reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Witam!!
Ja ostatnio nie miałam weny do pisania. Z resztą Oli tak strasznie cięzko spi w nocy, że ja w dzień juz ledwo funkcjonuje. Moja mama się rozchorowała więc nie ma mi kto pomóc przy małym, bo M. w pracy do wieczora.

Salsera całuski dla Mikusia z okazji ukończenia 5 miesiączków!!
Paula dobrze że juz wiadomo od czego te włoski wypadają, teraz zobaczycie jak zaczna odrastać to nie nadążycie ich obcinać!!
Wszystkim chorutkim życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!

Mój Synek spi od 19 i już dwa razy się przebudzał, ja juz sama nie wiem dlaczego on tak sie budzi co chwilę!!

witajcie!:-)
ja tylko na chwilkę, jutro nadrobię inne wątki.
Chciałam milej nocki życzyć. ja jestem głodna, mam jagody jakies w słoiku, mleko ide zrobić koktajl;)
Bassiek masz się podzielić brownie!!!!
Salsera pamiętam jak co dzień sprawdzałam czy się już rozpakowałaś:) Buziaki dla 5 miesięcznego Mikołaja.
Alex u nas juz tez od 19 była pobudka, na razie jedna.

Agnieszka będzie dobrze. U Krzysia też wykryli szmery ok 2 m-ca jeśli dobrze pamiętam, echo serca też wykazywało pewne zmiany a na drugim echu w 6 m-cu było już lepiej - jest to rozwojowe, wszystko na dobrej drodze.Kolejne badanie za pół roku.
U nas też już była jedna pobudka. Jutro mamy kontrolę w przychodni na 8, też macie kontrole bez szczepienia?
Jutro ciężki dzień. Mam dentystę, babcię trzeba odwieźć na dworzec a wieczorem teściowie przyjadą. Najbardziej stresuję się inspekcją teściowej i to że będzie mi wypominać, że nie schudłam :-( Z nerwów zjadłam paczkę śliwek w czekoladzie :zawstydzona/y:

U nas już dwie pobudki od 19,30:baffled: czemu te bąble tak się wybudzają skoro mają cieplutko w brzusiu pełno, pieluszka sucha??
U nas dzisiaj marudny dzień na maksa. Ki diabeł mnie podkusił, żeby iść na spacer w wózku:angry:, poszłam spory kawałek od domu bo śliczna pogoda dzisiaj jakieś 2,5 km więc 1 km wracałam na sygnale,a 1,5 na jednej ręce niosłam Klucha a drugą prowadziłam wózek:baffled:.
Idę spać bo padam na pyszczydło!
Dobrej nocki

Bry :-)

Paula cieszę się, że odkryliście przyczynę, tak podejrzewałam.

Alex budzi się bo rośnie, za kilka lat mu przejdzie :-D;-)

To tyle, brak czasu ostatnio ale nadrobiłam. Uff...

hej Majóweczki 2011! może niektóre z Was mnie pamiętają....swego czasu dosyć często udzielałam się na forum....było to jeszcze przed rozpakowaniem....od pewnego czasu znów Was podczytuję, korzystam z Waszych rad i doświadczeń z Maluszkami.....a dziś za namową jednej z Majóweczek postanowiłam się odezwać ;-)Właściwie to nie bardzo wiem co napisać bo przez te kilka miesięcy duuuużo się działo ;-)może zacznę od tego, że mam synka, urodzonego 16 maja - Stasia :-) a wraz z nim mnóstwo szczęścia i radości...a przy okazji także przeróżniastych trosk ;-)
mam nadzieję, że nie będzieice miało nic przeciwko jesli czasem coś tutaj skrobnę :-) pozdrawiam!!!!

reklama
Do góry