reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Witajcie w ten słoneczny dzionek,
jakoś ostatnio nie mam w ogóle czasu na bb i w sumie to nie wiem nawet, dlaczego, bo wszystko u mnie po staremu. Ale wczoraj padłam już przed 22...

Może później uda mi się nadrobić, teraz lecimy z Zosieńką na spacer
Dobrego dnia wszystkim!

reklama
Rany jak Wy dużo piszecie! Nie umiem potem odpisać wszystkim! :-)

Paula najważniejsze, że znacie przyczynę. Teraz wiadomo co robić, żeby nie zaszkodzić bardziej. Będzie już tylko lepiej.

No i nie wiem co miałam dalej pisać :-(

Matusia ja wiem, że w domkach też są cyrki z sąsiadami :tak: Tylko inne! Nie będę miała awantur nad sobą i policji co weekend pod blokiem, cudze psy nie będą mi gubiły sierści na wycieraczkę, nikt mi nie będzie lał na półpiętrach ani nie będą mi tam sypiać bezdomni, kupy będę sprzątać po swoim ewentualnym psie itd itd... Za to cyrk ze śmieciami mam już teraz! Ludzie przechodzą i wrzucają nam puszki albo puste butelki. Ale z czasem żywopłot urośnie i może będzie tego mniej. Sąsiedzi w domach obok wydają się znośni. Ci najbliżej nas są już z nami dość zaprzyjaźnieni. Inni to dziwacy ale dzieli nas odległość całej działki więc nawet gadać nie trzeba. Inni mają nowoczesny dom z typu pasywnych i na naszą stronę mają tylko jedno malusie okieneczko chyba z łazienki :D Będziemy mieć tylko cyrk z jednymi bo dzielimy z nimi płot od strony działki i na tyłach posesji gdzie oni mają pole uprawne i ten płot się sypie. I trzeba go zrobić. No i teraz trzeba rozstrzygnąć czy my mamy ten płot postawić czy oni też powinni coś dopłacić, bo jest wspólny.

A Matiemu od wczoraj okropnie oczko ropieje. Rano miał zaklejone na amen. Zobaczymy jak będzie i najwyżej skoczymy do doktorki. Na razie zakropiłam mu antybiotykiem dwa razy i chyba jest lepiej tylko opuchnięte jest.

Witam się,
od rano podczytuję główny wątek i dopieroskończyłam.
Salsera buziaki dla Mikołajka. Współczuję sąsiadki.
Paula dobrze, że znacie przyczynę i włoski powoli odrastają.
No i Krzyś wzywa, więc póki co tyoe :-)

Cześć laski,

Paula najważniejsze ze przyczyna juz znana a włosy odrosną na pewno.

U nas dzis brzydko mgla mgla i jeszcze raz mgla mialam isc do sklepu ale w taka pogode nie bede Igora ciagnac ze soba jak on co dopiero po antybiotyku a wlasnie wczoraz dzwonili ze szpitala ze w wynikach wszystko ok, Igor jest zdrowy, jutro tylko ten kardiolog mam nadzieje ze to tylko taki rozwojowy szmer skoro ekg wyszlo dobrze prawa? (pocieszcie mnie bo sie strasznie przejmuje tym)

Aguś już wcześniej miałam pisać że to pewnie rozwojowe sprawy, moja siostrzenica tak miała. Rozumiem że do szpitala idziesz na wizytę,bo z tego co pamiętam to tam kardiolog był właśnie w środy.

Spóźniony buziak dla Igorka na pół roczku.:*

Agnieszka - będzie dobrze na pewno, ale wiadomo że martwisz się jako mamusia.

Dzięki za życzonka, jak ten czas leci. Dopiero co płakałam że to już 3 miesiące, a gdzie te kolejne 2 się podziały? Dopiero był taki malutki a dzisiaj już śpi sobie sam w swoim pokoiku.

salsera buziak dla Mikusia :*

też pamiętam jak płakałaś że ty chyba nigdy nie urodzisz :-D a już 5 miesięcy za Toba :-p

ale się dzisiaj zdrzemnęłam :sorry: połozyłam się zanim D wyszedł do pracy ... a za 15 min wpada mi do pokoju że wcześniej zaczyna i musze już wstać... ehhhhh
:eek::eek::eek:

Kamcia no to długą drzemkę miałaś..Ciekawe co Ty w nocy będziesz robiła bo pewnie przez to będziesz miała problemy z zaśnięciem :-p

reklama
torcik dla jubilatów:-)
i lecę chyba spać, junior już usypia i matka też chyba zaśnie.Ojciec też zaległ,starość nie radość:-D
miłego wieczoru

Załączniki

• torcik.jpg
    torcik.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 22
Do góry