reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Bry.

Czekam na wieści od Bubbles.
Jagoda jest tak nieznośna co drugi dzień, że masakra, jęczy, wyje, nie śpi w nocy, wstaje o 5 a mi już brak pomysłu i sił na zagadywanie i noszenie. Do tego jestem zła jak osa, wszyscy mnie drażnią i mam ochotę komuś z pięści przywalić :angry:

Najchętniej Kopacz, bo szczerze kobieta mnie drażni a po tym co napisałyście, jeszcze bardziej.

Alex gratuluję ząbka i niezmiennie tulę w żalu po ogromnych stratach jakich doznaliście :-(

Zdrowia dla wszystkich, koniec końców tego nam może najbardziej brakować :cool:

reklama
Cześć dziewczyny, nie kaszleć mi tu i nie kichać;)) bo zarażacie;-) Jakoś dziwnie się czuję dzisiaj.

sylwia będzie dobrze, jak nie za 1 razem to za następnym:tak:

nie mówcie nic o pracy, mi się już macierzyński skończył 17.09,nawet nie zauważyłam kiedy..

Futrzaczku dzięki ,że napisałaś do Bubbles, trzymam kciuki za dobre wieści&&&&

Mój maluszek tez dzisiaj strasznie rozdrażniony, cały czas marudzi i popłakuje i zasnąć nie mógł ale całe szczęście śpi teraz sobie smacznie już prawie godzinkę.

A mój wstał o ... 12. Tylko gnida wieczorem zasypia koło 21-22 a potem się budzi i wariuje do 24 -1 w nocy i zasypia dopiero jak się wszyscy położymy, przy cycku. A potem odsypia do południa. No ale to nie ten dział.

Hope szkoda strasznie, że Jagódź troszkę zwariowała ;)

Alex gratki z okazji zębulona :)

Futrzaczku fajnie, że urodzinki udane :)

Też macie jakiś durnowaty widok okna dialogowego jak odpisujecie? Czy tylko mi się coś pokićkało?

wiesz co marzena jak możesz tak mówić na bobaska:-D gnidka ,gnideczka ale gnida?:-D:-D:-D

no coś ulepszyli z tym oknem dialogowym, ble

wszyscy już mają zęby a my dalej łyse i bezzębne.. i jak nam dobrze,ze tym:))

reklama
Co wchodzę na forum to coś nowego się pojawia, jakieś zmiany graficzne... Ja zawsze twierdzę, że lepsze jest wrogiem dobrego :)

Oj Jaipur, czepiasz się :p W książeczce co Salsera promowała wierszykiem są jeszcze inwektywy :p

My też łysi jeszcze i bezzębni :D:D:D I też fajnie. Kłaczorków obcinać nie trzeba i cycki całe :p Paulina jak miała 8 miesięcy miała takie długie włosy że musieliśmy spinkami jej spinać żeby do oczu nie leciały. A na roczku w kościele miała już kucyki.

Czy Wasze maluchy też tak emocjonalnie reagują jak zabawkę zobaczą? Mój to robi wiatrak kończynami i jeszcze huczy jak sowa z ekscytacji :D

Do góry