reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Dzień dobry:)
U nas też nocka masakiera, jedzonko do północy co dwie godzinki, a po północy co godzinkę. I to cwaniara nie jest głodna, tylko po ciumka kilka razy cyca i zasypia.
A pogoda okropna buro, wiatrzysko okropny i deszcz:wściekła/y:

Alex ściskam mocno, gratulacje zębolka dla Gapcia Twojego

Miłego dnia:)

reklama
witam się deszczowo:tak:
Hope trzymam mocno kciuki za Mamunie!
Bra brak mi słów, pieprzona służba zdrowia!
Alex przytulam Cie z całych sił, gratulujemy ząbka:tak:
Bassiek czapa Kluski rewelacja!;-)

do mnie nbiedlugo koleżanki przychodzą na ploteczki, więc czekam! Byłam rano po ciasteczka:)
a w sobote/ niedziele wybieramy się na targi "Mamy dziecko" zobaczymy co tam ciekawego będzie;)

Hejka :-)

Baby ależ naskrobałyście ... :-p:tak::-D

Urodzinki udane , Szymek zadowolony a to najważniejsze :-) jeszcze raz dziękujemy ciocią za życzonka i buziaczki a to od Szymcia dla Was :*:* mówiłam mu o Was to powiedział że też da buziaczka :)

Rano do przedszkola odwiózł Nas dziadek bo My do wychodzenia a tu leje ;/ już chciałam zostawić go w domciu ale on mówi że chce do iść no to zadzwoniłam do dziadzi i dziadzia odwiózł wnusia. :-) Po przedszkolu mamy kontrole tego uszka ale na pewno jest już OK.

Alex- Całuski :* i światełko dla Twoich Aniołków
[*] , gratki za zębolka niuńka :*
Bra- ja pierdziut to masakra jakaś! tą całą Kopacz to powinni wykopać w pizdu! mam nadzieję że mama nie będzie musiała długo tam przebywać i ze ominą już ją wszelkie niedogodności ( ale czy to możliwe? bynajmniej trzymam kciuki! )
Hope- nie ma to jak w domciu , szybciej się wróci do zdrówka :tak:
Aina- miłego plotkowania :tak:

aha wczoraj zostałam poproszona o bycie mamą chrzestną dla jeszcze siedzącej w brzusiu ale już lada moment po tej stronie brzuszka Hani :-):tak: było mi bardzoooo miło to Nasi przyjaciele , byłam ich świadkową na ślubie ale nie spodziewałam się tego .

Witam się ciepło bo tak zimno na dworze, ze aż smutno sie robi;-)

Alex tulę mocno, przykro mi, że musiałaś przejść takie tragedie ale dobrze że masz przy sobie swój skarbek :-) no i wielkie gratki ząbka:-)

Bra nasza służba zdrowia jest tylko dla ludzi o mocnym zdrowiu i nerwach:wściekła/y:

Mandrzejczuk współczuje migren:-( tez uważam że macierzyński w Polsce to jakiś żart... no ale skoro jak ostatni w ddtvn pisałysmy była kobieta , która mówi że to aż za duzo to widocznie niektórym to odpowiada:no:

Aina to miłych ploteczek:-)

futrzaczku dziekujemy ze napisalas do bubbles, mam nadzieje ze u Filipka wszystko ok.

u nas tez pogoda okropna, siedze z malym caly dzien w domu bo leje masakrycznie, a on do tego podlapal gdzies katar, chrumka strasznie, a jak na brzuszku lezy to gile wylatuja strumieniami...
w przyszly piatek mam egzamin na prawko, jakos nie daje sobie duzych szans, no ale nie kazdy musi zdac za pierwszym razem ;)
glupia sprawa ale juz 2 razy zdazylo mi sie ze mialam skrecic na skrzyzowaniu w prawo i pojechalam w lewo :p tak wiec laski jak ktoras z was jezdzi w krakowie to uwazajcie prosze :szok::-D

wszystkim gratuluje pojawiajacych sie zabkow!! u nas jeszcze nic sie nie dzieje w tym temacie:-)

Dziewczyny, a kiedy tą paczkę z gerbera dostałyście? Koło 5 miesiąca? Bo ja nic nie mam póki co, a z hippa dostałam i też wypełniałam tylko te ankiety w szpitalu.
Ja też dołączam do grona tych, które powoli o pracy muszą zacząć myśleć. Byłam wczoraj, poskładałam wnioski o urlop i takie tam cuda i mam spokój do 19 grudnia. Zostaje mi 8 dni roboczych do końca roku, więc pewnie na chorobowe pójdę. A od stycznia do pracy niestety:( Najbardziej mi się wyć chce, jak pomyślę, że młodego na cały dzień do żłoba będę musiała oddać, ale nie mam wyjścia:( Wszyscy mnie wokół pocieszają na szczęście, że Julek da sobie radę, więc ja to pewnie zniosę gorzej niż on.
Co ja to jeszcze miałam... Aha, chciałam się Wam pochwalić, że odkąd Julek łyżeczką jeść dostaje to powoli rezygnuje ze smoka!:) Cieszę się, że nie przegapiłam tego momentu. Teraz już po śniadanku zasypia bez smoczka, tylko trochę sobie pomarudzi, a i wieczorem do zaśnięcia też już smok niepotrzebny:) Wielka to radość dla mnie, bo martwiłam się, że masakra z tym dydem będzie.
Nie wiem tylko co się w nocy dzieje, śpi max 3-4 godziny i koniec, a potrafił 6-8 przespać bez przerwy. Myślę, że może to zęby. Co prawda nic nie widać jeszcze, ale może coś się zaczyna dziać powoli. Bo jak nie zęby to nie wiem o co mu może chodzić. Przecież w ciągu dnia go nie głodzę, żeby w nocy musiał nadrabiać:)
Aaaa, jeszcze zdrówka dla wszystkich chorujących. U mnie małż powoli z grypy wychodzi, na szczęście nas nie złapało.
Bra, tak to jest w tym kraju z służbą zdrowia. Moi dziadkowie też ostatnio na izbie przyjęć dokładnie 12,5 godziny spędzili, zanim dziadek został na oddział przyjęty. Dodam tylko, że ma 80 lat:(

reklama
Witam się. U nas też szaro,buro i ponuro:sorry:
Gabi katar już przechodzi,ale młodego jeszczę męczy.Musi mieć wysoko poduszkę jak śpi,albo przekręca się na bok lub brzuch-wtedy mu łatwiej oddychać. Ale co najciekawsze-jak nie śpi,to jest ok,oddycha noskiem:eek:
salsera książka the best:rofl2:
basiekk dasz radę:tak:a czapeczka super! Moja starsza jakby ją zobaczyła,to nie odpuściłaby mi,bo uwielbia Hello Kitty:-p A w ogóle ostatnio zajrzałam do H&M i na młodego też widziałam fajne czapy. Podobała mi się taka misiowa z uszkami:-)
Alex buziaczki dla Oliwierka z okazji zębulka :*
sylwia trzymam kciuki za egzamin &&&& I buziale dla Oskarka z okazji 5 miesiąca :***
mandrzejczuk mnie wczoraj tak głowa pękała,myślałam,że wyjdę z siebie.To wszystko przez tą wstrętną pogodę:angry:

Ostatnia edycja:
Do góry