reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Aina buziaki dla Jasia z okazji ukończenia 5 m-ca*

Ja tylko na chwilkę dzisiaj pucuję okna wreszcie ujrzą światło dzienne więc wpadłam się tylko przywitać i zmykam:)
Miłego dnia wszystkim

reklama
aina buziaki dla cudności z okazji 5. miesiąca!
A tobie życzę aby dzionek minął jednak pod znakiem spokoju , bez płaczu i marudzenia.:tak:
basiekk zazdroszczę weny do mycia okien, ja jakos zebrac się nie mogę, a juz by sioe przydało :)

Witajcie.
U nas zimno,młody w końcu wyzdrowiał,ale nie wychodzę z nim już od jakiegoś czasu,bo normalnie znowu coś złapie..wrrr..Wczoraj przebrałam mu pierzynkę w łóżeczku i dobrze mu się spało:tak:
mandrzejczuk gratuluję zębolków!:-)U nas jeszcze ich nie ma...
aina przyjmij moje wyrazy współczucia
[*]. I buziak dla Jasia :*
bra cudnie! A kiedyś ludzie mówili,że w zależności od pierwszego słowa dziecko woła brata albo siostrę.Jak powie "tata",to woła brata,a jak "mama" to siostrę. Wiem,że to taka głupotka,ale u nas się sprawdziło :-p
A swoją drogą mojemu małemu ostatnio nieświadomie wyszło "baba" ze 3 razy. A teraz mówi "bebe",czyli wszystko jest "be"
:-D

Właśnie się dowiedziałam że mój sąsiad miał wczoraj wypadek. Chciał skręcić w lewo i ustawił się przy lewej krawędzi pasa, ale z naprzeciwka jechały auta więc czekał. A jak to zwykle bywa - idiotom za nim bardzo się spieszyło, więc jeden chciał wyminąć mojego sąsiada, ale mu się nie udało, zahaczył go i obrócił tak, że auto sąsiada wylądowało na przeciwległym pasie, po którym jechał akurat tir...Jechał z żoną w 6 miesiącu ciąży. Jej podobno nic się nie stało ale wzięli ją do szpitala na obserwację z uwagi na ciążę, a sąsiad ma pękniętą czaszkę i krwiaka na mózgu:-( Dobrze, że swoje starsze dziecko (5 latek) zostawili wcześniej u babci, bo gdyby siedziało na tyle to pewnie byłoby już po nim. :no:

Majowa masakra, powinni takiego zamknąć. Ostatnio (nie wiem może dopiero zauważyłam) strasznie ludzie szaleją na drogach...

A ja się rozłożyłam :-( wczorajszy dzień upłynął na wizytach u lekarzy. Jak mi się do piątku pogoszy, to dostanę antybiotyk. A 2 tyg. zaszczepiłam się. 1-y raz w życiu na grypę i już mnie dopadło choróbsko :wściekła/y:

karolq bo są dwie białe kreski na dole i myślałam,że są na wierzchu,ale niestety jeszcze nie przebiły,więc jednak czekamy za zębulkami...:sorry2:
Majowa to straszne! Co za idioci jeżdżą po tym świecie!:angry:
ypra zdrówka życzę;-)

Majowa, aż mi gęsia wyszła. Pamiętając historię tej dziewczyny z innego miesiąca o której pisałyście (z mężem pod tira wjechała), całą ciążę bałam się autem jeździć.

Majowa straszne! No ale nie na darmo mówi się, że na drogach jest najniebezpieczniej.

U nas takie białe na dziąsłach od urodzenia jest :p

Dziewczyny dostałam @, o kilka dni za szybko niż wyliczyłam :D Aż mi się żyć odechciewa jak przypomnę sobie jak bardzo bolało mnie po pierwszej cesarce. Teraz jeszcze jest znośnie... Można brać nospę?

W ogóle uciekam sprzątać bo jeszcze nic nie zaczęłam nawet hihihi

reklama
Ja tylko na chwilę, zaglądam się pochwalić, że w końcu jestem pełno magisterskim psychologiem!! od dzisiaj od 9tej .
Pozdrawiam

Do góry