reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

reklama
Witam. Przepraszam luknęłam tylko na ostatnią stronę, nadrobię resztę później. Walczymy z wychodzącym ząbkiem. Jest już praktycznie na wierzchu.

Żelka GRATULACJE :):)

Marzena to chyba jakiś tydzień wcześniej niż wyliczyłaś ;-)Trzymam kciuki,żeby mało boleśnie było.

Majowa
to tragedia:( Dlatego ja się boję jazdy samochodem:(

Aina buziole dla Jaśka bo to dziś 5 miesięcy przecież kończy :):tak:
U Ciebie kolejna smutna wiadomość...Strasznie mi przykro.

żelka wspaniałe wieści ! serdeczne gratulacje! jest powód do opijania ;)

majowa to straszne, kurcze jak to nigdy nie wiadomo co cie spotka :(
ypra szybkiego powrotu do zdrówka
marzena ja tez dostałam @ :( ale bez bólu na szczęście, raczej ogólnie jestem nie do życia

Majowa coś okropnego!!! Mam nadzieje,że wszystko będzie dobrze:-(
Żelka gratuluje Pani Magister!:-):-)
Ypra wracaj szybciutko do zdrówka:)
Jolek trzymam kciuki,żeby szybko poszło z ząbkiem.

My jeszcze bezzębni,ja bezokresowa. Czekam na P, dzis do pozna bedzie w pracy;/
nawet nie mam ochoty dzis wyjsc na dwór...

Miałam właśnie prasować firanki, ale spojrzałam na laptopa i BB mnie skusiło. Miało być tylko na chwilę, a już koczuję tu dobre pół godziny:-D. Marti spi, dzisiaj jakoś marnie śpi po 10, 15 min. Teraz pobija dzisiejszy rekord bo pół godzinki.
Ale na szczęście zasypia bez płaczu Kluseczka moja kochana.

Joluś trzymamy mocno kciuki za zębolka
ypra kuruj się tam , zdrówka
Żelka gratulacje, na jakiej uczelni studiowałaś??Umcs??

żelka gratulacje - służysz konsultacją?;-)

majowa niestety debili nie brakuje, - ale to nie powód aby bać sie jazdy samochodem, bo tak jest ze wszystkim..
ale pogoda skisła,blee
jesienny spleen nadchodzi:-D

Żelka jupi! I gratki!

Jolek no tydzień wcześniej, może to przez karmienie ale objawy jajeczkowania były książkowe! Może to przez to malowanie i skakanie po drabinie jest wcześniej. W każdym razie spodziewałam się jej po tym "jajeczkowaniu" więc była nieuchronna w październiku ;-) A może będzie trwała dwa tygodnie :-D W sumie niech trwa byle nie bolało :zawstydzona/y:

Moja teściowa jest w szpitalu bo ma kamień na woreczku. To nic nagłego bo bolało ją już jakiś czas, jutro ma mieć laparoskop. Mój A się denerwuje żeby wszystko się udało.

Kurna chata, powinnam maszerować po Paulę już a młody oczywiście ledwo co zasnął a ja nie mam gondolki bo została na budowie, będę musiała się zachustować ale zanim się zamotamy to się wybudzi na amen a w gondolce może dalej by pospał. grrrr

Za to przełożyliśmy na jutro oglądanie mieszkania przez znajomych bo bym się nie wyrobiła ze sprzątaniem na bank ;-)

Witam
Dziewczyny bardzo was przepraszam że tak rzadko zagladam, ale wiecie jak tojest im wiecej dzieci tym wiecej kłopotów
Moja Madzia znowu chora, do tego niestety bardzo wypadają jej włoski jestesmy obecnie w trakcie robienia różnych badań, i nie ukrywam ze bardzo mnie to wszytsko przeraża i nie mam weny do pisania.
Dziś dostaliśmy wyniki z krwi i moczu wg mnie są ok ale ja nie lekarz a wizyta dopiero w piatek bo pani doktor ma urlop
Dzis na 20 uprosiłam wizyte u dermatologa, zobaczymy co on powie
Mam nadzieje ze lada dzień wszystko się wyjasni i bedziemy normalnie funkcjonować. Trzymajcie kciki.
Pozdrawiam

reklama
Obiecałam i nadrobiłam :rofl2:

Bra
gratuluję zdolnej córci :):)

Mandrzejczuk gratuluję ząbków:) Może teraz młody będzie trochę spokojniejszy. Trzymam kciuki za sprawy urzędowe. No a spółdzielnia faktycznie szybko działa.

Marzenka
fajnie że zadowolona z zakupu firanek jesteś :):) A myszy to Ty się pozbądź bo inaczej na parapetówkę nie przyjadę:-p

Karolka i u Was zębolek:) Gratulacje:)

Maja
co z Twoim humorkiem??

Matusia
no w końcu jesteś :):) Gratuluję małego sukcesu Majeczki :)

Persefona to sobie Remik żarty z tymi ząbkami zrobił:(

Ypra zdrówka życzę :tak:

Basiekkk Ty prasujesz firanki???

Jaipur boję się jazdy bo kiedyś miałam wypadek. siedziałam z tyłu i jako jedyna wyszłam przytomna. Wyciągałam z auta siostrę i znajomego. Auto było pięciodrzwiowe. My mamy auto trzydrzwiowe i ze względu na Igora jeżdżę z tyłu. Strasznie się boję,że w razie czego się nie wydostanę :( No i panicznie się boję o mojego dziecia. Mam jakąś paranoję jeśli chodzi o jego życie i bezpieczeństwo.

Paula mam nadzieję,że wyniki będą pomyślne. Zdrówka dla Madzi życzę. Daj znak co powie dermatolog.

A teraz uciekam obiad kończyć. Igor już swój wciągnął i spać poszedł.

Ostatnia edycja:
Do góry