reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Kamcia szkoda, że mieszkam tak daleko bo z miłą chęcią wpadłabym do Ciebie i popilnowała Twoje laseczki. A Ty byś mi odrobiła w niedzielę i popilnowała moją małą Francę bo wtedy ja mam urodziny :-D
A tak na poważnie może jakaś koleżanka??
p.s. Twoja Emcia używa smoka??

Też zaraz zmykam spać bo mąż już śpi w salonie więc mus go obudzić i wygonić do sypialni, a on beze mnie nie pójdzie:-).

reklama
Żelka ucałuj małego z okazji pięciu miesięcy
Marzenka to widzę że u ciebie ząbkowanie na takim samym poziomie jak u nas

Mam dość dziadkowie rozpuścili mi dziecko. Mała nawet 5 minut sama nie posiedzi cały czas trzeba z nią siedzieć i gadać a najlepiej nosić bo siedzieć nie lubi. Nawet przestała zasypiać sama tylko ją bujać nauczyli. No i teraz jak się nawierzyli bo ciężka (7kg) to ponoszą chwile i ich nie ma a ja zostaje sama. Dzisiaj zrobiłam wojnę i im ją podrzuciłam bo ci już leżą w łóżku do spania a ja nawet nie miałam czasu iść się wykapać to krzyczeli byle szybko bo śpiący są.

jolek - wycałuj ode mnie Igorka - to już pół roku!!! Ja się nie zgadzam na to! Za szybko zdecydowanie mija ten czas.
adeczka - jeśli tu zajrzysz to buziaki również dla Lenki :)
futrzaczku - mnóstwo buziaków dla Filipka

Co do dyskusji o smoku to mój jakiś czas temu uznał że to dla dzidziusiów i teraz ciamka łapkę. Zawsze do spania paluchy do buzi i jazda. No ale cóż, wyrośnie, próbowałam podawać smoka zamiast paluchów to wypluwał z obrzydzeniem.
aina - trzymaj się, tulimy mocno :*

Ja teraz czekam aż syn mi zaśnie i zmykam pod prysznic. Może znowu wyjdziemy dzisiaj w chuście? Wczoraj zrobił furorę na spacerku :)

Dzień dobry :-) Wstawać śpiochy:-)
Ja dzisiaj mam dobry humor bo się wyspałam, Klusek wstała dzisiaj aż o 5 na cyca:szok:, potem o 7 i śpi jeszcze :-D<żeby nie było to się nie chwalę:-D>

Salsera mam prośbę cyknij fotkę jak ubierasz w taką pogodę siebie i Mikołajka do chusty<prosi ładnie> bo ja zielonego pojęcia nie mam jak ubrać, raz próbowałam, ubrałam małą, ubrałam siebie, zanim wywiązałam chustę obie się spociłyśmy i kluch zaczął kwękać, jak się okazało wywiązałam źle bo było krzywo i w końcu zrezygnowałam i wyszłyśmy w wózku:baffled:

Joluś - dużo buziaków dla Twojego półroczniaka*, ja pitolę kiedy to zleciało:szok:
Futrzaczku- dla Filipka również dużo całusków*
Żelka - spóźnione buziaki dla Tymka* i swoją drogą wygląda na to, że mamy urodziny w tym samym dniu:-). Ja rocznik 84 a Ty??

U nas pogoda ble, ale mam nadzieję, że się poprawi.
Miłego dnia:)

basiekk - wczoraj ubrałam małego tylko w czapkę, reszta po domowemu a na to kurtala moja, i zapięłam w niej i jego i siebie. To taka sportowa kurtka i się wmieściliśmy. A jak cieplutko nam było. Bo na wierzchu musiałby mieć rajstopy pod spodniami żeby mu girek nie podwiewało a jeszcze się nie dorobił. A tak rachu ciachu i bylismy gotowi do wyjścia :)

reklama
Do góry