reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Agniieszka, to normalne, że się martwisz, ale będzie dobrze skoro wyniki są dobre.
Alex, moja śpi od 18.oo i też się dwa razy przebudziła, polulałam ją i śpi dalej. Myslę, że może jakiś hałas np. telewizor Ją przebudził. Może u Ciebie też?
ypra, bez szczepienia nie mamy samych wizyt, a jutro na szczepienie idziemy. Ale masz teściową okropną!
gag, to Twój Staś o dzień starszy od mojej Majki.

Dzieci ładnie śpią, a mi się oczy kleją, chyba znowu nici z prasowania. Ostatnio nie mam weny do prasowania, a Mateuszowi prasuję bluzki rano na szybcika, bo 3 razy w tygodniu ma WF i musi mieć białą koszulkę, więc je ciągle piorę na zmianę.
Wieczorem byłam w kościele na zebraniu połączonym z mszą. Małe dziecko do spania w domu mam, a ksiądz sobie wymyślił ze na mszy trzeba być i obecność sprawdzał:wściekła/y:. Na męża nie mam co liczyć, bo ładny księżyc się zaczął tzw "łysy" i go w domu nie ugościsz. Niestety w pełni jak wilk w lesie siedzi, a ja : Maja, kościół i lekcje. Idę spać, bo rano pobudka po 6.oo, bo Mat do szkoły.

reklama
Gag cieszę się że jednak zagościłaś. Zostań już z nami :):)
Zmień suwaczek i czekamy na fotki Stasia na odpowiednim wątku:):)

Matusia
wczoraj prasowałam Igora ciuszki,żebym wiedziała to i Twoje bym porasowała.

A teraz zmykam spać. Dobrej nocki kochane

Ypra wspolczuje tesciowej;/

gag
pamietamy i witaj:)

Kamcia
wspolczuje a co sie stalo bratu?

JEST MAMY ZEBA:)

Mala dzisiaj ladnie spala od 17:30 do 5:30 no i dwie pobudki na jedzenie, myslalam ze bedzie gorzej bo dosc szybko zasnela wczoraj ale jest ok:p

Witajcie!

Trochę mnie nie było, mam problemy z netem...:zawstydzona/y:Już mnie szlag trafia. Jeszcze Was nie nadrobiłam, wpadłam tylko napisać, że żyję, bo nie wiem jak długo moj net będzie łaskaw działać...ale postaram się Was zaraz nadrobić ;-)

karolq gratuluję ząbeczka, u nas już dwa się wykluły :tak:

A mój mały już się rwie do stania...nie da się posadzić, nogi sztywne i stać chce...Wasze bąble też tak mają??

Karolq gratuluje ząbka:-)
Kamcia co jest Bratu? co się dzieje?
Gag
witamy:tak:
Ypra ale teściowa!!! wspołczuje!
ja od rana się objadłam i znów mi się cieżko podniesc, niedlugo P mnie nie pozna:p
milego dzionka

Majowa moja to juz dobre 3 miesiace na nogach chce stac i siedzien i lezec nie. Chociaz teraz jak nauczyla sie siedziec to mniej stoi i dobrze bo rece opadaja

Witam w środę już połowa tygodnia za nami prawie...
Karolq i Majowa Mamusiu gratuluję ząbków u nas objawy są wszystkie ząbków brak :)
VIKamcia zdrówka dla obu Panów życzę
Gag witaj ja też jestem tu od niedawna :)
Paula nie wiem czy wolno mi się wypowiadać w Twoim temacie bo jestem od niedawna ale też się cieszę że u Was wszystko się wyjaśniło i trzymamy kciuki żeby było OK
A dla Wszystkich pozdrowienia i miłej środy kurcze już coraz zimniej na dworze.....brrrr

reklama
Witam :-)

Szymcio w przedszkolu , młody w bujaczku ( skubany umie się sam huśtać) a ja po śniadanku :tak: i postanowiłam zajrzeć przed robotą bo jak zwykle jej nie brakuje i czeka :-p ale jak zrobię co mam zrobić to wpadnę jeszcze z kawusią. :-)

Kamcia - kotek wszystko się ułoży i na pewno dobrze skończy! a co się dzieje z braciszkiem?
Karolqa- gratuluję ząbka :tak::-) a kto jest jeszcze szczerbaty jak My ??? :-)
Gag- witaj ponownie i udzielaj się udzielaj :tak::-)
Majowa- My jeszcze spokojnie , choć jak go podtrzymam to też stoi sztywno ale da się ujarzmić szybko :-D :tak:

Do góry