reklama
bra00721
Fanka BB :)
aina buziaki dla cudności z okazji 5. miesiąca!
A tobie życzę aby dzionek minął jednak pod znakiem spokoju , bez płaczu i marudzenia.
basiekk zazdroszczę weny do mycia okien, ja jakos zebrac się nie mogę, a juz by sioe przydało
A tobie życzę aby dzionek minął jednak pod znakiem spokoju , bez płaczu i marudzenia.
basiekk zazdroszczę weny do mycia okien, ja jakos zebrac się nie mogę, a juz by sioe przydało
persefona
Witajcie.
U nas zimno,młody w końcu wyzdrowiał,ale nie wychodzę z nim już od jakiegoś czasu,bo normalnie znowu coś złapie..wrrr..Wczoraj przebrałam mu pierzynkę w łóżeczku i dobrze mu się spało
mandrzejczuk gratuluję zębolków!:-)U nas jeszcze ich nie ma...
aina przyjmij moje wyrazy współczucia
[*]. I buziak dla Jasia :*
bra cudnie! A kiedyś ludzie mówili,że w zależności od pierwszego słowa dziecko woła brata albo siostrę.Jak powie "tata",to woła brata,a jak "mama" to siostrę. Wiem,że to taka głupotka,ale u nas się sprawdziło
A swoją drogą mojemu małemu ostatnio nieświadomie wyszło "baba" ze 3 razy. A teraz mówi "bebe",czyli wszystko jest "be"
U nas zimno,młody w końcu wyzdrowiał,ale nie wychodzę z nim już od jakiegoś czasu,bo normalnie znowu coś złapie..wrrr..Wczoraj przebrałam mu pierzynkę w łóżeczku i dobrze mu się spało
mandrzejczuk gratuluję zębolków!:-)U nas jeszcze ich nie ma...
aina przyjmij moje wyrazy współczucia
[*]. I buziak dla Jasia :*
bra cudnie! A kiedyś ludzie mówili,że w zależności od pierwszego słowa dziecko woła brata albo siostrę.Jak powie "tata",to woła brata,a jak "mama" to siostrę. Wiem,że to taka głupotka,ale u nas się sprawdziło
A swoją drogą mojemu małemu ostatnio nieświadomie wyszło "baba" ze 3 razy. A teraz mówi "bebe",czyli wszystko jest "be"
karolq8
persefona jak to przeciez byly zeby?
aina buziak dla jasia
aina buziak dla jasia
Majowa Mamusia
Właśnie się dowiedziałam że mój sąsiad miał wczoraj wypadek. Chciał skręcić w lewo i ustawił się przy lewej krawędzi pasa, ale z naprzeciwka jechały auta więc czekał. A jak to zwykle bywa - idiotom za nim bardzo się spieszyło, więc jeden chciał wyminąć mojego sąsiada, ale mu się nie udało, zahaczył go i obrócił tak, że auto sąsiada wylądowało na przeciwległym pasie, po którym jechał akurat tir...Jechał z żoną w 6 miesiącu ciąży. Jej podobno nic się nie stało ale wzięli ją do szpitala na obserwację z uwagi na ciążę, a sąsiad ma pękniętą czaszkę i krwiaka na mózgu:-( Dobrze, że swoje starsze dziecko (5 latek) zostawili wcześniej u babci, bo gdyby siedziało na tyle to pewnie byłoby już po nim.
Majowa masakra, powinni takiego zamknąć. Ostatnio (nie wiem może dopiero zauważyłam) strasznie ludzie szaleją na drogach...
A ja się rozłożyłam :-( wczorajszy dzień upłynął na wizytach u lekarzy. Jak mi się do piątku pogoszy, to dostanę antybiotyk. A 2 tyg. zaszczepiłam się. 1-y raz w życiu na grypę i już mnie dopadło choróbsko
A ja się rozłożyłam :-( wczorajszy dzień upłynął na wizytach u lekarzy. Jak mi się do piątku pogoszy, to dostanę antybiotyk. A 2 tyg. zaszczepiłam się. 1-y raz w życiu na grypę i już mnie dopadło choróbsko
persefona
karolq bo są dwie białe kreski na dole i myślałam,że są na wierzchu,ale niestety jeszcze nie przebiły,więc jednak czekamy za zębulkami...
Majowa to straszne! Co za idioci jeżdżą po tym świecie!
ypra zdrówka życzę;-)
Majowa to straszne! Co za idioci jeżdżą po tym świecie!
ypra zdrówka życzę;-)
Matusia
Majowa, aż mi gęsia wyszła. Pamiętając historię tej dziewczyny z innego miesiąca o której pisałyście (z mężem pod tira wjechała), całą ciążę bałam się autem jeździć.
marzena9
Majowa straszne! No ale nie na darmo mówi się, że na drogach jest najniebezpieczniej.
U nas takie białe na dziąsłach od urodzenia jest
Dziewczyny dostałam @, o kilka dni za szybko niż wyliczyłam Aż mi się żyć odechciewa jak przypomnę sobie jak bardzo bolało mnie po pierwszej cesarce. Teraz jeszcze jest znośnie... Można brać nospę?
W ogóle uciekam sprzątać bo jeszcze nic nie zaczęłam nawet hihihi
U nas takie białe na dziąsłach od urodzenia jest
Dziewczyny dostałam @, o kilka dni za szybko niż wyliczyłam Aż mi się żyć odechciewa jak przypomnę sobie jak bardzo bolało mnie po pierwszej cesarce. Teraz jeszcze jest znośnie... Można brać nospę?
W ogóle uciekam sprzątać bo jeszcze nic nie zaczęłam nawet hihihi
reklama