reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witam się i ja

Płakać mi się chce ,że mój synio już taki duży.Kiedy to zleciało???:shocked2: Śniło mi się dziś że rodziłam i dostawałam pełno smsów od Was. Dziękuję Wam za nie bo pół roku temu było tak samo. I chociaż bolało to pamiętam że miło było czytać słowa otuchy od Was :):):)
Adeczka gdzie jesteś..Buziak dla naszej "bliźniaczki" młodszej o dwie minutki :*
Futrzaczku buziol dla Filipka :*:*

Ja tylko na momencik, bo muszę dziś na jakieś zakupy lecieć i się spakować.
Dziękuję za miłe słowa. Mam nadzieję,że dam radę;-)
Kamia pod koniec miesiąca mają zapraszac na drugi etap tak z 15 osób.Mam nadzieję,że mnie zaproszą :blink:
basiekk do biznes woman mi dużo brakuje :sorry2:
jolek, Futrzaczek buziale dla waszych dzieciaczków :***
Kamcia w domu też można fajnie spędzić czas. Wystarczy troszkę kreatywności ;-)Niech ci zrobi jakąś kolacyjkę jak małe pójdą spać, a potem owinie się w czerwoną kokardę,żebyś go rozpakowała na przykład:-p;-)
Alex,Żelka gratulacje z okazji kolejnych ząbków. U nas w tej materii jednak cisza..:baffled:

Dziękuje kochane, przepraszam, pozniej nadrobie.
Mam się kiepsko, nie mogłam całą noc spać, byłam mokra, obudziłam się z płaczem.
Nie moge rozmawiać z moją Mamą, Babcią bo to tylko mnie przygnębia. Dziś idziemy do ortopedy, a pozniej wychodzę na cały dzien z domu,żeby zająć czymś myśli.
Bra bliska ciocia, mieszałyśmy nawet w tej samej klatce, na tym samym pietrze, wiec... cieszę się w sumię teraz,że jestem w Szczecinie.
Nie pojadę niestety na pogrzeb, za daleko i nie będę znów Jasia ciągneła 800 km, dopiero się zaaklimatyzował. Tęsknie teraz za rodziną, chciałabym z Nimi być w tej chwili.

Joluś ucałuj Igusia z okazji pół roczku:*

reklama
Hejka :-)

miałam wczoraj oglądać film a w połowie zasnęłam jak dziecko... :tak:;-)

Dziękujemy ślicznie za wszystkie całuski i również ślemy w ramach podziękowań :* :* :*
Joluś - dla Igusia też moc uścisków ! :*

a My znowu zakatarzeni tzn. Szymek! wrrrr normalnie wściekła jestem jak osa i już mam tego serdecznie dosyć bo kurna zanim poszedł do tego francowatego przedszkola nie chorował a przecież nie trzymałam go pod kloszem bo chodziliśmy i na place zabaw i do sklepów , i w każdą pogodę i był luzik a teraz ! matki puszczają chore dzieci do przedszkola a potem to tak się kończy! nie wiem co robić czy przeczekać ten zły okres czy jak normalnie ręce opadają ... mamusie starszych dzieci jak to u Was wyglądało ? poradźcie coś proszę ...

Do góry