reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Witam się i ja:-)
nareszcie Maj nadrobiony, ale pewnie zaraz Zosieńka się obudzi i koniec siedzenia przy kompie...

futrzaczku - u nas ząbków ani widu ani słychu, co mnie cieszy, bo mała potrafi tak ugryźć, że później są z tego same problemy... lampa bardzo ładna, ale nie wiem, czy do kuchni pasuje, wszystko zależy jeszcze od tego jaka duża jest kuchnia i w jakim stylu...

paula - teraz bedzie już tylko lepiej, skoro znacie przyczynę kłopotów z włoskami, trzymam kciuki ;-)

Kamcia - trzymaj się, kochana! Silna z Ciebie kobietka, więc wszystko ogarniesz:tak:napisz tylko, co się dzieje z bratem...

salsera - spóźnione całuski dla Mikołaja:-)

matusia - rozumiem Ciebie z tym sprzątaniem, bo tez taka jestem:zawstydzona/y:niedługo ma wpaść opiekunka w ramach zaznajamiania się z małą, a ja też co chwilę jakiś kurz widzę i się wkurzam, bo wczoraj sprzątałam, a dziś już "koty" fruwają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A z tym obiadem, to rzeczywiście ambitnie...

U nas brzydka pogoda, jest zimno i mgliście. Może później pójdziemy na spacer, teraz mała śpi, a po drzemce wpadnie niania.

Dobrago dnia Wszystkim, bo nie wiem, czy dziś uda mi się zajrzeć (siostra pożyczyła mi wciągająca książkę, więc jak tylko mam chwilkę, to buch do książki:-p, nawet jak zosinkowa pupuszka schnie na przewijaku haha)

reklama
Futrzaczku - dzięki, jak klops wstanie to pójdziemy na spacer i zahaczymy o aptekę. Bidulek zasnął u mnie na klacie przytulony, w łóżeczku się drze. Odłożyłam go jak już zamknał całkiem oczęta. Nie chcę żeby się przyzwyczaił ale kiedyś takiego tulenia nie cierpiał więc teraz chcę się nacieszyć. Dopóki wystarcza mu tulenie a nie domaga się noszenia i chodzenia to luz, przytulasy tak, terror nie :)

widzę,że nie tylko mnie głowa boli. Ale ale- jest lepiej- dzięki ibuprofenowi i ciastu ze śliwkami.
Hm hm idę szukać fajnego przepisu na ciacho bez mleka, będę kręcić:-p
Futrzaczku taka lampa jest praktyczna, można sobie ustawiać światła pod kątem i przydaje się w małej kuchni- nie wiem jaką masz-ale mi sie sprawdza w małym mieszkaniu.Poza tym ładny,ciepły kolorek drewna
salsera u nas Dentinox,(czytałam ,że te żele smarowane nic nie dają bo dziecko je zaraz wyliże,no ale..) Camilla jak są spazmy, tu znów homeopatyczne- są przeciwnicy ,że to pic na wodę i placebo.Poza tym na ciężkie nocne krzyki- Ibum malinowy.Junior oszalał na punkcie jego smaku.Ostatnio nawet wyrywa mi tą miarkę i probuje wylizać do czysta

Ostatnia edycja:
Witajcie.Wczoraj miałam imprezę-urodziny tesciowej. Także nie mialam czasu tu zajrzeć.
W sobotę dowiedziałam się,że teraz w niedzielę mam egzamin! Jestem w szoku totalnym,:szok:
bo mial być,ale w grudniu.Oczywiście jeszcze nic nie umiem.
Z miłych rzeczy-przełożyłam dziś młodemu spacerówkę i jest uchachany :-)
bra witaj w klubie niewyspanych. U nas są nocne płacze z niewiadomych powodów...:crazy:
paula kciuki zacisnięte &&&&
Kamcia zdrówka życzę
salsera u nas to samo-ząbek wyczuwalny pod dziąsłem,ale kurcze przebić nie chce!Polecam dentinox (polecil mi dentysta):tak:
Futrzaczku mnie się ta lampa podoba :-)
Hope mam nadzieję,że forma pieska się poprawi,a mama wyzdrowieje.:tak:
Majowa znam ten ból-też miałam ostatnio problem z netem i szlag mnie trafiał,bo akurat musiałam skorzystac:angry:
Gag,bombelq witajcie:-)
Ypra-współczuje teściowej,w ogole teściowe-to temat rzeka...
Matusia teraz nam tu rozszyfruj te hieroglify Majki :tak:
Poza tym gratuluję nowych zębulków i przesylam buziaczki dla okrągłomiesięczniaków :**

Hej dziewczyny ;)

Ale ja mam radoche, bylismy dzis u tego kardiologa i jest wszystko dobrze, co za ulga kamien z serca bo tak sie tym marwilam. Jedziemy dzis na zaupy wiec mam nadzieje ze kupie tez cos dla sibie hihi ;]

paula
trzymam kciuki
salsera my tez uzywamy od czasu do czasu dentinox i nie narzekamy ;)

Jolek jutro będą wyniki mamy a co ma sunia we krwi nie powtórzę, łacińska nazwa, nie powinno tego tam być i tyle zapamiętałam z nazwy. Najpierw zwalczamy anemię.

reklama
Do góry