reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

GRATULACJE DLA IGUSIA!

Mam dziś kiepski dzień. Byłam na uczelni podbić legitke (jestem na dziekance) i dowiedziałam się, że....promotorka mojej pracy poszła na urlop naukowy do 29.03.2012. Kompletnie nawet mi nie przesłała żdenej informacji ani nic. Masakra i ciekawe co teraz - czy będzie moją promotorką mimo urlopu czy musze zmienic promotora i pisać od nowa inną prace...Jestem podłamana. Pozatym mało brakło, a byłabym wykreślona z listy studentów. Brak mi słów na te baby z dziekanatu, którym płacą chyba za picie kawy :/

reklama
matkooo jak mnie wnerwia ta reklama wyskakująca na stronie... nie nie chcę poprawiac ust!!! :wściekła/y:
jaipur ja nie moge patrzec na takie rzeczy, to straszne. przeraża mnie ten świat...

Żelka, Gratki !
paula, trzymam kciuki za wyniki i diagnozę dermatologa.
jolek, ale miałaś przeżycie i jeszcze siostrę wyciągałaś. Nie zazdroszczę. A ząbka gratuluję.
Agniieszka, to masz wesoło z małym piszczykiem.
jaipur, ja nawet nie patrzę bo się boję widząc Wasze komentarze.

My dziś nie byliśmy na różańcu, a jak nas nie ma, to musimy 10 w domu odmówić, bo w dzienniczku (do komunii św) trzeba zaznaczać kolorowe kulki czy się chodzi, czy nie, czy w domu odmawia. A jeszcze lekturę wieczorami czytamy - masakra.Spadam, to może na top-model zdążę :-p

Majowa to straszne, wlasnie dlatego nie lubie jezdzic po Polskich drogach...
Ypra powrotu do zdrowka...
Zelka gratulacje dla Pani Magister...
Ainka zyczonka dla Jasia....
Jolek
GRATULACJE (u nas przebijanie trwalo jakies trzy dni...)
Paula trzymam kciuki za Madzie zeby to nie bylo nic zlego...
Jaipur nie ogladalam i nawet chyba nie chce i nie piszcie prosze co jest na tym filmiku...

No to nadrobilam maj, teraz postaram sie reszte, ale jestem padnieta i nie wiem jak pojdzie... Napisze tylko ze u nas wszystko ok...

reklama
Do góry