reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Agnieszko masz najwspanialszy dar i cud obok siebie i to jest najważniejsze!! Cała reszta się ułoży. Dziecko nie jest końcem życia ale jego początkiem:tak:Co by się nie działo masz swojego synusia a takimi ludźmi jak ojciec P. nie warto się przejmować nawet...Ja też jestem młodą mamą, mam 22 lata, wzięłam dziekankę na ostatni semestr studiów licencjackich. Gdyby nie dziecko już miałabym dyplom i zaczęłabym studia mgr. Z moim mężem też bywa różnie, głównie dlatego, że on ma porąbaną rodzinkę, która tylko dąży do tego, żeby nas skłócić i czasem mam już różne myśli co do przyszłości mojego małżeństwa. Ale wiesz co? Z jednego się cieszę - z mojego kochanego Kubunia, bo bez względu na wszystko co się w moim życiu wydarzy mam jego i jak jest bardzo źle to przytulam się do Kuby i całą resztę mam w d***. Ułoży się wszystko, zobaczysz. Myśl o Was o dziecku bo to jest najważniejsze...Miłość dziecka uniesie Cię jak na skrzydłach ponad wszystkimi problemami w życiu i dzięki niej ze wszystkim sobie poradzisz. Bo miłość matka-dziecko jest czymś magicznym...Pewnie sama się już o tym przekonałaś, więc pamiętaj o tym kochana :* W razie czego tutaj zawsze możesz liczyć na nas:-)

Mój bąbelek właśnie zasnął. Chciałam mu obciąć pazurki u łapek tgo jedną owszem - obcięłam, ale drugiej już sobie nie dał:-DPrzez sen tak machał łapkami, że obcięcie paznokci bez palców graniczyło z cudem...Ja wcinam serniczek mamy i Was nadrabiam. Tak na marginesie używa któraś z Was płynu do higieny intymnej Pliva fem F? Byłam dzisiaj u mojej ginki, poleciła mi go przy antykoncepcji, która zmienia PH i przyczynia się do ataków infekcji grzybiczych...Zastanawiam się na jego kupnem, ale nie wiem czy jest sens, bo cena dość wysoka.

reklama
Agnieszka, zgadzam się z dziewczynami. O przyszłym teściu szkoda gadać, najlepiej chłopa olać ciepłym moczem. Warto, żebyś ze swoim facetem tylko pogadała, bo niby dlaczego masz być dla niego workiem treningowym? Jak coś mu z ojcem nie gra, to niech to z nim wyjaśnia, a nie się na Tobie wyżywa.
Ale co najważniejsze, masz przy sobie największy skarb na świecie! Nawet gdyby wszystko inne się waliło, dla Igorka jesteś najważniejszą osoba na świecie, a on na pewno też ma wyjątkowe miejsce w Twoim serduchu! Głowa do góry, za kilka lat maluch będzie już odchowanym dużym smykiem, a Ty nadal będziesz młodą mamusią:) A nie taką starą pierworódką jak ja na przykład:)
I nie wmawiaj sobie broń Boże, że my tu wszystkie mamy tak różowo, pewnie każda z nas ma w rodzinie jakiś twardy orzech do zgryzienia:) Ale trzeba być silnym, dla naszych dzieci!:) Jesteśmy z Tobą!

Bra, buziak dla Lenki!

MajaPolka Karolka spóźnione buziaki dla Waszych maluszków z okazji ukończenia kolejnego miesiąca:)

Bra Matusia buziaki dla Waszych dziewczyn z okazji 5teczki na suwaczku:)

Igor mi dzisiaj w dzień wsadził palec w oko, mam całe czerwone i strasznie mnie boli :( Poza tym mój syn jeszcze nie śpi i patrząc na niego nawet nie myśli o spaniu:/ Nie wiem co mu się ostatnio stało,że buszuje do tak późnej pory :confused2:

Persefona a Ty pojechałaś na studia czy na imprezy??!! Żeby mi to było ostatni raz !:laugh2::rofl2:

Ostatnia edycja:
Agnieszko podpisuję się pod dziewczynami. Teścia olej! Swojemu P wytłumacz, żeby się na Tobie nie wyżywał, bo Ty nie jesteś niczemu winna. Może uda Wam się niedługo zamieszkać razem z daleka od teścia. Jeżeli masz gorszy dzień przytulaj się do synka ile wlezie, i zaglądaj do nas. Wszystko się jakoś ułoży:) Synek podrośnie a Ty ułożysz swoje życie zawodowe.
Bra buziaki dla Lenusi*
Majeczko, Karolka - buziaki dla bąbelków*
Padam dzisiaj na twarz:) Jakoś tak sporo pracy dzisiaj przewaliłam. Teraz Kluseczka już śpi i ja zaraz uciekam bo same mi się oczka zamykają.

cześć :) chyba jako pierwsza dzis :)

my juz na nogach bo idziemy z Lenusią na pobranie krwi... pobieraja do 9. a ona jeszcze smacznie spi, a budzic jej nie mam sumienia , jest taka słodka :) na szczęście szpital mamy pod nosem, więc autem dotrzemy tam w dwie minuty :)
sny mialam okropne, pewnie dlatego, że na zapas sie zamartwiam. ale uspokoiłam się wczoraj troszku bo poczytałam o ewentualnych chorobach i każdej towarzysza inne bardzo widoczne zmiany, chociażby w odrębie twarzyczki.
co tam jeszcze... trochę się źle czuje, bo smutki zajadłam wczoraj wieczorem paczką piernikow ( boszszsz jak ja je uwielbiam)
dzis stresuje sie pobraniem krwi, więc dojadłam jeszcze 4 po sniadanku...
Życzę wam udanego dzionka - wesołego i słonecznego :tak: a sama uciekam do Lenki bo czas cus nam mocno zacząl uciekać, za chwile nawet bliska odległośc do szpitala nie pomoże :sorry:

Witajcie :)
Bra nie zamartwiaj się kochana, będzie dobrze:)

Ja dzisiaj dzień pod hasłem pranie:) więc zmykam będę później, miłego dnia!
Majowa buziaki dla Kubusia*
Mandrzejczuk buziaki dla Oskarka*

Ostatnia edycja:
Witam

Bra trzymam kciuki za Was&&&&&&&

Basiekkk u Ciebie pranie a u mnie prasowanie :/

Nie będzie mnie dziś bo M wychodzi szybciej z pracy. Wybieramy się na zakupy, od razu opłaty porobimy i śmigamy do znajomych po obiadku.
Zgage mam od samego rana więc nawet na śniadanie nie mam ochoty...Młody rozrabia w bujaku - wywala wszystkie zabawki i się cieszy,że głupia mama za każdym razem podaje :cool2:

Majowa buziak dla Kubulka :*

Mandrzejczuk buziaki dla Twojego facecika małego :*

reklama
Bra trzymam kciuki&&&&&&&&. Współczuje stresu

Agnieszka to tym bardziej szacun dla Ciebie, ze nie poddałaś sie takiej głupiej presji i nie usunełaś ciązy, jesteś dzielną kobietka i z a to masz nagrodę, trochę dla Ciebie niespodziewaną ale najpiękniejsza na świecie- Igorka. A co do teścia- z takim podejściem to ON najwięcej traci, bo nie nawiąze kontakntu z wnukiem i nawet nie zobaczy jakie to cudowne, ale cóż sam siebie tego pozbawia. A co do twojego P to tmoże faktycznie pogadaj z nim, ze rozumiesz że mu cięzko w całej tej sytuacji ale że Tobie jest źle kiedy to wszytsko odbija sie na Tobie. Starajcie się bo macie dla kogo:-) powodzenia

A u nas pięknej pogody c.d więc nieługo wybywamy na spacerek:-) milego wtroku dla kazdej mamusi i maluszka:-)

Do góry