reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Styna witaj
Hope ale sliczne Jagodzia ma ząbeczki
U nas za oknem tez mokro, nie ma jak wyjść z łobuzami :-( a takie siedzenie w domu cały dzień to można oszaleć

Hope no nie moge ale slodkie zebiska:p

Jolek moja to kachy teraz niechce jesc z lyzeczki ale obiadki i deserki tak.

u nas sloneczko czasem zaswieci ale zimno jest no i spacer zaliczony:)

Dziewczyny zajrzałam tu na chwilkę :)
Dzięki za życzonka rocznicowe. Z moim M widzialam się tylko przelotem,zjadl obiad i pojechał na to liczenie kart. Ciekawe kiedy wróci...Robię pizzę,bo nie wiem czy uda nam się dziś wyjść (w razie czego umówiliśmy się na jutrzejsze świętowanie)-to się okaże.
basiekk seksik musi być,obowiązkowo :-p
no nic,lecę

aina - znalazlam,znalazlam!! piekne!! ..zdj.ze slubu oczywiscie.. ;) a czy tylko 2 byly ? czy przegapilam jakies? :** pieknie wygladaliscie!

U nas zimno, leje.... :(( Mloda marudzi maks.... Wyje....
Moja glowa, ajc......

reklama
Witajcie kobietki,

jolek, basiek - proszę częściej hehe, bo jak mam takie dni jak dziś, to nie jestem w stanie ani na chwilkę zajrzeć na bb :baffled:

mam już dość powoli, mała mniej więcej od 14 wyje, z jedną przerwą na krótka drzemkę na spacerze (zimnisko straszne u nas brr). Zębów nie widać, a spać nie może tylko wyje i wyje i jeszcze łzy jej kapią, że patrzeć nie mogę (słuchać też...). W sumie nic jej nie jest, a może kolejny skok?? oby nie!!! muszę sprawdzić na jaki czas przypada kolejny.
Mam nadzieję, że takie naganne zachowanie to wynik dobijającej zmiany pogody... oby!
teraz chwila ciszy, mała ogląda wiadomości - to wynik mojej desperacji, bo nie pozwalam jej patrzeć w szklany ekran - włączyłam tv i mała bawiąc się na macie ogląda polemiki Tusk - Kaczyński i o dziwo chyba jej się to podoba:baffled:

zaraz kąpiel i może WRESZCIE cisza nastąpi...

o ryksa się włączyła...

stynka - witaj!

Do góry