reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Agniieszka, to normalne, że się martwisz, ale będzie dobrze skoro wyniki są dobre.
Alex, moja śpi od 18.oo i też się dwa razy przebudziła, polulałam ją i śpi dalej. Myslę, że może jakiś hałas np. telewizor Ją przebudził. Może u Ciebie też?
ypra, bez szczepienia nie mamy samych wizyt, a jutro na szczepienie idziemy. Ale masz teściową okropną!
gag, to Twój Staś o dzień starszy od mojej Majki.

Dzieci ładnie śpią, a mi się oczy kleją, chyba znowu nici z prasowania. Ostatnio nie mam weny do prasowania, a Mateuszowi prasuję bluzki rano na szybcika, bo 3 razy w tygodniu ma WF i musi mieć białą koszulkę, więc je ciągle piorę na zmianę.
Wieczorem byłam w kościele na zebraniu połączonym z mszą. Małe dziecko do spania w domu mam, a ksiądz sobie wymyślił ze na mszy trzeba być i obecność sprawdzał:wściekła/y:. Na męża nie mam co liczyć, bo ładny księżyc się zaczął tzw "łysy" i go w domu nie ugościsz. Niestety w pełni jak wilk w lesie siedzi, a ja : Maja, kościół i lekcje. Idę spać, bo rano pobudka po 6.oo, bo Mat do szkoły.

reklama
Gag cieszę się że jednak zagościłaś. Zostań już z nami :):)
Zmień suwaczek i czekamy na fotki Stasia na odpowiednim wątku:):)

Matusia
wczoraj prasowałam Igora ciuszki,żebym wiedziała to i Twoje bym porasowała.

A teraz zmykam spać. Dobrej nocki kochane

Ypra wspolczuje tesciowej;/

gag
pamietamy i witaj:)

Kamcia
wspolczuje a co sie stalo bratu?

JEST MAMY ZEBA:)

Mala dzisiaj ladnie spala od 17:30 do 5:30 no i dwie pobudki na jedzenie, myslalam ze bedzie gorzej bo dosc szybko zasnela wczoraj ale jest ok:p

Witajcie!

Trochę mnie nie było, mam problemy z netem...:zawstydzona/y:Już mnie szlag trafia. Jeszcze Was nie nadrobiłam, wpadłam tylko napisać, że żyję, bo nie wiem jak długo moj net będzie łaskaw działać...ale postaram się Was zaraz nadrobić ;-)

karolq gratuluję ząbeczka, u nas już dwa się wykluły :tak:

A mój mały już się rwie do stania...nie da się posadzić, nogi sztywne i stać chce...Wasze bąble też tak mają??

Karolq gratuluje ząbka:-)
Kamcia co jest Bratu? co się dzieje?
Gag
witamy:tak:
Ypra ale teściowa!!! wspołczuje!
ja od rana się objadłam i znów mi się cieżko podniesc, niedlugo P mnie nie pozna:p
milego dzionka

Majowa moja to juz dobre 3 miesiace na nogach chce stac i siedzien i lezec nie. Chociaz teraz jak nauczyla sie siedziec to mniej stoi i dobrze bo rece opadaja

Witam w środę już połowa tygodnia za nami prawie...
Karolq i Majowa Mamusiu gratuluję ząbków u nas objawy są wszystkie ząbków brak :)
VIKamcia zdrówka dla obu Panów życzę
Gag witaj ja też jestem tu od niedawna :)
Paula nie wiem czy wolno mi się wypowiadać w Twoim temacie bo jestem od niedawna ale też się cieszę że u Was wszystko się wyjaśniło i trzymamy kciuki żeby było OK
A dla Wszystkich pozdrowienia i miłej środy kurcze już coraz zimniej na dworze.....brrrr

reklama
Witam :-)

Szymcio w przedszkolu , młody w bujaczku ( skubany umie się sam huśtać) a ja po śniadanku :tak: i postanowiłam zajrzeć przed robotą bo jak zwykle jej nie brakuje i czeka :-p ale jak zrobię co mam zrobić to wpadnę jeszcze z kawusią. :-)

Kamcia - kotek wszystko się ułoży i na pewno dobrze skończy! a co się dzieje z braciszkiem?
Karolqa- gratuluję ząbka :tak::-) a kto jest jeszcze szczerbaty jak My ??? :-)
Gag- witaj ponownie i udzielaj się udzielaj :tak::-)
Majowa- My jeszcze spokojnie , choć jak go podtrzymam to też stoi sztywno ale da się ujarzmić szybko :-D :tak:

Do góry