reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

reklama
Siemka wieczorkiem :-)

także byliśmy na tym spacerku i chyba dobrze zrobił chłopakom bo oboje już śpią :-) seseseseseseee :-D mam nadzieję że będzie wsio dobrze ;-)

Styna- witaj kotek i staraj się wpadać do Nas jak najczęściej :-) buziak dla niuni :*
Salsera- wow świetne cudeńko :tak::-) to teraz kobieto gadaj na odp. wątku jak się za to zabrać :tak: bo nie długo rodzi mi się dzidzia przyjaciółki więc fajnie byłoby ich zaskoczyć :-p a że ja inwencji twórczej nie mam za bardzo także z głowy tego nie wykombinuje choćbym nie wiem jak chciała :-) i pod co to podchodzi pod ten tzw. decoupage czy jak ?
Persefona- rozbawiłaś mnie :-D skąd Ty bierzesz takie buźki ;-)? ojj i życzę wby było ossssttttrrroooo! :rofl2::rofl2:
Kamcia- no i całe szczęście bo kota nie ma a myszy harcują :-D:-) a na poważnie tęsknimy po prostu :*

Lepi współczucia, i wierzę że po kąpieli nastąpi cisza. U mnie po raz pierwszy od tygodnia mała po kąpieli usnęła bo ostatnio o 24 chodziła spać, no ale ona wciąż do 10:30 śpi rano. Dzisiaj powiedziałam dość i o 8 ją obudziłam i chyba zadziałało.
Salsera super hobby ja może bym i chciała ale zdolności manualnych u mnie nie stwierdzono, pani w szkole na plastyce to twierdziła że ja prostej kreski w zeszycie w kratkę nie namaluję:-(
Futrzaczek postaram się chyba że mnie siorka zaraz zabije bo nie dość że jej kompa podwędziłam a ona coś tam wysyła to jeszcze wypiłam jej herbatę, więc jak się nie odezwę to znaczy że źle ze mną.

Ja jestem ..ale na chwilę. jakoś niezorganizowany ten wieczór.Młody jeszcze nie wykąpany wcina moje palce i ogląda epokę. Czeka mnie jeszcze pakowanie ...chyba nie pośpię dziś w nocy :(
Lepi u mnie Igor trzeci dzień jest strasznie piskliwy i marudzący.

Czesc i dobranoc,
padam dzisiaj.
Juniorek jak zwykle kima , nawet nie chciał dzisiaj wyróźnienia, bo chciałam go zabrać żeby spał ze mną jak ojca nie ma, ale kręcił się i krecił aż zaniosłam go do jego łóżeczka, 5 sekund i już sapanko dobiega..

Ja też przylazłam dobranoc powiedzieć.
Martynka przed chwilą padła, jakoś dzisiaj dłużej usypiała. Bo zaraz po kąpieli się tak rozgadała, że nie miała czasu spać.
Mam nadzieję, że da mi dzisiaj pospać, a nie będzie się budzić co godzinkę jak wczorajszej nocy.
Dobranoc w takim razie.

reklama
:-) a u mnie błooooga cisza. M jeszcze nie wrócił z popołudniówki.

Byłam dziś w pracy załatwić wychowawczy. Chciałam wziąć 2 miesiące - listopad i grudzień, a od 13 października do tego czasu wykorzystać część wypoczynkowego (resztę chciałam zostawić na następny rok), ale szefowa zaczęła bręczeć, że chciałaby żebym wykorzystała od razu całe urlop wypoczynkowy i wzięła mniej wychowawczego:baffled:. Ostatecznie poszłyśmy na ugodę (nie dałam się jej hihi), że jeśli nie ma obowiązku wykorzystania urlopu wypoczynkowego przed wychowawczym (ona się upierała, że jest coś takiego...), to zostawię sobie tydzień na nastepny rok. Nie docierało do niej, że np może mi niania zachorować (a przyszłoroczny urlop chce na wakacje:-p).
No i mam namiary na babkę, która może bedzie nianią dla Zosi:-), muszę się z nią skontaktować, dziś nie dałam rady zadzwonić, bo mała non stop krzyczała...

aina - śliczny awatarek;-)

Do góry