reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA napisałam do Was i mnie się skasowało !!!!

Kamcia co się dzieje. Pisz pisz pisz

Ypra współczuję teściowej.

Karolq GRATULUJĘ ząbka

Majowa
wspóczuję problemów z netem. Mój młody już wstaje :)

Matusia a co tu się Majka skarży że za mało ją tulisz :-pNieładnie :-D Co do sprzątania to jak przyjdzie owa koleżanka to daj jej ścierę i powiedz niech Ci ogarnie bo Ty nie potrafisz tak jak ona :-p:rofl2:

Hope to co on takiego miał w tej krwi. Zdrówka dla psiaka. A kiedy wyniki mamusi będą ?????

Dziewczyny mnie wczoraj wieczorem tak baniak nawalał że na oczy nie widziałam :(

Coś mi tu dzisiaj szaleje to bb!!!

reklama
Kamcia - będzie dobrze... tulamy...
Matusia - ambitnie... z tym sprzataniem i obiadkiem i słodkim...
Do mnie jeszcze się babole nie wybrały, choć obiecują że młodego odwiedzą od września... Trudno, ja sie tam nie proszę.
Za to jutro kuzyn z żona przyjadą. Ona to ma dwie lewe ręce do wszystkiego, nawet se guzika przyszyć nie umie i chodzi z tym do teściowej, ale komentuje i krytykuje wszystko. Stwierdziłam, że palcem nie tknę chaty, a niech będzie tak jak jest normalnie - przynajmniej będzie miała konkretny powód do komentowania :p

Cześć kochane ja się tylko szybko witam bo zbieramy się do tego psychologa, mam stresa jak diabliTrzymajcie kciukasy, dam znać wieczorkiem co nam powiedziała mądra głowa:-)

Paula czekamy &

My też bezzębni! I ciągle mi się nie spieszy. Mati kilka razy ostatnio mnie ugryzł dziąsłami samymi ale to mało przyjemne.
Ochrzan dostał ale do zębów mi nie spieszno.

Zaraz jak zwykle na budowę jadę malować - długo przerwa była :-)

Mati chyba śpiący się robi więc akurat będzie dobrze pracować :)

Teraz uciekam do herbaty bo mi kot wypija :/

witam was kochane, narazie na nadrabiam, bo mała ciągle woła, jedynie napiszę do Pauli, że trzymam mocno kciuki!

ja po ciężkiej nocce, podawanie kaszki przed zasnięciem nie pomaga, bo budziła się 6 razy :szok:
jestem padnięta. spacerek chyba sobie narazie darujemy, bo zimno pieruńsko, może później wyjdziemy się z domku. narazie boli mnie głowa, zaraz wypiję herbatkę, jak córka pozwoli, może przejdzie.

póki co udanego dnia kochane :)

No to Paula &&&&&

idę się ubierać - koniec pidżama party... Koleżanka mnie na spacer wyciąga, więc jak tylko młody sie obudzi to się uszykujemy i podreptamy...

Paula - trzymamy kciuki za wizytę :) Będzie dobrze :)
Kamcia - niefajnie się porobiło, dużo zdrówka :)
Hope - zdrówka dla psinki :) I mamy też oczywiście :)

My bezzębni także ale wydaje mi się że wyczułam dzisiaj pod dziąsłem dolną jedynkę, której wczoraj jeszcze nie było. W związku z tym teraz mi się spieszy żeby mi nie męczyło bąbelka, tylko raz dwa i po bólu. Kupię też jakiś żel do smarowania, chociaż nie wiem jaki. Tyle tego. Niektóre ziołowe, niektóre z lidokainą. Chciałabym jakiś bezpieczny ale i skuteczny. W aptece wcisną najdroższy więc muszę poszperać sama.

A dzisiaj chyba ostatni spacer w chuście :( Bo potem już zapowiadają przymrozki, w kombinezonie nie wyobrażam go sobie zamotać, a tak obszernej kurtki żebyśmy się oboje zmieścili nie posiadam. Bye bye chusto do wiosny.

reklama
Do góry