reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Dziewczyny ale pamięc róbcie takie streszczenie każdego dnia:-)
Dzis byłam u lekarza i dostałam nowy antybiotyk bo za długo to juz trwa:-(, jestem zła bo się fatalnie czuje a roboty co mase:wściekła/y:

reklama
:-)Dziewczyny brawo, dziekuje Wam z calego serducha!!! jolek, basiekk - :********* ...az sie normalnie wzruszylam.... :tak::zawstydzona/y:

Gratuluje tych pierwszych zabkow, nie wiedzialam, ze Jagodka tez ma zabka! szok! Gratulacje... i z okazji obrotow takze :)) Moja Polinezja tez cwiczy ostro, w koncu skumala obrot z brzucha na plecy, ktory ponoc latwiejszy od tego z plecow.. ale takowego pierwszego sie nauczyla.. Ostatnio zostawiona sama na srodku duzego lozka, zrobila serie obrotow plecy-brzuch brzuch-plecy plecy-brzuch itdd.... i w ostatnim momencie zostala zlapana nad przepascia!:szok: U nas zabek sie jeszcze nie przebil... a cholerki siedza tam pod spodem, wiem o nich... daja znac o sobie... :D

Wszystkim uczonym i zaczynajacym nauke rowniez bardzo gratuluje! I zycze sukcesow samych :)) Salsero, Persefono - szacun!

Igorita siedzacego juz widzialam - cudowny malenki :**

Chorym maluszkom i ich mamusiom duzo duzo zdrowka! My tez chorujemy troszke, juz drugi raz Polcia ma katarek.. Majowa M. - tez zakupilam Fride pare dni temu, wczesniej jechalismy na gruszce, ale aspirator to rewela! Futrzaczku - zdrowia dla synka ! Zauwazylam, ze ostatnio co drugie dziecko ma zapalenia ucha, jakas francowata epidemia... PS Dla niani Jaipur tez duzo zrowka! :p

Aina moja na biezaco zyczonka z okazji zamazpojscia dostala.. ale te zdjecia ??? gdzie one sa??!!!! Nie moge sie ich doczekac! :***
Zelko - Slodyczy na 'Nowej Drodze Zycia' !!

...z checia zobaczylabym rowniez zdjecie tesciowej Hope hihihihihihi..
...jak i nowe gniazdko Marzeny - dekoracja wnetrz to i moja mala pasja :) No i Marzenka miala sie pokazac w pelnej krasie w sukni z weselicha, na ktorym byla ...

Poszperam jeszcze troszke na naszym forum, moze cos gdzies znajde...
Peace & Love! ;-)

edit: Paula - jakie masz te antybiotyki?? ja tylko amoxycykline, czyli 1 skladnik, mozna na niej karmic, w malym stopniu dostaje sie do mleczka.. Zdrowka!

Ostatnia edycja:
ha ha dziewczyny, jolek i basiek niezłe to było:-D
No a moja niania już chora 3 tydzień, jutro wpada na pare godzin, bo muszę wyjechać z domu a nie mam z kim juniora zostawić, bo ojciec pojechał na swoje rozgrywki. Kupiłam jej maseczki, te co na ptasią grypę się nosiło, trudno będzie nosić.
poza tym wpadłam do kuchni dożywić się , zjadłam kanapki i idę spać,do jutra babolki:))

Witam was
Bubbles bądź dzielna i silna dla małego. Trzymam kciuki.
Jak już Jolek wam powiedziała ja nadal bez kompa. Teraz siostra mi pożyczyła bo poszła się kąpać. Nadia rośnie jak na drożdżach ubranka już na 6 miesięcy nosi. Przez tydzień była marudna nie do zniesienia cały czas marudziła nie z tej ziemi.Do tego w gondoli nie chce leżeć a spacerówka w Anglii. Dziewczyny jak tylko będę miała kompa to będę na bieżąco na razie niestety musimy się odkuć po weselu i dopiero coś kupimy teraz już zmykam bo mała wstała na cyca. Pozdrawiam was i często o was myślę.

Moja teraz dostałam augmentin, prędzej miałam Rulid ale nic nie pomógł
Jaipur uciekaj od lodówki nie podjadaj na noc:-)
Dobranoc kobietki

Maja zdjęcia Ainy są kilka stron wstecz tu na maju:) Zdjęcia Żelki na zdjęciowym i tam najdziesz też zdjęcia Marzenki. Zdjęcia teściowej pewnie Ci Hope wyśle na priva :-D

Jaipur mam nadzieję,że niania na tyle wyleczona że Junior się nie zarazi.

A ja już po prysznicu,padam dziś strasznie...lecę do wyrka nie koniecznie od razy spać :p
Dobrej nocki kobitki

O kurde, laski szacun za to streszczenie :szok:
Mój łobuz budził się często w nocy, dopiero po 4 zasnął na dobre i teraz wstał. Idę do niego i mówię jak zawsze: "dzień dobry Mikołajku, pospałeś troszkę co?"
A on na to z uśmiechem: "dugo" (z plebsu jest i w nosie ma ładne mówienie z "ł"):-D

emikaa - buziaki dla Oskarka :)

Ostatnia edycja:
Cześć laski
Dzisiaj moja córcia kochana udowodniła mi, że można budzić się co godzinę w nocy :szok:, a o 5 obudziła się na dobre, pogadała, pogadała, pociągnęła chrapiącego ojca za koszulkę i poszła spać i póki co jeszcze śpi.
U nas pochmurno i deszcz:wściekła/y:

Jolek basiek pelen podziw jaka pamiec :) niesamowite;P

No i przez wasze wywody zapomnialam co dalej;P

Persefona wszystkiego dobrego z okazji rocznicy;)

A my dzis pobudka o polnocy o 3, od 4-5 gadanie krecenie sie i o 6:30 wstajemy eh;P
A wczoraj bylam na fitnesie tacie udalo sie dziecko uspic wiec teraz wiem ze moge chodzic na lajzy;)

reklama
haha no nie mogę z tych streszczeń, szczególnie fragmentu u jolek: bra ścięła włosy, a jaipur jest zen ;))))) hahah

a tak w ogóle to dzien doberek. wnerwa mam od rana bo mieliśmy z M sprzeczkę wczoraj- pierwszą od dłuższego czasu i norrrrrmalnie nie mogę tak mnie na niego nosi. nie będzie dziś obiadku, niech se sam zrobi. a jak będzie trzeba to jutro też nie będzie... chyba, że się wytłumaczy krętacz jeden

Do góry