reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

bra to super :-) to chyba najpiękniejsze co mopżna usłyszeć..
Ponoć jak dziecko woła mama to będzie siostrzyczka a jak tata to braciszek.. mam nadzieję że moja zawoła Tata tym razem ;-) hiih
aina
[*]
i buziak na 5 miesiąc :-)
mandrzejczuk gratki za ząbule
majowa straszne !!!
zelka gratulacje
marzena współczuję @
paulka zdrówka dla madzi

a ja dziś krótko bo własnie jestem po implancie i mnie łapa boli :/
więc spadam :-)
miłego dnia i doi późńije....

reklama
ale maruda!!!! zasnął dopiero....
uff... a dookoła zabawiki, zabawki,zabawki:)) muszę chwilę posiedzieć.
Jak dziewczynki dzien mija??

aina mi strasznie wlasnie wrocilam od dentsty, zeba mi wyrwali ;( w dodatku to byl mleczny tak tak mleczny ja nie mam wcale zeba stalego niestety a szlam tam z nadzieja ze mi tylko wypelni zeba ;(
Maly w dodatku nauczyl sie uwaga piszczec boze drogi wrrr...
Bylismy dzis u drugiej babci tez ryk niesamowity bo on jej nie pamieta a ona tylko by go na rekach nosila...

Aina - buzka dla Jasia! :* ..to juz 5 m-cy u nas...boszzzzz jak ten czas leci <szok> a dopiero co... co... powychodzily nasze dzieciaczki kochane...
Ale wierze, ze dzis to masz dosc tego babelka swego.. takie dni wykanczaja trochu... :/

Jolek- nie ma humoru wcale.. samopoczucie do DooooPY!!!! czuje sie jakbym miala miec czwarta juz @ <choc to nie ten czas..> i nighdy nie mialby sie skonczyc! tyle... nie mam juz sily poza tym.. na nic... :(((((((((

Moze jakies choc jakies tygodniowe Spa by mnie zregenerowalo... ale to mozeeeeee......

I nie wiem co komu chcialam napisac.... nie pamietam!

Aha, Zelko-gratulacje mgr ! Chetna do pomocy? ihihihhiihih

Aha i basiekk -fajnie masz, ja na razie 1 okno mam zrobione, mam nadz. ze jutro zrobie nastepne bo mam dosc tego syfu na nich i firanki buuu, ja mam tylko 2 gladkie - wrzucam do pralki i od razu na okno wieszam, :*

reklama
Do góry