reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Hej Dziewczyny!! Strasznie długo mnie tu nie było i chyba nie dam rady nadrobić tego wątku.. Zaczęły mi się zajęcia i nie bardzo mam teraz czas..

Z nowości co u nas to mamy juz dwa ząbki, i próbujemy juz samodzielnie siadać :)

Aina 3maj się Kochana! Przesyłam uściski!

P przyjechal na chwilkę i wrocil do pracy, bo ma pacjenta. Więc znów siedzę sama, odliczam godziny do Jego powrotu. Dziękuje kochane

aina kochanie wiem co przeżywasz. U nas szwagier mojego M popełnił samobójstwo tydzień po naszym powrocie ze szpitala.Nawet małego nie widział:-(Teraz co mały skończy kolejny miesiąc,to myslę tez o nim. Bardzo fajny facet z niego był. I do tej pory nie wiemy dlaczego....
Jakbyś chciała pogadać do pisz. Tulam

edit: Dziewczyny od jutra będę rzadziej tu zaglądać,bo jadę na studia...ale obiecuję was nadrobić :)

reklama
Ainka kochana, trudna sprawa, ściskam Cię mocno. Zastanawia mnie zawsze dlaczego ludzie decydują się na tak drastyczny krok. Przecież nie ma sytuacji bez wyjścia. Smutne :-(. Ainka jeszcze raz wielkie uściski.

Persefona fiu fiu fiu widzę biznes women mamy wśród nas :-D

Ja dzisiaj zmykam do kosmetyczki pierwszy raz od niepamiętnych czasów idę się odchamić. Z Kluseczką zostaje mąż i dobrze bo jest dzisiaj mega marudna i niech się przekona jak to fajnie sasassasassaa :cool2:
Tak w ogóle to się witam :-D

Do góry