reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
ja horrory nie za bardzo bo potem w najmniej odpowiednim momencie (np. jestem w piwnicy;-)) mi sie jakies straszne sceny przypominają;-)

Dziewczyny kwietniówka z bb (...aeney) prosi o małą pomoc z naszej strony:-) zgłosiła swoje haselko "JA I MOJ FIRST BIKE TO JEDNA MASZYNA, NIKT NAS NIE DOGONI I NIC NIE ZATRZYMA" w konkursie i w miare możliwości prosi o nasze głosy:-) gdyby któras chciała pomóc to tu jest link GŁOSOWANIE - konkurs " Wygraj rowerek biegowy First BIKE lub odblaskową kamizelkę! " :-)

karolq - buziak :*

My właśnie wróciliśmy ze spacerku, przy okazji zaliczyliśmy naszą zapyziałą przychodnię zapisując bąka na szczepienie. Jakaś babka mnie zaczepiła że ona jest fizjoterapeutką, i to bardzo niezdrowo tak nosić bobasa, i że powinnam go nosić na kołyskę (haha, takiego klopsa, niby jak). Kazałam jej spojrzeć na kręgosłup, ze wcale nie jest prosty tylko w fizjologicznej pozycji, ale chyba nie dotarło. Doprawdy jestem ostatnią osobą która fundowałaby swojemu dziecku chodzik, skoczek, sadzanie z poduchami czy prowadzanie za rączki, ale akurat jesli chodzi o chusty to znam same pozytywne opinie, także specjalistów, co jej oznajmiłam i sobie poszłam. Mikołaj uwielbia chustowe spacery, głowę wykręca żeby wszystko zobaczyć, zagaduje do mnie i nie zamierzamy z tego rezygnować.

My właśnie też wróciliśmy ze spacerku:-)
Atmosferę świąt uwielbiam:-)Mam świra na punkcie świątecznych piosenek i kolęd. Uwielbiam ubierać choinkę i siedzieć w ciemnym pokoju tylko przy jej blasku:blink:Kocham też robić prezenty:tak:
A propos marketów - tu niedaleko nas w NOMI już są choinki,bombki itd.:shocked2:

salsera ja tez słyszałam "głupio-mądre" rady związane z chustą, mam je daleko w poważaniu.
japiur jak Ty to zrobilaś,że Juniorowi po ZEN-owskiemu ząbek wyszedł? U nas dziś anty-ZEN JasiowyZĄB. Niech wreszcie wyjdzie!

Bry

Futrzaku bardzo mi przykro, taka tragedia, brak słów :-(

Ja Święta uwielbiam ale nie w tej taniej panierce którą serwują sklepy i ulice. Raczej klimat, który tworzy się w domu, dobre jedzenie, bliscy, świece i zapach choinki. I grzane wino grog :laugh2:

Horrory oglądam jak Marzena, przez palce ale znacznie gorsze dla mnie są thrillery...

reklama
Do góry