reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Dzień doberek :-)
Synio mój poszedł dzisiaj po dłuuugiej przerwie do przedszkola :-) ojj jak Panie wzdychały że jest w końcu Szymuś i dzieci zadowolone od razu poszedł się bawić :-). a i jeszcze czekały na Nas piękne zdjęcia Szymusia jako marynarza no prze słodkie :-) dziadkowie i ciocie będą zachwycone ;-) a My mamy kolejne duże zdjęcie do zawieszenia na ścianie.
Chatka jako tako ogarnięta ;-) , obiad - naleśniczki na ostro i na słodko :-) , dzisiaj mężulo mi zostawił samochód także jestem zmotoryzowana i wszędzie dzisiaj autem się ruszam a co ;-) pogoda pochmurna to jak raz :-)
Karolqa- mniam mniam mniam to zrobię jutro :-)
Matusia- wiesz co kotek nie wiem jak to jest z Tobą ale ja po drzemce w ciągu dnia czuję się jeszcze gorzej niż przed nie wiem potem w co ręce włożyć od czego zacząć i ogólnie do bani , postaraj się kilka dni nie kłaść i zobaczysz co twój organizm na to ?
Aina- stukam się kawusią :-)
Marzenka- ale My zaczekamy ile trzeba ;-) nie wiem czy wspominałam ale My meble też z Ikei wybraliśmy
Jolek- nocny marek z tego Twojego Igorka
Bra- po dupie dostaniesz za te wyrzuty! małej się nic nie stanie a wręcz przeciwnie odpocznie chwilę od mamusi ;-) a Ty masz się bawić super ! :-)
Synio mój poszedł dzisiaj po dłuuugiej przerwie do przedszkola :-) ojj jak Panie wzdychały że jest w końcu Szymuś i dzieci zadowolone od razu poszedł się bawić :-). a i jeszcze czekały na Nas piękne zdjęcia Szymusia jako marynarza no prze słodkie :-) dziadkowie i ciocie będą zachwycone ;-) a My mamy kolejne duże zdjęcie do zawieszenia na ścianie.
Chatka jako tako ogarnięta ;-) , obiad - naleśniczki na ostro i na słodko :-) , dzisiaj mężulo mi zostawił samochód także jestem zmotoryzowana i wszędzie dzisiaj autem się ruszam a co ;-) pogoda pochmurna to jak raz :-)
Karolqa- mniam mniam mniam to zrobię jutro :-)
Matusia- wiesz co kotek nie wiem jak to jest z Tobą ale ja po drzemce w ciągu dnia czuję się jeszcze gorzej niż przed nie wiem potem w co ręce włożyć od czego zacząć i ogólnie do bani , postaraj się kilka dni nie kłaść i zobaczysz co twój organizm na to ?
Aina- stukam się kawusią :-)
Marzenka- ale My zaczekamy ile trzeba ;-) nie wiem czy wspominałam ale My meble też z Ikei wybraliśmy
Jolek- nocny marek z tego Twojego Igorka
Bra- po dupie dostaniesz za te wyrzuty! małej się nic nie stanie a wręcz przeciwnie odpocznie chwilę od mamusi ;-) a Ty masz się bawić super ! :-)
persefona
Fanka BB :)
Witam.Muszę was znowu nadrobić
Na wstępie dziękujemy w imieniu Gabrysi za życzenia urodzinowe :**
Jeśli chodzi o to mamowanie,to u nas jest to samo-mały zaczyna wymuszać nawet branie na ręce..
salsera mi też się raz zdarzyło ziewnąć w "takiej sytuacji"
basiekk, bra udanych ploteczek
Agnieszka ja myślę,że kolor sukienki nie ma znaczenia.Ważne żebyś ty się dobrze czuła
aina ja właśnie spijam kawusię,więc moge sie podzielić. No i jeszcze torta urodzinowego mam
mloda, marzena dużo jest niestety tych "fachowców" co liczą tylko pieniążki a robią na odpier...ol
paula mam nadzieję,że znajdziecie skuteczne rozwiązanie na te wypadające włoski
Matusia gratuluję ząbka! U nas nadal cisza w tej materii..
Ja wczoraj miałam ciężki dzień...I niechodzi mi tu o imprezę Gabi..
Przeżywam znowu kryzys małżeński...kurcze kiedy to wszystko się skończy..Nie mam już siły..:-(
Na wstępie dziękujemy w imieniu Gabrysi za życzenia urodzinowe :**
Jeśli chodzi o to mamowanie,to u nas jest to samo-mały zaczyna wymuszać nawet branie na ręce..
salsera mi też się raz zdarzyło ziewnąć w "takiej sytuacji"
basiekk, bra udanych ploteczek
Agnieszka ja myślę,że kolor sukienki nie ma znaczenia.Ważne żebyś ty się dobrze czuła
aina ja właśnie spijam kawusię,więc moge sie podzielić. No i jeszcze torta urodzinowego mam
mloda, marzena dużo jest niestety tych "fachowców" co liczą tylko pieniążki a robią na odpier...ol
paula mam nadzieję,że znajdziecie skuteczne rozwiązanie na te wypadające włoski
Matusia gratuluję ząbka! U nas nadal cisza w tej materii..
Ja wczoraj miałam ciężki dzień...I niechodzi mi tu o imprezę Gabi..
Przeżywam znowu kryzys małżeński...kurcze kiedy to wszystko się skończy..Nie mam już siły..:-(
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Persefona- tule mocno :* i w razie co to wiesz gdzie ...
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
powitajcie mega kretynkę roku jakby mi jeszcze malo było jesiennego doła to zgadnijcie co dzis zrobiłam?? spaliłam sobie pół opakowania tabsów anty:-( przez przypadek wrzuciłam je z jakimiś papierami do smietnika na papier a potem szłam go spalić i patrzę a tu w piecu moje tabsy no to ja (idiotka) siup tam ręke i je wyciągam no ale co mi znich przeciez nie bedę ich juz teraz brała. na szczęście mam jeszcze w domu jedno opakowanie ale kule będe sie teraz musiala szybciej do ginia umówić i zas 150 zł nie moje:-( matko, ze ja lamaga jeszcze przez te prawie pół roku mojego dziecia gdzieś nie zgubilam to cud jakis
Matusia
Ja też się wczoraj z moim pokłóciłam, ciekawe kto pierwszy się odezwie dzisiaj . Nie będę pisała o co, bo aż wstyd .
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Kamia- ładnie ładnie dobrze że nic sobie nie zrobiłaś i chaty przy okazji nie spaliłaś:-) , a słuchaj może po tabletki przejdź się do zwykłego gina przyjmującego na NFZ bo przecież szkoda kasy tyle
Ostatnia edycja:
wisienka87
matusia, persefona - tulam mocno:* Niestety oni są z marsa Czasem z nimi zle ale bez nich jeszcze gorzej
kamia kazdemu czasem sie zdarzy zrobic cos glupiego trzymaj sie!
Witam sie z zupka jarzynowa, pogoda do doopy. Nadia slabo spala w nocy, wczoraj bylysmy na szczepieniu i chyba miala goraczke w nocy (chyba bo moj super ekstra wypasny calkiem nowy termometr elektroniczny bezdotykowy ciagle wskazuje 35,5 juz dzis wyladowal w pudelku z zabawkami nadii, musze dzis kupic jakis, ale chyba tym razem kupie ten do uszka. Ma ktoras z Was moze jakis termometr warty polecenia?
kamia kazdemu czasem sie zdarzy zrobic cos glupiego trzymaj sie!
Witam sie z zupka jarzynowa, pogoda do doopy. Nadia slabo spala w nocy, wczoraj bylysmy na szczepieniu i chyba miala goraczke w nocy (chyba bo moj super ekstra wypasny calkiem nowy termometr elektroniczny bezdotykowy ciagle wskazuje 35,5 juz dzis wyladowal w pudelku z zabawkami nadii, musze dzis kupic jakis, ale chyba tym razem kupie ten do uszka. Ma ktoras z Was moze jakis termometr warty polecenia?
basiekkk
Persefona spóźnione buziaki dla Gabi, trzymam kciuki za kryzys, jakby co to możesz się wygadać, ściskam
Bra udanego wypadu
Kamia każdemu się może zdarzyć, nie przejmuj się dobrze, że nic Ci się nie stało przy tym sięganiu do pieca po tabsy.
Bra udanego wypadu
Kamia każdemu się może zdarzyć, nie przejmuj się dobrze, że nic Ci się nie stało przy tym sięganiu do pieca po tabsy.
reklama
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
weźcie jak ja teraz myslę jaka to głupota była sadzenie tam tej łapy (na szczęscie w rękawiczce)to i tak uważam ze mam więcej szcześcia niż rozumu Futrzaczek też o tym myślałam ale z dwojga zlego i tak mój gin kazał mi się ok 6 m-cy po porodzie pokazac do "przeglądu"i jakby nie było ostatnio dal recepte na 6 opk. to może teraz tez da;-)a chcialabym mieć juz ciągłość u jednego:-) a wam tez lekarze kazali przyjśc na jeszcze jakies kontrole po porodzie?