reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

aaaaaaaaaaaaaaaa

jestem w szoku!!!!!!!!!!!!!!!

wróciłam od znajomej do domu,.. wykąpałam dziewczyny i tak sobie podłączyłam router z myslą że może mi podłączyli już dziś...
i co moje oczy widzą:szok::szok::szok:
"conected"!!!!

suuuuuper
MAM NETA :-):-):-):-)

no to już nie ma harcowania;-):-D zaczynam nadrabiać wszystko powoli... oczywiście w miarę moich możliwości...
jupiiiii

nareszcie sobie z wami pogadam :-)

edit... chybva zwariuję ze szczęścia.. jak ja wytrzymam całą noc do rana :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się nocnie i uciekam zarazem.

Żyjemy.

Młody nam zdziczał bo zasypia od trzech dni normalnie a potem budzi się po pół godziny i harcuje do północy. Wczoraj ze 3 godziny wariował aż w końcu usnął na cycku jak tatuś już dawno chrapał. Dzisiaj to samo, bawi się teraz z ojcem.

Dziewczyny streszczenie pierwsza klasa!!! Szacun! I oczywiście moje bambusy nie zostały pominięte chociaż nie będzie ich w moim domciu :p Będą kropelki rosy :p

Zdjęć z wesela na którym się bawiliśmy ciągle nie dostaliśmy bo państwo młodzi mają co innego na głowie... można powiedzieć, że ich podróż poślubna owocna była :D

Jutro chyba cały dzień mnie nie będzie znów bo malujemy sufity i skosy.

Hope cudowne zębiska :D

A w ogóle to świat oszalał, bo zamierzam swojemu na 30 urodziny w listopadzie kupić łańcuszek z białego złota, taki męski, grubszy i wyobraźcie sobie że nie ma! Złotnik obdzwonił hurtownie i jest lipa, bo rynki kruszców zidiociały bo wszyscy inwestują w złoto bo się boją w waluty i teraz złoto drogie i jeszcze mało go. Oszaleć można bo ten zakup planuję ze 3 lata już i akurat teraz musiało się zesrać. Oczywiście nie mam pomysłu na inny prezent i nawet nie chcę mieć :(

Hope żabeczki cudne...teraz będzie Jagódka mamusię podgryzać :)
Kamcia super, że jesteś Connected :) Nadrabiaj, nadrabiaj i nie uciekaj nam już bo się stęskniłyśmy za Tobą;-)
Marzena
to pogratulować parze młodej! Super! A z tym złotem to faktycznie szaleństwo jakieś...
shocked.gif
No ale mam nadzieję, że jednak prezencik dla mężusia uda się zdobyć
biggrin.gif

hahaha Kamcia ciesze sie, ze masz juz kontakt ze swiatem

Marzena a moze uda ci sie obleciec jubilerow w innym miescie? U nas jest jeszcze rynek na ktorym sa ze 3 stoiska i jest taki facio u ktorego ja zawsze biore zloto i nie dosc ze ma duzo taniej niz w sklepie to jeszcze robi sporo na zamowienie moze w takim miejscu ci sie uda?

My po wizycie zaraz napisze w odp. watku, dalam mu wczoraj viburcol i przeszlo praktycznie od razu, ale zanim go uspalam to chyba z godz na rekach tak mi marudzil i beczal, ze glowa mala...od 3 rano sie wiercil nie chcial spac rzucal sie jak nie wiem co a o 7 juz calkowita pobudka i ryk na calego a czemu? To nie mam zielonego pojecia...w dodatku nie wiem jak on to zrobil ale ma sznyte na calym policzku...

mandrzejczuk pewnie sie podrapal jak tak sie rzucal w nocy ;) moj to potrafi do krwi sobie taka sznyte zrobic.

My bylismy wczoraj na szczepieniu i nie bylo naszego pediatry boze co za lekarka byla tak sciskala malego ten plakal az mnie serce bolalo z tego wszystkiego. Dala nam skierowanie do laryngologa zeby ewentualnie on podcial malemu wedzidelko bo ta "lekarka" nawet spojrzec nie chciala. Nie mam cos dzis humoru pogoda srednia P w pracy siedze sama z Igim...

o ja też się za wami stęskniłam :-)

mam tyle nadrabiania na forum że nie wiem nawet od czego zacząc:zawstydzona/y:
ale się uporam..
wczoraj nadrobiłam z innego watku niż nasz majowy ok 40 stron :-p
dzisiaj będzie trudniej bo jestem sama z dziewczynkami ale jakoś dam radę ;-)

reklama
Witajcie:-)
U nas od rana zimno,szaro i deszczowo. Wczoraj z M nigdzie nie wyszliśmy,ale mam nadzieję,że dziś to nadrobimy. Gabi złapał znowu jakiś suchy kaszel, a młody ma lekki katarek. Mnie też coś w nosie swędzi i zapobiegawczo witaminki wzięłam.Kurcze oby się to nie rozwinęło,bo dopiero co choróbsko z domu wygoniłam;-)
Agniieszka wspólczuję takiej "pani doktor" (jeśli w ogóle można tak ją nazwać),kurcze,co za podejście..wrrr:wściekła/y:
mandrzejczuk cieszę się,że czopki pomogły:tak:Śliczny avatarek
Kamcia witaj wśród nas spowrotem;-)P.S.Zatrudnij jolek albo basiekkk - one super streszczają:-D
marzena gratulacje dla młodych! I tak jest najlepiej-zaraz po ślubie i cyk-rodzina w komplecie:-p

Do góry