reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hope- czadowe ząbeczki!!!!
a jaki ma Pani aparat fotograficzny hmmm co te fantastyczne foteczki wykonuje ?
Wisienko- wiatru nie ma sprawdzałam na balkonie tylko 11 stopni jest, kurcze sama nie wiem .... :(

Ostatnia edycja:
reklama
futrzaczku moja pediatra mówi, że nawet podczaschoroby ważny jest dostęp do świeżego powietrza, więc spacerek moim zdaniem będzie oki :D jak Lenkamiała katarek to też wychodziłam z nią na dwór, zakładałam czapeczkę i już :)

hope jakie cudne zęboszki, jakie to słodkie jak bezzębne dziąsełka zaczynają ozdabiać pierwsze perełki :D cudo :D

Jeden aparat to półprofesjonalna cyfrówka Canon Powershot Pro 1, drugi lustrzanka Nikon D60 :-)

Wisienka w jednej ręce aparat a w drugiej pluszak tańczył :-D;-)

Ostatnia edycja:
aaa Nikona D 60 znam znam , moja siostra za moją namową kupiła go mężowi na 40ste urodziny :-p:-)
My kurcze nie mamy póki co porządnego aparatu fotograficznego jedynie analogowy Nikon , a tak fotki cykamy telefonami ale mąż ma b.dobry więc luzik ale i tak czeka Nas w końcu zakup tylko to już po przeprowadzce jak się budżet domowy ureguluje. :-D:tak:;-)

Siemka:)

Styna fajnie że udało Ci się jednak zajrzeć na chwilę:)

Futrzaczku ja bym sobie odpuściła. Niech się Szymek dobrze wykuruje bo za kila dni znowu chory będzie.

Wisienka ja dlatego na razie nie kombinuję z włosami,żeby nie mieć tego problemu.

Hope co za zębulki. I jak ładnie Jagódka pozuje. U mnie Igor nie daje sobie zajrzeć. A od dwóch dni nie chce jeść łyżeczką :(

Basiekk Karolq współczuję pobudki .

Bra
tulam :*

Mandrzejczuk
miejmy nadzieję,że w końcu pediatra coś zadziała.

Paula
super niespodzianka:)

Reszty nie pamiętam :/ Młody śpi a ja zmykam kawkę zrobić.

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki za wszystkie odpowiedzi ale jednak zdecyduje się wyjść , bo kurcze nie wiecie jak ciężko jest wysiedzieć w domu z tak żywiołowym dzieckiem :tak: dzwoniłam też do siostry pielęgniarki jej zdanie że mały spacer może być tylko oby bez szaleństw a tym bardziej że antybiotyk zaczął działać natychmiast bo ból ucha mieliśmy tylko raz jak się już z Nim obudził . tak więc uciekam się szykować buźki :*

Do góry