami była wtopa, bo u lekarza obnażam się na corocznej kontroli znamion- a ten wytrzeszcza oczy i mówi- "bolało? " i pokazuje mi mega siniak na połowie biodra:-D a ja widzę go po raz pierwszy.A po cc miałam granatowy brzuch i podbrzusze.:rofl2: (morfologię mam super:)
Ale nie bolą, więc to coś innego niż u Ciebie.A bóle lędźwiowe miałam kiedyś od za długiej pracy przy kompie, masaże mi pomogły.
Matusia trochę Cię nienawidzę, mi nikt nic nie przynosi:wściekła/y: a już napewno nic do jedzenia

reklama
Do góry