reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam
Żelka gratulacji z okazji zębulków:-) no i buziaki z okazji ukończonego kolejnego miesiąca :***
jolek to praca biurowa:tak:A dzieciaki zostałyby z teściową,jakby mnie przyjęli.Początkowo to tylko 5h dziennie (bez weekendów),więc nie byłoby źle.
madzik wspaniałe wieści :)
Agniieszka trzymam kciuki &&&

A ja zapomniałam wam powiedziec,że Remik już od pewnego czasu to nawet kciuka nie tyka. Także nie lubi ani smoczka ani paluszków i zasypia bez tych "gadżetów":-DCzasem mu wcisnę smoka to ma nerwy na mnie i od razu ryk i wyplucie,także nie da rady:-p

reklama
Hejka:-)

stukam się poranną kawką , siup :-)

brrr zimnica ale dzisiaj mężulo zawiózł synka do przedszkola a ja ma nadzieję że do 13 się ociepli chociaż ciut:tak:
tak konkretnych planów na dziś - brak ;-)

Persefona- a cóż to za praca ? i oczywiście trzymam kciuki aby wybrali Ciebie :tak:
Żelka- gratki za zębolka :-)
Madzik- fajnie malusi będzie z kimś kogo zna a szczególnie z kimś kogo dobrze zna mama :-)
Jolek- buziak dla Ciebie :*

Witam się przedpołudniowo!
Żelka
, najlepszego dla Tymka!
Jaipur, nie mam obaw o wtrącanie, bo to młoda siksa jest, 6 lat młodsza ode mnie i słucha mnie jak wyroczni:) Tym bardziej zadowolona jestem, że właśnie z nią Julek zostanie, bo kto jak kto, ale ona na pewno będzie robić wszystko tak jak ja chcę:)
Agnieszka, trzymam kciuki za rehabilitację. Daj znać jak będziecie po wszystkim.

madzik super wieści..
persefona .. no właśnie... pamietam jak Emka ssała kciuczka czasem jak ją odkładałam do łózeczka.. a jak napisałas że Twoje malenstwo zasypia bez kciuka to sobioe uiświadomiłam że Emka tez od dawna nie miała kciuka w buzi...
to chyba był taki odruch maluszków :-) z którego wyrosły :-)
a taka praca to jest praca..:-) zarobisz a się nie narobisz :-p życze żeby się udało :-)

Witajcie,
wczoraj nawet na moment nie udało mi sie tutaj zajrzeć:sorry:
Weszłam tylko na chwilę na internet i zamówiłam małej śpiworek do wózka, bo zimmmma idzie ;) a u nas w sklepach jeszcze nie ma.

Zosia wczoraj miała super dzień - na codzień towarzystwa jej brakuje. Były wczoraj u mnie przed południem kumpele z maluchami (ponad rok) i Zosieńka była super grzeczna. Popołudniu byli teściowie, więc też uśmiechy na lewo i prawo. Płaczu nie słyszałam wczoraj wcale - ulga, bo od kilku dni maa była nie do wytrzymania:baffled:

Zobaczymy jaki dziś dzionek będzie.

Dzis przychodzi do nas babka, która byc może zajmie się Zosią. Zobaczymy jakie zrobimy na sobie wrażenie...

Dzięki za pamięć i życzonka dla Zosi:-)

jolek - duuużo cierpliwości Ci życzę przy marudnym Igorku
madzik - super, zazdroszczę takiej opiekunki. Ile ja bym dała, żeby moja siostra mogła zająć sie Zosią! Ma doświadczenie dziewczyna, więc w ciemno bym jej małą zostawiła, poza tym to jej matka chrzestna ;)

Dziewczyny, nadal śmigacie na spacery w chustach?? bo jak dla mnie jest już za zimno, a w kurtkę Zosia się ze mną nie zmieści.

Żelka - gratuluję ząbka

no i nie pamiętam, co jeszcze miałam napisać ...

Lepi, moja siostra też jest matką chrzestną Julka:) Doświadczenia co prawda nie ma, ale nabędzie w praniu:) Często bywa u nas, więc całkiem zielona nie jest. Od grudnia ją biorę na ostry trening i żeby młody bardziej przyzwyczaił się do niej, a od stycznia do pracy wracam z nieco lżejszym sercem:)

Witam się,

Madzik super, że siostra zostaje z Małym,
Żelka gratuluję ząbka

Ja jeszcze chodzę w chuście. Ubrałam ciepły polar, bez zapinania było mi jeszcze ciepło.
Ciężka noc. Mały wcześnie wstał, a ja wieczorem dostałam okres. Fajnie mi było bez niego.

Bry

Gratuluję ząbków, okrągłych rocznic, trzymam kciuki za prace i trzymanie nerwów na wodzy :-)

Chodzimy w chuście i nie zamierzamy przestać, cieplej niż w wózku :-)

Yyyy.... no to tyle chyba...

Wałsnie dzwoniła moja mama,że moja ciocia z która mieszkam w jednej klatce popełniła samobójstwo... Jestem roztelepana, P nie moze przyjechac...nie chce byc teraz sama:-(

reklama
Aina tulam Cię kochana To straszne co się stało. Przytul się do Jaśka, powinno być trochę lepiej.

Ostatnia edycja:
Do góry