reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Aina przyytulam mocno ... myśle, że skoncentrowanie się na Jasiulu troche zajmie myśli.
Jestem styrana wyszła nam druga jedynka :szok: więc mam Goofiego w domu. Dodatkowo jestem sfrustrowana bo kurier zostawil przesyłke z kombineonem jesiennym Tymka u sąsiadki której wiecznie nie ma (co to za k...wa pomysł, żeby kurier zostawiał przesyłki po sąsiadach) powiedzial że to nie jegio brocha - ze nie moge sie skontaktować z nia ... <sciana>

Nienadrobie was dzisiaj już chyba ... leciam Was coś podczytać.

jaipur twój mąż to normalnie jak mój...sprzed pięciu lat :-D super pomysł ma chłopina :tak:
marzena
:szok: ja ostatnio prawie chałupe spaliłam to dla równowagi ktos może prawie zalać ;-)

jestem zszokowana ile ząbków nam się sypie, ściskam wszystkie mamusie i nasze malutkie brzdące :-) przyznaje że ogarnia mnie niepokój gdy czytam o tym marudzeniu, biedaczki musza czuc okropny dyskomfort, pewnie swędzenie, może ból :-( biedne te nasze ludki małe, a u nas jeszcze ani widu ani słychu, jedynie taaaaakie ślinotoki :-D

Ostatnia edycja:
aina wspolczuje kochana, trzymaj sie dzielni
zelka ja bym zadzwonila do kuriera i powiedziala ze sasiadka twierdzi ze nic nie dostala ;) i ze nie ma podpisanego przez Ciebie odbioru wiec dalej czekasz na swoja przesylke. moze przestalby wycinac ludziom takie numery. nienawidze kurierow ktorzy tak robia, nie zycze sobie zeby sasiedzi wiedzieli co gdzie i za ile kupuje :[

bra i mamy ząbkujące polecam gorąco specyfik Camilia przy ząbkowaniu ... szybko i skutecznie łagodzi dyskomfort ... to jest homeopatyczny specyfik który zakrapla się do buzi maluszka, wchłania się przez błonę śluzową i bardzo szybko działa.

A na kuriera mąż smaruje skarge ...

Ostatnia edycja:
żelka mam camille juz przytgotowana na zaś :-) a na kuriera skarga to dobry pomysł! nie jestem pewna czy on może zostawic paczke u kogos innego. do mnie zawsze dzwonili z pytaniuem czy mogą cos takiego zrobić...

Dzisiaj w mądrej książce wyczytałam, że ślinienie to jest nie tyle objaw ząbkowania a w pierwszej kolejności objaw dojrzałości dziecka do jedzenia papek. Bo ślina potrzebna do rozdrabniania jedzenia. A pchanie wszystkiego do buzi ma aspekt poznawczy. Mati i ślini się i pcha łapki i zabawki do paszczy a zębów ani widu ani słychu, dziąsła różowe, nie przekrwione, twarde, nie rozpulchnione, nie spuchnięte.

Wiecie jakiego ja mam dzisiaj lenia. No nic mi się cały dzień nie chce. W środę maja przyjść znajomi oglądać nasze mieszkanie bo chcą kupić. Powinnam codziennie coś posprzątać, żeby na środę było cycuś-glancuś. I co? I nic. Nie mam weny! Ogarniam tylko co bieżące...

Za to dzisiaj byliśmy u kamieniarza pogadać o blatach granitowych do kuchni :D

aina trzymaj się kochana :*:*:*
jaipur fajnie wam :-)
my mieliśmy wyjść jutro żeby uczcić moje urodziny to nie ma komu dzici zostawić.. jestem załamana ze nawet na jedną noc nie ma niani...
:-(
więc urodziny jak nie urdziny spędzę jak każdy dzień ... bez większych rewelacji....:confused2: aż mi się wsyztskiego odechciewa
idę zaraz się kąpać i spac.. miłej nocki :*

reklama
Marzenko też gdzieś o tym czytałam (miałam jakąś gazetę z rozwojem dzieci,ale gdzie ja ją mam :baffled::baffled:)
Mój dzieć zrobił strajk i nie śpi.To pewnie kara za to że po 18tej nie daliśmy mu pospać..Za to ja padam na twarz.

Kamcia jak chcesz to ja Ci dzieci popilnuję :tak:

Do góry