reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Agnieszko masz najwspanialszy dar i cud obok siebie i to jest najważniejsze!! Cała reszta się ułoży. Dziecko nie jest końcem życia ale jego początkiem:tak:Co by się nie działo masz swojego synusia a takimi ludźmi jak ojciec P. nie warto się przejmować nawet...Ja też jestem młodą mamą, mam 22 lata, wzięłam dziekankę na ostatni semestr studiów licencjackich. Gdyby nie dziecko już miałabym dyplom i zaczęłabym studia mgr. Z moim mężem też bywa różnie, głównie dlatego, że on ma porąbaną rodzinkę, która tylko dąży do tego, żeby nas skłócić i czasem mam już różne myśli co do przyszłości mojego małżeństwa. Ale wiesz co? Z jednego się cieszę - z mojego kochanego Kubunia, bo bez względu na wszystko co się w moim życiu wydarzy mam jego i jak jest bardzo źle to przytulam się do Kuby i całą resztę mam w d***. Ułoży się wszystko, zobaczysz. Myśl o Was o dziecku bo to jest najważniejsze...Miłość dziecka uniesie Cię jak na skrzydłach ponad wszystkimi problemami w życiu i dzięki niej ze wszystkim sobie poradzisz. Bo miłość matka-dziecko jest czymś magicznym...Pewnie sama się już o tym przekonałaś, więc pamiętaj o tym kochana :* W razie czego tutaj zawsze możesz liczyć na nas:-)

Mój bąbelek właśnie zasnął. Chciałam mu obciąć pazurki u łapek tgo jedną owszem - obcięłam, ale drugiej już sobie nie dał:-DPrzez sen tak machał łapkami, że obcięcie paznokci bez palców graniczyło z cudem...Ja wcinam serniczek mamy i Was nadrabiam. Tak na marginesie używa któraś z Was płynu do higieny intymnej Pliva fem F? Byłam dzisiaj u mojej ginki, poleciła mi go przy antykoncepcji, która zmienia PH i przyczynia się do ataków infekcji grzybiczych...Zastanawiam się na jego kupnem, ale nie wiem czy jest sens, bo cena dość wysoka.

reklama
Agnieszka, zgadzam się z dziewczynami. O przyszłym teściu szkoda gadać, najlepiej chłopa olać ciepłym moczem. Warto, żebyś ze swoim facetem tylko pogadała, bo niby dlaczego masz być dla niego workiem treningowym? Jak coś mu z ojcem nie gra, to niech to z nim wyjaśnia, a nie się na Tobie wyżywa.
Ale co najważniejsze, masz przy sobie największy skarb na świecie! Nawet gdyby wszystko inne się waliło, dla Igorka jesteś najważniejszą osoba na świecie, a on na pewno też ma wyjątkowe miejsce w Twoim serduchu! Głowa do góry, za kilka lat maluch będzie już odchowanym dużym smykiem, a Ty nadal będziesz młodą mamusią:) A nie taką starą pierworódką jak ja na przykład:)
I nie wmawiaj sobie broń Boże, że my tu wszystkie mamy tak różowo, pewnie każda z nas ma w rodzinie jakiś twardy orzech do zgryzienia:) Ale trzeba być silnym, dla naszych dzieci!:) Jesteśmy z Tobą!

Bra, buziak dla Lenki!

MajaPolka Karolka spóźnione buziaki dla Waszych maluszków z okazji ukończenia kolejnego miesiąca:)

Bra Matusia buziaki dla Waszych dziewczyn z okazji 5teczki na suwaczku:)

Igor mi dzisiaj w dzień wsadził palec w oko, mam całe czerwone i strasznie mnie boli :( Poza tym mój syn jeszcze nie śpi i patrząc na niego nawet nie myśli o spaniu:/ Nie wiem co mu się ostatnio stało,że buszuje do tak późnej pory :confused2:

Persefona a Ty pojechałaś na studia czy na imprezy??!! Żeby mi to było ostatni raz !:laugh2::rofl2:

Ostatnia edycja:
Agnieszko podpisuję się pod dziewczynami. Teścia olej! Swojemu P wytłumacz, żeby się na Tobie nie wyżywał, bo Ty nie jesteś niczemu winna. Może uda Wam się niedługo zamieszkać razem z daleka od teścia. Jeżeli masz gorszy dzień przytulaj się do synka ile wlezie, i zaglądaj do nas. Wszystko się jakoś ułoży:) Synek podrośnie a Ty ułożysz swoje życie zawodowe.
Bra buziaki dla Lenusi*
Majeczko, Karolka - buziaki dla bąbelków*
Padam dzisiaj na twarz:) Jakoś tak sporo pracy dzisiaj przewaliłam. Teraz Kluseczka już śpi i ja zaraz uciekam bo same mi się oczka zamykają.

cześć :) chyba jako pierwsza dzis :)

my juz na nogach bo idziemy z Lenusią na pobranie krwi... pobieraja do 9. a ona jeszcze smacznie spi, a budzic jej nie mam sumienia , jest taka słodka :) na szczęście szpital mamy pod nosem, więc autem dotrzemy tam w dwie minuty :)
sny mialam okropne, pewnie dlatego, że na zapas sie zamartwiam. ale uspokoiłam się wczoraj troszku bo poczytałam o ewentualnych chorobach i każdej towarzysza inne bardzo widoczne zmiany, chociażby w odrębie twarzyczki.
co tam jeszcze... trochę się źle czuje, bo smutki zajadłam wczoraj wieczorem paczką piernikow ( boszszsz jak ja je uwielbiam)
dzis stresuje sie pobraniem krwi, więc dojadłam jeszcze 4 po sniadanku...
Życzę wam udanego dzionka - wesołego i słonecznego :tak: a sama uciekam do Lenki bo czas cus nam mocno zacząl uciekać, za chwile nawet bliska odległośc do szpitala nie pomoże :sorry:

Witajcie :)
Bra nie zamartwiaj się kochana, będzie dobrze:)

Ja dzisiaj dzień pod hasłem pranie:) więc zmykam będę później, miłego dnia!
Majowa buziaki dla Kubusia*
Mandrzejczuk buziaki dla Oskarka*

Ostatnia edycja:
Witam

Bra trzymam kciuki za Was&&&&&&&

Basiekkk u Ciebie pranie a u mnie prasowanie :/

Nie będzie mnie dziś bo M wychodzi szybciej z pracy. Wybieramy się na zakupy, od razu opłaty porobimy i śmigamy do znajomych po obiadku.
Zgage mam od samego rana więc nawet na śniadanie nie mam ochoty...Młody rozrabia w bujaku - wywala wszystkie zabawki i się cieszy,że głupia mama za każdym razem podaje :cool2:

Majowa buziak dla Kubulka :*

Mandrzejczuk buziaki dla Twojego facecika małego :*

reklama
Bra trzymam kciuki&&&&&&&&. Współczuje stresu

Agnieszka to tym bardziej szacun dla Ciebie, ze nie poddałaś sie takiej głupiej presji i nie usunełaś ciązy, jesteś dzielną kobietka i z a to masz nagrodę, trochę dla Ciebie niespodziewaną ale najpiękniejsza na świecie- Igorka. A co do teścia- z takim podejściem to ON najwięcej traci, bo nie nawiąze kontakntu z wnukiem i nawet nie zobaczy jakie to cudowne, ale cóż sam siebie tego pozbawia. A co do twojego P to tmoże faktycznie pogadaj z nim, ze rozumiesz że mu cięzko w całej tej sytuacji ale że Tobie jest źle kiedy to wszytsko odbija sie na Tobie. Starajcie się bo macie dla kogo:-) powodzenia

A u nas pięknej pogody c.d więc nieługo wybywamy na spacerek:-) milego wtroku dla kazdej mamusi i maluszka:-)

Do góry