Majowa Mamusia
Fanka BB :)
Agnieszko masz najwspanialszy dar i cud obok siebie i to jest najważniejsze!! Cała reszta się ułoży. Dziecko nie jest końcem życia ale jego początkiemCo by się nie działo masz swojego synusia a takimi ludźmi jak ojciec P. nie warto się przejmować nawet...Ja też jestem młodą mamą, mam 22 lata, wzięłam dziekankę na ostatni semestr studiów licencjackich. Gdyby nie dziecko już miałabym dyplom i zaczęłabym studia mgr. Z moim mężem też bywa różnie, głównie dlatego, że on ma porąbaną rodzinkę, która tylko dąży do tego, żeby nas skłócić i czasem mam już różne myśli co do przyszłości mojego małżeństwa. Ale wiesz co? Z jednego się cieszę - z mojego kochanego Kubunia, bo bez względu na wszystko co się w moim życiu wydarzy mam jego i jak jest bardzo źle to przytulam się do Kuby i całą resztę mam w d***. Ułoży się wszystko, zobaczysz. Myśl o Was o dziecku bo to jest najważniejsze...Miłość dziecka uniesie Cię jak na skrzydłach ponad wszystkimi problemami w życiu i dzięki niej ze wszystkim sobie poradzisz. Bo miłość matka-dziecko jest czymś magicznym...Pewnie sama się już o tym przekonałaś, więc pamiętaj o tym kochana :* W razie czego tutaj zawsze możesz liczyć na nas:-)
Mój bąbelek właśnie zasnął. Chciałam mu obciąć pazurki u łapek tgo jedną owszem - obcięłam, ale drugiej już sobie nie dałPrzez sen tak machał łapkami, że obcięcie paznokci bez palców graniczyło z cudem...Ja wcinam serniczek mamy i Was nadrabiam. Tak na marginesie używa któraś z Was płynu do higieny intymnej Pliva fem F? Byłam dzisiaj u mojej ginki, poleciła mi go przy antykoncepcji, która zmienia PH i przyczynia się do ataków infekcji grzybiczych...Zastanawiam się na jego kupnem, ale nie wiem czy jest sens, bo cena dość wysoka.
Mój bąbelek właśnie zasnął. Chciałam mu obciąć pazurki u łapek tgo jedną owszem - obcięłam, ale drugiej już sobie nie dałPrzez sen tak machał łapkami, że obcięcie paznokci bez palców graniczyło z cudem...Ja wcinam serniczek mamy i Was nadrabiam. Tak na marginesie używa któraś z Was płynu do higieny intymnej Pliva fem F? Byłam dzisiaj u mojej ginki, poleciła mi go przy antykoncepcji, która zmienia PH i przyczynia się do ataków infekcji grzybiczych...Zastanawiam się na jego kupnem, ale nie wiem czy jest sens, bo cena dość wysoka.