reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się i ja:-)
nareszcie Maj nadrobiony, ale pewnie zaraz Zosieńka się obudzi i koniec siedzenia przy kompie...

futrzaczku - u nas ząbków ani widu ani słychu, co mnie cieszy, bo mała potrafi tak ugryźć, że później są z tego same problemy... lampa bardzo ładna, ale nie wiem, czy do kuchni pasuje, wszystko zależy jeszcze od tego jaka duża jest kuchnia i w jakim stylu...

paula - teraz bedzie już tylko lepiej, skoro znacie przyczynę kłopotów z włoskami, trzymam kciuki ;-)

Kamcia - trzymaj się, kochana! Silna z Ciebie kobietka, więc wszystko ogarniesz:tak:napisz tylko, co się dzieje z bratem...

salsera - spóźnione całuski dla Mikołaja:-)

matusia - rozumiem Ciebie z tym sprzątaniem, bo tez taka jestem:zawstydzona/y:niedługo ma wpaść opiekunka w ramach zaznajamiania się z małą, a ja też co chwilę jakiś kurz widzę i się wkurzam, bo wczoraj sprzątałam, a dziś już "koty" fruwają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A z tym obiadem, to rzeczywiście ambitnie...

U nas brzydka pogoda, jest zimno i mgliście. Może później pójdziemy na spacer, teraz mała śpi, a po drzemce wpadnie niania.

Dobrago dnia Wszystkim, bo nie wiem, czy dziś uda mi się zajrzeć (siostra pożyczyła mi wciągająca książkę, więc jak tylko mam chwilkę, to buch do książki:-p, nawet jak zosinkowa pupuszka schnie na przewijaku haha)

reklama
Futrzaczku - dzięki, jak klops wstanie to pójdziemy na spacer i zahaczymy o aptekę. Bidulek zasnął u mnie na klacie przytulony, w łóżeczku się drze. Odłożyłam go jak już zamknał całkiem oczęta. Nie chcę żeby się przyzwyczaił ale kiedyś takiego tulenia nie cierpiał więc teraz chcę się nacieszyć. Dopóki wystarcza mu tulenie a nie domaga się noszenia i chodzenia to luz, przytulasy tak, terror nie :)

widzę,że nie tylko mnie głowa boli. Ale ale- jest lepiej- dzięki ibuprofenowi i ciastu ze śliwkami.
Hm hm idę szukać fajnego przepisu na ciacho bez mleka, będę kręcić:-p
Futrzaczku taka lampa jest praktyczna, można sobie ustawiać światła pod kątem i przydaje się w małej kuchni- nie wiem jaką masz-ale mi sie sprawdza w małym mieszkaniu.Poza tym ładny,ciepły kolorek drewna
salsera u nas Dentinox,(czytałam ,że te żele smarowane nic nie dają bo dziecko je zaraz wyliże,no ale..) Camilla jak są spazmy, tu znów homeopatyczne- są przeciwnicy ,że to pic na wodę i placebo.Poza tym na ciężkie nocne krzyki- Ibum malinowy.Junior oszalał na punkcie jego smaku.Ostatnio nawet wyrywa mi tą miarkę i probuje wylizać do czysta

Ostatnia edycja:
Witajcie.Wczoraj miałam imprezę-urodziny tesciowej. Także nie mialam czasu tu zajrzeć.
W sobotę dowiedziałam się,że teraz w niedzielę mam egzamin! Jestem w szoku totalnym,:szok:
bo mial być,ale w grudniu.Oczywiście jeszcze nic nie umiem.
Z miłych rzeczy-przełożyłam dziś młodemu spacerówkę i jest uchachany :-)
bra witaj w klubie niewyspanych. U nas są nocne płacze z niewiadomych powodów...:crazy:
paula kciuki zacisnięte &&&&
Kamcia zdrówka życzę
salsera u nas to samo-ząbek wyczuwalny pod dziąsłem,ale kurcze przebić nie chce!Polecam dentinox (polecil mi dentysta):tak:
Futrzaczku mnie się ta lampa podoba :-)
Hope mam nadzieję,że forma pieska się poprawi,a mama wyzdrowieje.:tak:
Majowa znam ten ból-też miałam ostatnio problem z netem i szlag mnie trafiał,bo akurat musiałam skorzystac:angry:
Gag,bombelq witajcie:-)
Ypra-współczuje teściowej,w ogole teściowe-to temat rzeka...
Matusia teraz nam tu rozszyfruj te hieroglify Majki :tak:
Poza tym gratuluję nowych zębulków i przesylam buziaczki dla okrągłomiesięczniaków :**

Hej dziewczyny ;)

Ale ja mam radoche, bylismy dzis u tego kardiologa i jest wszystko dobrze, co za ulga kamien z serca bo tak sie tym marwilam. Jedziemy dzis na zaupy wiec mam nadzieje ze kupie tez cos dla sibie hihi ;]

paula
trzymam kciuki
salsera my tez uzywamy od czasu do czasu dentinox i nie narzekamy ;)

Jolek jutro będą wyniki mamy a co ma sunia we krwi nie powtórzę, łacińska nazwa, nie powinno tego tam być i tyle zapamiętałam z nazwy. Najpierw zwalczamy anemię.

reklama
Do góry