reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Dzien dobry...
Dawac wszystko do jedzenia co macie bo glodna jestem... :-D
Salsera wiedyzialam ze bedzie piateczka.
Maja tez o Tobie dzis myslam i juz mialam pisac co z Toba i chyba wszystkie Cie myslami zciagnelysmy...
Ide bo maluda wstala, chyba zabek idzie ba dziaselko jakies takie jakby spuchniete...

reklama
Ancia kopnij go ode mnie w kostkę! !!! Co mu kurde odbija :angry: Jesteś potrzebna Dareczkowi a mąż może Ci w doope pocałować (jak zasłuży oczywiście)!!!!

Dziewczyny Styna się w końcu do mnie odezwała :) A już myślałam że coś u niej się nie tak dzieje. Dalej jest bez kompa. Postara się później od siostry pożyczyć i zajrzeć do nas :tak:

Ania kopnij go od nas wszystkich, co on sobie mysli.... i nie doluj sie wiecej prosze, wysylam dla Ciebie dobre fluidki....
do mnie przyszla kolezanka z osmiomiesiecznaq coreczka i Oskarek je skutecznie wygonil (plakal ze nie moglam go uspokoic, dopiero jak wyszly to zasnal), kurcze a mialam ochote na pogaduszki z kims innym niz tylko maz, Oskar i ludzie na kursie ktorzy za duzo jeszcze nie potrafia po niemiecku poweidziec (a sa z roznych krajow)...:-(

aniu tak jak piszą laski kopnij go w jego 4 litery może oprzytomnieje. jak to nie jesteś potrzebna?! dziewczyno! jesteś najważniejszą osobą w życiu twojego dziecka! nie ma drugiej takiej! a twój M niech się zastanowi co robi!

a co do jedzenia, to mam placek ze śliwkami jak cuś ;)))

reklama
Do góry